Miért nem tudnak ismerkedni a mai fiatalok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 10:26
1/8 anonim válasza:
Mert nem nyitottak rá, felszínesek, nem emberként tekintenek a másikra.
2020. júl. 28. 10:34
2/8 anonim válasza:
Mert nem ismerkedni akarnak, hanem csak dgni.
2020. júl. 28. 10:39
3/8 anonim válasza:
Az első 2-nek igaza van jah meg mindig csak kockulni (telefonozni) tudnak, de tisztelet a kivételnek
2020. júl. 28. 10:42
4/8 anonim válasza:
Ez igen. :D
2020. júl. 28. 11:08
5/8 anonim válasza:
mert bexarik, mint te is, kedves kerdezo.
2020. júl. 28. 11:18
6/8 anonim válasza:
Mert - ahogy itt is látszik - depressziósak, szoronganak, sajnálják magukat, introvertáltak, lusták, telefont nyomkodnak... stb.
2020. júl. 28. 11:33
7/8 anonim válasza:
A telefon nyomkodása mióta kockulás? Kocka sznob nevében kikérem magamnak
2020. júl. 28. 19:01
8/8 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogyha valaki "tud ismerkedni"?
Vegyük pl az én példámat.
Társkeresőkön mindig épkézláb grammatikailag helyes kulturált mondatokat írok az üzeneteimben. Még soha életemben nem küldtem a péniszemről fotót senkinek sem. Illetve nem perverzségekkel nyitok.
Ennek ellenére kb tízből kilencszer soha nem írnak vissza semmit, konkrétan teljesen ignorálnak. A többi esetben még csak szimplán elutasítanak (de legalább válaszolnak).
Tehát lényegében ki tudom jelenteni, hogy egyáltalán nem tudok ismerkedni, hiszen még sosem jött össze semmi. Azonban nem tudom mit kellene másként csináljak...
2020. okt. 12. 23:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!