Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » LMBTQ-sok, ti hogy akarjátok...

LMBTQ-sok, ti hogy akarjátok elmagyarázni egy gyereknek, hogy mi az a homoszexualitás, amikor ők még azt sem tudják, mi az a szex?

Figyelt kérdés

2022. dec. 21. 15:03
 71/124 anonim ***** válasza:
16%

"tudod valakiről hogy leszbikus, vagy meleg, és ilyen kapcsolatban is van, akkor nem feltételezed hogy tévelygő hetero..."

Ezt úgy ahogy van nem értem, de ha te saját tapasztalatból mondod, akkor az biztosan úgy is lehet. 😅

"Értelemszerűen ha megszületik a teljes jogegyenlőség, akkor nem lesz szükség a prádjra, addig meg úgysem tűnik el."

"Akinél ez habzó szájú rohamot vált ki, az plain and simple hülye."

Már bocs, de kinél vált ki habzó szájú rohamot a jogegyenlőség elérése? Mert akinek nem tetszik egy ilyen kezdeményezés, az mindig csak reagál a legújabb hülyeségeikre, amiket megpróbálnak elfogadtatni és normaként beállítani. 🙄

"Ok, 59, te sem a homoszexuálisokról, sem a gyerekekről nem tudsz semmit, ez elég egyértelmű az írásaid alapján."

#személyeskedés… Még szerencse, hogy te sokat tudsz a témában. 🤓

Szóval most, hogy kiveséztük a dolgokat, végre választ is tudtok adni a legelső törölt válaszom jelentgetésének miértjére, vagy az már nem megy még annyira sem megy, mint a folyamatos félrebeszélés, személyeskedés? 🤔

2022. dec. 23. 17:27
 72/124 anonim ***** válasza:
84%
71 neked mi bajod van?
2022. dec. 23. 17:32
 73/124 anonim ***** válasza:
86%

""tudod valakiről hogy leszbikus, vagy meleg, és ilyen kapcsolatban is van, akkor nem feltételezed hogy tévelygő hetero..."

Ezt úgy ahogy van nem értem"

Gyanítom arra mondta, hogy itt valaki azt mondta, hogy a leszbikus párt azzal kell magyarázni a gyereknek, hogy még nem találtak pasit. Azaz azt kellene hazudni a gyereknek, hgoy csak azért van az illető lánnyal, mert nincs pasija.

És hát bocs, de a fenti alapján tényleg feltételezhető, hogy ködös elképzeléseid vannak a homoszexualitásról. És az alapján ahogy a gyerekekről írsz, elég egyértelmű, hogy nincs sok tapasztalatod sem gyermekneveléssel, sem úgy általában a kisgyerekek működésével kapcsolatban. Kár ezt fejtegetni, nem azért vagyunk itt, hogy pl Wekerdy feladatát elvégezzük GYK kommentekben.

Törölt válaszokról meg a modikat kérdezd.

2022. dec. 23. 17:33
 74/124 anonim ***** válasza:
26%

"neked mi bajod van?"

Most pl az, hogy továbbra sem kaptam "még" érdemi választ a jelentgetőktől. Vagy inkább lehet, hogy nem képesek megfogalmazni a konkrét miértet? 😂

"Azaz azt kellene hazudni a gyereknek, hgoy csak azért van az illető lánnyal, mert nincs pasija."

Hazudni, vagy inkább korának megfelelően megválaszolni? Nem mindegy… 😉

"És hát bocs, de a fenti alapján tényleg feltételezhető, hogy ködös elképzeléseid vannak a homoszexualitásról."

És hidd el, hogy már ennyi infó alapján is lelkiismeret nélkül kijelenthetem, hogy egyáltalán nem kérek belőlük, ellentéteben az őket védő homofil hozzászólókkal. 😅

Amúgy az a "Wekerdy”, az Vekerdy akarna lenni? 🤔

2022. dec. 23. 18:01
 75/124 anonim ***** válasza:
79%

74 akadj már le a törölt válaszod miatti hisztiről. Nem tudom ki jelentett, valószínűleg nem is nézi már a kérdést a hisztid miatt. Kérdésed van? Fordulj a modikhoz. De nyilván nem tetted meg, mert igazából nem érdekel, csak hisztizni akarsz.

A hazugság az akkor is hazugság. Direkt hazudsz neki. Mit nem ért meg egy gyerek azon, hogy két nő vagy kéz férfi is szeretheti egymást úgy, mint anya és apa? Az én gyerekem megértette, és le is szarta úgy 15 másodperccel később. Lehet hogy ő egy zseni? Fura, tényleg.

2022. dec. 23. 18:05
 76/124 anonim ***** válasza:
74%

"Már bocs, de kinél vált ki habzó szájú rohamot a jogegyenlőség elérése? Mert akinek nem tetszik egy ilyen kezdeményezés, az mindig csak reagál a legújabb hülyeségeikre, amiket megpróbálnak elfogadtatni és normaként beállítani. 🙄"

Ugyanazok a kérések konkrétan a mozgalom megszületése óta, a "javult a helyzet" az nem azt jelenti, hogy "megvan oldva". De ezek konkrétan dokumentált infók, hogy miket kér egy ilyen mozgalom, szóval eleve a premisszád hülyeség.

A női egyenjogúság sem stimmel minden fronton, amikor bizonyos helyeken, azonos munkakörben, ugyanazért a munkáért a férfi bérének 70%-át kapja pl.

