Mi ez a sok sírás rívás, hogy a mai fiatalok nem tudnak lakást venni?
Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 08:09
81/85 anonim válasza:
Ott olcsóbb és Szombathelyen is úgy látom, de Győrben és Veszprémben kicsit drágább. 25-től 2 szobás, 30-től 3 szobás. Szóval még mindig a közelében sincs annak amit mondtál.
82/85 A kérdező kommentje:
Én laktam Pécsen, és nagyon könnyen találtam ott állást több pozícióban is!
2022. júl. 3. 21:35
83/85 anonim válasza:
#81 Szombathelyen olcsó? 😀
Jó vicc, itt lakok, 25 milla felett kezdődik itt is a lakható panel, a családi ház 30 km-es körzetben meg 40 felett
84/85 anonim válasza:
83. Győrhöz képest írtam, olvasd vissza a válaszaimat. A válaszoló akinek írtam meredek 1,5 m3 árat írt átlagárnak Bp-en és attól nyugatra. De bármilyen meglepő Szegeden is élnek emberek. Az nem nyugaton van tudom. Csak mondom. Ott is lehet élni.
85/85 anonim válasza:
Imádom az ilyen troll kérdéseket! Még még mester!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!