LMBTQ-sok, ti hogy akarjátok elmagyarázni egy gyereknek, hogy mi az a homoszexualitás, amikor ők még azt sem tudják, mi az a szex?
"Nem tudod validálni, hogy egyszerű és könnyen megmagyarázható dolgokról a képébe hazudsz."
Nem tudom, hogy mióta hazugság az, ha valakinek olyan választ adok valamire, amiből egyszerűen csak nem derül ki a valódi magyarázat, még csak nem is hamis az állítás, és további nehezebben magyarázható kérdések sem merülnek fel belőle. Mert elárulnám, hogy egy válasszal nem minden gyerkőc elégszik ám meg. 😅
"Mert simán lehetne egyenlő, csak bizonyos bájgúnároknak valamiért ez nem tetszik."
Ezzel az egyetlen "lehetne" szócskával te is belátod, hogy igazam van, mivel szerinted sem egy életképes dolog. 😂
"A gyerek látja, hogy a két lány olyan viszonyban van, mint apa és anya."
Ha egy gyerek ezt így átlátja, akkor vagy valóban egy fenomén, vagy szegényt örökbe fogadta a két lány. De ha nekem nem hiszel, akkor nyugodtan kérdezd meg a saját kisgyerekedet, hogy vajon ő mit gondol egy ilyen látványról. Gondolom amúgy is megy ott az érzékenyítés orrba szájba. 🙄
"#89: Akkor mit javasolsz, mit kellene mérnöki területen máshogy csinálni, hogy a nőket jobban érdekelje a gonosz elnyomó matematika meg számítógép? Megsúgom, az általam linkelt cikkben a hapsi pont ezt kutatta, de kirúgták, mert a feministáknak nem tetszik, hogy valaki nem alapján megkülönböztet."
Mondjuk... ugyanazért a munkáért ugyanazt a bért kifizetni? És befejezni ezt a mellépofázást? Kezdetnek jó lenne. Nem vágom mi köze van a bérezésnek ahhoz, hogy kevesebb nőt vonz a mérnöki pálya.
"Ezzel az egyetlen "lehetne" szócskával te is belátod, hogy igazam van, mivel szerinted sem egy életképes dolog. 😂"
Jólvan Emoji kapitány, valami tényleges mondanivalód is van, vagy többre ne számítsunk? Én nem mondtam semmi ilyesmit 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂, számomra teljesen életképes. Az én reggelé kávém nem változik szarrá a csészében attól sem, ha egy melegpár ül le kézen fogva a szomszéd asztalhoz. Értjük, hogy neked igen. Azt is hogy baromi modern vagy mert 6000 emojit raksz minden válaszba mint a fidesz plakátok egy időben. Nagyon cool, király. Van valami amit kihagytam skacok?
#94: "Mondjuk... ugyanazért a munkáért ugyanazt a bért kifizetni?"
Nem tehetnek máshogy, ez törvényileg van szabályozva. Megetted a feministák hazugságait, mivel ők általánosságban nézik, és a nők azért keresnek kevesebbet, mert olyan területeken dolgoznak, amiket rosszabbul fizetnek, pl. állami területen.
"Nem vágom mi köze van a bérezésnek ahhoz, hogy kevesebb nőt vonz a mérnöki pálya."
Az, hogy a mérnökök elég jól meg vannak fizetve, tehát ha a nőket nem érdekli a mérnöki pálya, akkor rosszabbul fizető állások között keresgélhetnek. Szívesen.
91, ezredjére is bizonyítottad, hogy nem érted, nem ismered a gyerekeket és nem tudod felmérni mire képesek és mire nem.
Gondolj amit akarsz, csak arra kérlek gyerekek közelébe ne menj.
"Az, hogy a mérnökök elég jól meg vannak fizetve, tehát ha a nőket nem érdekli a mérnöki pálya, akkor rosszabbul fizető állások között keresgélhetnek. Szívesen."
Édes istenem az égbű gyere le, te miről beszélsz? Azzal van gond, amikor ugyanolyan munkakörben, ugyanabban a pozícióban, ugyanazért a munkáért egy nő kevesebbet keres, mint a férfi. Ez az amiről beszélnek és ilyen van, a mai napig. Az üzleti szférában is van rá példa bőven.
"Nem tehetnek máshogy, ez törvényileg van szabályozva."
Akkor döntsd el pls, hogy ezt az állításod tartod fent, vagy a cikket amit linkeltél, mert a kettő együtt nem megy.
"Van valami amit kihagytam skacok?"
Talán valami új információ, amit normálisan meg is tudsz védeni. 😅
"ezredjére is bizonyítottad, hogy nem érted, nem ismered a gyerekeket és nem tudod felmérni mire képesek és mire nem."
Ha érvelni szeretnél, akkor miért csak a megállapításodat írod le? 🤡
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!