Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Introvertált férfi vagyok és...

Introvertált férfi vagyok és nem tudok a felszínes emberekhez kapcsolódni, van itt olyan nő aki hasonló hozzám és ismerkedne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért írok ide, mert talán lesz valaki, aki meglátja amit írtam és felkeltem az érdeklődését.

Szóval 32 éves introvertált férfi vagyok.. és borzasztóan magányosnak érzem magam, mert egyszerűen bármennyire is szeretném nem megy az ismerkedés.. vagyis menne, ha lenne valaki, akit kompatibilisnek éreznék.

Nem bírom a felszínes, agymosott, semmiről fecsegő embereket és baromira nem érdekel az a sok ostobaság ami a többséget igen.. a spiritualitás, az önfejlesztés és a dolgok mélyebb megértése foglalkoztat leginkább. Szeretem a természetet és a nyugodt környezetet.

Leginkább online próbáltam ismerkedni és sz elmúlt egy évben találkoztam több nővel is, de valahogy senki se keltette úgy fel a figyelmemet.. vagyis de, csak aki meg szimpi volt az nagyon távol lakott tőlem és ő ezt egy áthidalhatatlan akadálynak élte meg, a másik személy meg sérült volt lelkileg, mert egy rossz párkapcsolatban volt és nem heverte még ki.

Hiszem, hogyha az ember talál valakit, aki hozzá hasonló és őszintén szeretik egymást, akkor ezáltal a mély szeretet által egy sokkal magasabb hertz-en fog rezegni a két fél.. azaz a bennük rejlő potenciál új magasságokba emelkedik.

Egyébként hosszú idő után csak az elmúlt egy, másfél évben kezdtem el próbálni ismerkedni.. előtte hittem abban, hogy nekem nincs szükségem senkire sem, na meg nem is éreztem magam elég jónak, ezért sokáig önfejlesztéssel foglalatoskodtam.

32 éves vagyok, elvileg nem nézek ki rosszul és magas is vagyok.. elvileg könnyűnek kellene lennie számodra az ismerkedésnek ezek alapján, de mivel nem járok el bulizgatni meg a közelemben nincs semmi féle értelmes közösségi program se, így nem igen tudok hol ismerkedni.. akii meg mégis itt vannak a közelemben és ismerkednének azokban kivetnivalót találok, úgy érzem nem lennénk el jól hosszú távon.

Egyébként INTP személyiségtípushoz tartozom.

Nem tudom jól fogalmaztam e meg leírtam e mindent amit akartam, mert hirtelen felindulásból írtam mindezt és nem olvastam vissza.. no mindegy, ha valaki számára érdekes vagyok, akkor írjon nyugodtan privit.

A kötekedő, bennem kételkedő, kritizáló embereknek nem fogok válaszolni itt a kommentben, mert tapasztalat, hogy felesleges sérült lelkű, kötekedő emberekkel leállni vitázni, hiszen csak kiforgatják az ember szavait..

ma 01:28
 1/8 anonim válasza:

Ohh, megörültem a kérdésednek.

De sajnos itt el is vágtad magad:

“Nem bírom a felszínes, agymosott, semmiről fecsegő embereket és baromira nem érdekel az a sok ostobaság ami a többséget igen..”

ma 01:58
 2/8 anonim válasza:
Mh... akkor szoba jöhet tulsulyos nő is? Te nem felszines, Te!
ma 06:06
 3/8 A kérdező kommentje:

1-es:

Semmi gond, őszinte voltam, habár a megfogalmazás lehetett volna finomabb is. :)

ma 07:11
 4/8 anonim válasza:

Ahogyan másokról beszélsz, valójában rólad szól.

Az ilyen embereket mint te, én is kerülöm.

ma 07:30
 5/8 anonim válasza:

Szerintem a kérdező nem írt semmi rosszat.

Mi a rossz abban, hogy leírta azt, hogy nem szereti a felszínes, agymosott, semmiről fecsegő embereket?

Én se szeretem őket!

Egyébként sok sikert kérdező, nekem szimpatikus vagy, de túl idős lennék hozzád.

ma 07:40
 6/8 anonim válasza:
Röviden, tömören nincs. Itt csak kamusok vannak. De ne higgy nekem és majd magad is rájössz!
ma 08:15
 7/8 anonim válasza:
Kedves kérdező, semmi gond a bemutatkozással, van olyan nő, aki pont azt szereti, ha egy férfi introvertált, nekem is szimpatikus a bemutatkozásod, csak én sem vagyok már korban hozzád illő. Sok sikert!
ma 08:15
 8/8 anonim válasza:
Engem érdekelne,hogy spirituálitás alatt mit értesz.
ma 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!