LMBTQ-sok, ti hogy akarjátok elmagyarázni egy gyereknek, hogy mi az a homoszexualitás, amikor ők még azt sem tudják, mi az a szex?
#120 "kiforgatod a szavaimat. Mivel a kifigurázás szó – az általad linkelt definícióval ellentétben – nem csak személyekre érthető, így a helyes megfogalmazás a „valaki vagy valami” volna."
Hogy ki forgatja ki a szavát kinek? Talán az, aki egy szöveg, vagy szó láttán önkényesen eldönti, hogy mögé gondol/költ olyan feltételezéseket is, amik egyáltalán nem is szerepelnek benne, lásd: törölt idézet jelentése.
Ha az általad felvetett "kifigurázás" szót te másképp értelmezed, vagy azt te máshogyan fogalmazod meg (lásd: a mondatod végén elhelyezett "volna"), akkor az már nem egyezik meg az általam talált és elfogadott verzióval, ezért könnyen megállapítható, hogy nem is ugyanarról a fogalomról beszélünk.
"A szabályzat nem mutat hiányosságokat. A megfogalmazása nem teljesen konkrét, ám helyes. Attól még hogy nem rágja a szádba minden egyes tulajdonságát, azokkal a tulajdonságokkal ugyanúgy rendelkezik."
Ha valami helyes, akkor hogyan rendelkezhet olyan tulajdonságokkal, amiket nem is tartalmaz konkrétan? Valamint egy konkrétum nélküli konkrétumra milyen alapon lehet konkrétan hivatkozni? Eléggé ellentmondásos. 🙄
Azt hiszem, hogy átléptünk arra a pontra, amikor már csak görcsösen próbáljuk igazolni az igazunkat, én ebben nem szeretnék részt venni, de ha konkrétan kérsz valamire választ, azt szívesen megadom, amennyiben tudom.
A vitát lezártnak tartom az előző válaszommal bezárólag. A 121-es válaszod már csak olyasmit tartalmaz, amire előzőleg már válaszoltam.
Ha már nem tudsz több dolgot hozzáfűzni a témához, akkor én ezzel meg is köszönném, hogy legalább te megpróbáltad bizonyítani az álláspontodat. Sajnos én továbbra sem tudok egyetérteni, sem az említett magyarázatokkal, sem az azokból fakadó döntéssel.
Továbbá igazságtalannak tartom az általam megtapasztalt retorzió kapcsán azt, hogy egy megosztó témában ilyen fokú érzékenységgel (nem elég a lepontozás, még töröltessük is) kezelik egyesek mindazon véleményeket, amik az övékkel nem egyeznek meg pusztán amiatt, mert a számukra nem tetsző vélemény mögé állítólag megpróbálnak olyan dolgokat is gondolni (beleerőszakolni), amikre konkrét bizonyítást sem nyernek az eredeti véleményben olvasottak alapján. 😕
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!