Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » LMBTQ-sok, ti hogy akarjátok...

LMBTQ-sok, ti hogy akarjátok elmagyarázni egy gyereknek, hogy mi az a homoszexualitás, amikor ők még azt sem tudják, mi az a szex?

Figyelt kérdés

2022. dec. 21. 15:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/124 anonim ***** válasza:
13%

"miért kellene hazudni a saját gyerekednek?"

Amit leírtam, annak egyik része sem hazugság, hanem egyszerű feltételezésen alapuló megállapítás, amibe a gyereknek nem igazán van lehetősége belekötni. A gyerekek továbbra sem olyanok, mint a felnőttek. Nem azért kérdeznek önállóan valamit, hogy utána ne higgyék el rá a kapott választ. Ha viszont a gyerek még egy ilyen kérdés-válasz esetén is megkérdőjelezi a szülőt, akkor ott valóban a neveléssel van nagyon nagy gond, amit nem hátrány mielőbb orvosolni. 😉

2022. dec. 23. 13:05
 62/124 anonim ***** válasza:
88%
#61 tudod valakiről hogy leszbikus, vagy meleg, és ilyen kapcsolatban is van, akkor nem feltételezed hogy tévelygő hetero. Mert ennyi erővel én is feltételezhetném rólad, hogy homoszexuális vagy, csak nem találtad még a megfelelő azonos nemű partnert, ezért időtöltésből vagy más nemű partnerrel ❤️🌈
2022. dec. 23. 14:21
 63/124 anonim ***** válasza:
88%

"Kik is élnek álomvilágban? Azzal, hogy egy lényegtelen, szűk kört érintő vélt és egyben már nem létező problémát propagálnak egyesek, csak felerősítik a társadalmon belüli ellentétet. Az unatkozó fanatikusoknak szépen eszébe jut, hogy van még kit "vascsővel agyonverni". Ez nem atomfizika… 🤔"

Értelemszerűen ha megszületik a teljes jogegyenlőség, akkor nem lesz szükség a prádjra, addig meg úgysem tűnik el. Muszáj volt felhozni a múltat, de látom a lényeget mégse sikerült felfogni, pedig te hoztad fel az ok-okozatot koma.

Ne haragudj, de én nem látok gondot azzal, hogy mondjuk egy meleg házaspár jogilag ugyanolyan szinten van, mint egy hetero. Vagy hogy nevelhetnek gyereket. Ez nem "ráerőltetés" meg "társadalmi ellentét". Akinél ez habzó szájú rohamot vált ki, az plain and simple hülye. Egy egészséges hetero, aki a saját életével elégedett, nem lesz homofób, pont. Veletek van a gond. Szerintem azokat az unatkozó fanatikusokat kell ebből a társadalomból kigyomlálni és nem a melegeket.

2022. dec. 23. 14:34
 64/124 anonim ***** válasza:
86%
Ok, 59, te sem a homoszexuálisokról, sem a gyerekekről nem tudsz semmit, ez elég egyértelmű az írásaid alapján. Javaslom kerüld mindkét témát, mert csak hülyét cisnálsz magadból.
2022. dec. 23. 15:56
 65/124 A kérdező kommentje:

#63: "Értelemszerűen ha megszületik a teljes jogegyenlőség, akkor nem lesz szükség a prádjra, addig meg úgysem tűnik el."

Persze. A női egyenjogúság is rég megvalósult, mégse tűntek el a feministák, hanem többletjogokat, kvótákat kezdtek követelni. Ugyanez lesz a melegmozgalmakkal is, mivel rendkívül kényelmes mindig azon sipárogni, hogy hogy el vagy nyomva, még ha nem is vagy, és másokat hibáztatni miatta.

2022. dec. 23. 16:27
 66/124 anonim ***** válasza:
96%
A jogegyenlőség nem egyenlő a diszkrimináció megszűnésével zsenikém.
2022. dec. 23. 16:40
 67/124 A kérdező kommentje:
#66: Miben nincsenek egyenlő jogaik a nőknek ma?
2022. dec. 23. 17:00
 68/124 anonim ***** válasza:
84%
Mint mondtam a jogegyenlőség nem egyenlő a diszkrimináció megszűnésével. Ezt sikerül megérteni?
2022. dec. 23. 17:06
 69/124 A kérdező kommentje:
#68: Tehát akkor mégse a jogegyenlőség a célja a feminista vagy az LMBTQ-mozgalomnak, ahogy korábban állítottátok, hanem a diszkrimináció megszüntetése. Mivel ez nem definiálható egzaktul, alátámasztod, amit mondtam: soha nem szűnnek meg ezek a mozgalmak, mert mindig lesz miért rinyálni, akkor is ha már rég nekik lejt a pálya az élet legtöbb területén.
2022. dec. 23. 17:12
 70/124 anonim ***** válasza:
74%
Mit nem értesz azonon, hogy a jogegyenlőség és a diszkrimináció megszűnése nem szinonima? Komolyan kérdezem. Eljut az agyadig végre?
2022. dec. 23. 17:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!