Szimplán ismerjétek el hogy személyes preferencia alapján homofób parasztok vagytok némi mentális tikkeléssel, ne akarjatok kamu érvek mögé bújni, mert tiszta szánalom. :DDD

2022. dec. 23. 18:08
 77/124 anonim ***** válasza:
83%

"Hazudni, vagy inkább korának megfelelően megválaszolni? Nem mindegy… 😉"

Korának megfelelően megválaszolni? Teljes mértékben valótlant állítani, az korának megfelelő megválaszolás?

Mondom én, hogy nem értesz a gyerekneveléshez, jószág...

2022. dec. 23. 18:12
 78/124 A kérdező kommentje:
#70: Te nem érted, amit írtam, mert akkor nem pampognál, mert már válaszoltam.
2022. dec. 23. 18:46
 79/124 anonim ***** válasza:
16%

"akadj már le a törölt válaszod miatti hisztiről …"

Azért nem a moderátorokhoz fordultam, mert ők csak azt látják, hogy milyen okokat jelölve jelentenek a válaszolók egy kérdést. Én NEM ezekre a bejelölt okokra vagyok kíváncsi (mert azokból nem vagyok előrébb), hanem arra, hogy maguk a válaszolók mivel indokolják az általuk bejelölt okot. Ha valaki teszem azt, azzal az okkal jelentette, hogy "számára sértő az adott tartalom", akkor arra elég gyatra indok az, hogy "mert csak." Remélem így már érthetőbb. Persze akinek nem inge, az nem tudom, hogy miért veszi magára?! 🙄

"De ezek konkrétan dokumentált infók, hogy miket kér egy ilyen mozgalom, szóval eleve a premisszád hülyeség."

De miért kéri? Vagy talán sokkal pontosabb megfogalmazás az, hogy követeli? Miért nem tudnak egyszerűen megelégedni azzal, amilyen lehetőségeik vannak? Miért kell nekik egyre több és több? Miért akarják magukat olyan szintre emeltetni, amire még ők is pontosan tudják, hogy soha nem lesz egyenlő a hagyományos változattal? 😅

"Szimplán ismerjétek el hogy személyes preferencia alapján homofób parasztok vagytok némi mentális tikkeléssel, ne akarjatok kamu érvek mögé bújni, mert tiszta szánalom."

Szimplán ismerd el, hogy homofil vagy! Nincs mit. 😅

"Korának megfelelően megválaszolni? Teljes mértékben valótlant állítani, az korának megfelelő megválaszolás?"

Szerintem semmi probléma sincs azzal sem, ha a gyereknek azt mondják, hogy ilyenkor a Jézuska hozza az ajándékot, húsvétkor meg a nyuszi. De biztosan akad olyan is akinek már ennyi is elrontja az erkölcsi iránytűjét. 🤣

2022. dec. 23. 18:51
 80/124 A kérdező kommentje:

#76: "A női egyenjogúság sem stimmel minden fronton, amikor bizonyos helyeken, azonos munkakörben, ugyanazért a munkáért a férfi bérének 70%-át kapja pl."

Feminista hazugság. Már rég megcáfolták:

"A testi különbségekről könnyen beláthatók, hogy nem csak társadalmi konstrukciók. Egy fokkal kevésbé kézenfekvő, de a pszichológiai eltérésekkel is ez a helyzet. A nők és férfiak közti különbség a személyiségpszichológia egyik legtöbbet vizsgált területe, tanulmányok tömkelege jelent meg erről lektorált folyóiratokban, amelyek több tízezres, sokszor több különböző kultúrájú országban felvett mintákon alapulnak.

Mégis, akik közéleti, vagy akár vállalati közegben hivatkoznak ezekre az eredményekre, megjárhatják. James Damore, a Google egyik mérnöke 2017-ben egy belső feljegyzésben arra a kérdésre kereste a választ, hogy miért nem dolgozik több nő a természettudományos, technológiai, mérnöki és matematikai területeken, és hogy miért keresnek átlagosan kevesebbet, mint a férfiak. Olyan válaszokat talált a vonatkozó tudományos irodalomban, hogy a nők nyitottabbak az érzelmekre, mint az ötletekre, jobban érdeklik őket az emberek, mint a tárgyak, nagyobb arányban jellemző rájuk az empátia, mint a rendszerben gondolkodás. Hogy alacsonyabb a stresszküszöbük, hajlamosabbak a szorongásra. Hogy kedvesebbek, és extraverziójuk inkább társaságkedvelésben nyilvánul meg, míg a férfiaké rámenősségben, ezért kevésbé hatékonyan tudnak magas fizetést kialkudni maguknak. Ezeket a különbségeket persze nem úgy kell elképzelni, hogy minden nőt jobban érdekelnek az emberek, mint a tárgyak. A két nem tagjai között jelentős átfedés van, a kisebb-nagyobb eltérések az átlagokban nyilvánulnak meg. Damore-nak a feljegyzésért távoznia kellett a Google-tól, mivel a fősodratú médiában uralkodó álláspont szerint nemi különbségek nem léteznek, ezért részben sem magyarázhatják a nők alulreprezentáltságát, alacsonyabb jövedelmét."

Forrás: [link]

Ez tehát bizonyítja, amit állítottam, hogy a feminista és más baloldali mozgalmak, ha kiharcolták a jogi egyenlőséget, nem állnak meg, az élet minden területén egyenlőséget akarnak, közben viszont hazugságokat terjesztenek, ami alátámasztja az elméletüket. Tehát a feminista, LMBTQ és más baloldali mozgalmak sosem lesznek elégedettek, sosem lesz az szerintük, hogy már minden diszkrimináció megszűnt a csoportjaikkal szemben, és még akkor is "egyenlőség"-et követelnek, amikor már rég nekik lejt a pálya.

2022. dec. 23. 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!