Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez a "4 fal között" duma is...

Ez a "4 fal között" duma is csak egy óriási képmutatás?

Figyelt kérdés
Hódmezővásárhelyen lett volna egy ZÁRTKÖRŰ LMBTQ buli az egyik szórakozóhelyen. Vagyis 4 fal között, csak felnőtt embereknek. A helyi lakosság és a Mi hazánk ezen felháborodott és végül inkább lemondták az eseményt. A Mi hazánk ebbe is LMBTQ propagandát lát, pedig semmi nyilvános dolog nem lett volna és ők is mindig azzal jönnek, hogy "4 fal között mindenki csinál amit akar". Nem igazán értem, hogy egy zártkörű esemény ahol csak azok vannak jelen akik részt akarnak venni, miért vált ki ilyen felháborodást.

2023. ápr. 7. 16:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/118 anonim ***** válasza:
73%

@16:57

Aztán ennyire futotta a "tisztességes kereszténységtől" hogy itt böfögsz egy anonim oldalon.

2023. ápr. 7. 17:01
 12/118 anonim ***** válasza:
86%
Embertársaink gyűlölete is szembe megy a Biblia tanításaival, hiszen csak Isten ítélkezhet, halandó nem.
2023. ápr. 7. 17:05
 13/118 anonim ***** válasza:
10%
Nem gyűlölködtem, felhívtam a figyelmet a tisztességes Biblia tanítására. A melegség fajtalanság, és förtelem Mózes 3. könyve szerint.
2023. ápr. 7. 17:06
 14/118 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell tagadnod, hogy gyűlölöd a melegeket, hiszen láthatóan a puszta létezésük is zavar téged.

El kéne fogadni, hogy nem mindenki keresztény és nem mindenkit érdekel a Biblia, hiszen ugyanígy te sem buddhista tanok vagy a Korán alapján élsz. Ezen hitek tekintetében te pont ugyanolyan bűnös lehetsz más dolgokban, mint a te szemedben a homoszexuális emberek.

2023. ápr. 7. 17:08
 15/118 anonim ***** válasza:
10%
Már pedig amíg mi, tisztességes FIDESZesek vagyunk többen, addig ti nem fogtok bemenni az óvodákba, iskolákba. Szépen felvilágosítja a szülő a gyereket, mint eddig:)
2023. ápr. 7. 17:10
 16/118 A kérdező kommentje:
#15 Pont erről szól a kérdés. Ebben az esetben a világon senki nem akart se iskolába, se óvodába bemenni, egy sima buliról lett volna szó egy szórakozóhelyen felnőtteknek, és mégis felháborodtak az emberek.
2023. ápr. 7. 17:13
 17/118 anonim ***** válasza:
84%

"tisztességes fideszes"? Ez aranyos volt. :D

Tőlem nem kell félned, külföldön élő heteroszexuális nő vagyok és ellene vagyok annak, hogy gyermekeknek külön oktatás vagy ilyesmi legyen erről. Ugyanakkor azt is meg kéne érteni, hogy önmagában a homoszexualitás egy ártalmatlanul létező dolog, ami már az ókor óta az emberiséggel van. Nincs valódi okod utálni a melegeket.

Tökéletes példája vagy annak, amikor egy szélsőséges csoport köpködi a másik szélsőséges csoportot és a kettő közötti normális emberek szenvednek miattuk.

2023. ápr. 7. 17:13
 18/118 anonim ***** válasza:
82%

"Már a főtérről is hallani fognak minket"

Ez volt a bulit reklámozó egyik szlogen.

Nem vagyok homofób, hogy otthon ki-kivel hogyan szexel, cseppet sem érdekel, de ez a mondat nem úgy hangzik, mintha a "4 fal között" akart volna maradni ez a buli.

2023. ápr. 7. 17:51
 19/118 anonim ***** válasza:
38%

Nem is tudom, ki volt az aki 25 férfival kamatyolva bukott le Brüsszelben... csak nem Szájer József a FIDESZ egyik alapító tagja?

Kérdésre a válasz: igen, sajnos egy a "maradjon a 4 fal között" is csak egy képmutatás, ezeknek az embereknek semmi nem jó, ők pedig vígan molesztálnak és megfélemlítenek nyilvánosan.

2023. ápr. 7. 17:54
 20/118 anonim ***** válasza:
13%
Isten az 1 tulpa!! Es csak 2 nem van...no meg ferfi. Bocsanat 3 van! NEM-et mondok akkor is ha beata aki Sanyinak szuletett seg-gbe akar toszni!
2023. ápr. 7. 18:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!