Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az introvertált csinos lányok mind elkelnek elég fiatalon és a hasonló introvertált srácok meg vannak lőve? Vagy ez még csak az első benyomás, de ne adjam fel?
Én introvertált jóképű srác vagyok, de elég későn nőtt be a fejem lágya. Nem származom érzelmi szempontból jó családból, nem láttam jó szülői mintákat. Ilyenekre gondolok, hogy apukám egy lusta tróger alkoholista, aki semmire nem vitte az életben, a szüleim sosem tudták kimutatni a szeretetüket, állandó veszekedésben nőttem fel és éltem életem első húsz évében. Rengeteg gátlásom, szorongásom volt, amiket otthonról hoztam és le kellett győznöm fiatal felnőttként. Korábban nem is voltam igazán alkalmas párkapcsolatra.
A visszajelzések alapján tudom viszonylag sok nőnek tetszem csak külsőre (magas vagyok, sokak szerint helyes, újabban sportosabb), de a legtöbben extrovertált, bulizós, nagydumás lányok, akikkel elég hamar kiütközik, hogy én tőlük a társasági életben nyugisabb, szerényebb, visszafogottabb vagyok. Nekem is vannak barátaim, szeretek társaságba is járni, de nem vagyok olyan pörgős és ezek a lányok ilyen párt keresnek általában. Aki nyugisabb lányokat megismerek, azok viszont ez a típus szinte mindig, hogy már 5-10 éve kapcsolatban vannak. Meg őszintén annyira az sem jön be, amikor néha megtörténik nagyon tetszem egy lánynak és azt látom már kb. nem tudom elrontani a dolgot ismerkedéskor, viszont még nem is tud szinte rólam semmit, szóval csak a külsőmhöz vonzódik nagyon, rólam vagy a múltamról még semmit nem tud. Ebben nem érzek ellentmondást, mert bár helyes lányt szeretnék páromnak, de meg is szeretném őt ismerni, nem akarom siettetni a dolgokat (nem akarok hamar csókot, szexet) és simán lehet, hogy valaki külsőre nagyon tetszik, de végül mégsem akarok tőle semmit, ha belsőre nem passzolunk. És én csak olyan párt szeretnék, aki hozzám is így áll ismerkedéskor.
26/F
Hidd el ,ha tényleg olyan jóképű lennél,mint ahogy magadat gondolod,lenne nőd.
Introvertált ember rengeteg van,ez nem lehet akadály.
1. A külső nem minden. Szorongós-gátlásos voltam, nem mertem odamenni kezdeményezni még akkor sem, ha egy nő őrült nagy szemekkel bámult. Nem tudtam mit mondjak, bénácska voltam sokszor a kezdeményezésben és a lépések megtételében. Alkalmizni sajnos legtöbbször még így is találtam nőt, bár utólag azt az életmódomat eléggé megvetem, mert nem nyújtott semmi tartós boldogságot, kielégülést az életben a nők hajkurászása. Én most egy normális pár találásáról beszélek, mert ezt szeretném végre az életembe.
Hiába nézek ki jól, ha úgy érzem amikor a nők megismernek, akkor a legtöbbjük nem tud férfiként tekinteni rám. Ha normális családból jövök és tökös, férfias, magabiztos, kezdeményező lettem volna, akkor biztos megint más lenne minden.
megsúgom, hogy senkinek nem könnyű párt találni
plusz te még tökön lövöd magad ezzel, hogy gátlások
míg nőknél nem probléma, férfiaknál kizáró ok, mert "nekik kell kezdeményezni", "férfias viselkedés"
"elég későn nőtt be a fejem lágya"
Ahha, szóval te vagy az, akitől akartak normális dolgokat is, csak lekoptattad őket azzal, hogy épp élni akarsz vagy épp """depis""" vagy és a me-time miatt 3 napja baszol visszaírni, esetleg valamelyik barátoddal kockultad végig a délutánt és a szociális akksid lemerült, emiatt a lánnyal lógni már használhatatlan vagy. Ismerem ezt a típust, ilyen volt az egyik nagy szerelmem is. Annyit még nem udvaroltam férfinek. Jó kajákat főztem, hogy jöjjön át legalább amiatt, megbeszéltünk egy programot, de lefújta, mert ő épp fáradt/lemerült és otthon akar lenni, majd felajánlott egy barátság extrákkal kapcsolatot, mondván, nem tud velem annyit lenni, amennyi elég lenne és ehhez ő túl fiatal.
Pokolian fájt, de lezártam magamban, aztán akkor jött nyalni, mikor a jelenlegi párom már rég eljegyzett...
Aki sas szeretne lenni, időben megtanul repülni.
Nem feltétlenül. Én például többször leblokkoltam akkor, amikor erősen látszott, hogy érdeklődik irántam egy csaj. Egyszerűem nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Most legutóbb is inkább leléptem a helyszínről, pedig a lány adta a jeleket, hogy szimpatikus vagyok neki.
Fel tudod ezt fogni? Pedig velem ez van.
3. Igen, nagyjából én is ezt érzem. Nálam csúnyább, vagy csóróbb, vagy hülyébb férfiaknak is bőven van párja, olyan is akit én is elfogadnék magam mellé, mert a dolog nem első sorban ezeken múlik. Hanem ott van erősen az is, hogy azokban a férfiakban van tökösség és a nők tudnak rájuk férfiként tekinteni.
4. Nem, nem ilyen vagyok, mint amit leírtál. Nem kaptam szeretetet otthon, ezért mindig önbizalomhiányos voltam és mélyen mindig ez volt bennem, hogy "Engem senki nem szerethet." vagy "Engem egy nő sem szerethet.". Ezért alapból nem is nagyon ismerkedtem. 21 éves koromig nem ismerkedtem és próbálkoztam komolyan és addig szűz is voltam. Utána is ez volt bennem tudat alatt, hogy engem egy nő sem szerethet, de legalább hátha szexhez jutok, ezért alkalmikra ismerkedtem Tinderen és voltam néhány könnyen kapható lánnyal, akiknek bejöttem. De hamar azt kezdtem érezni a szerelem és a kapcsolat nélküli szex értelmetlen és engem nem elégít ki, szóval azt abbahagytam.
Voltak lányok, akiknek tetszettem és komolyat is akartak tőlem, de egyrészt ott sokszor azt éreztem csak a külsőm tetszik nekik (még alig ismertük egymást, de már odáig voltak értem), másrészt akkor is ez volt bennem, hogy "Engem nem lehet szeretni.", ezért az ilyen ismerkedéseket hamar elvágtam, mert nem tudtam elhinni tényleg szerethető vagyok. Senkinek nem húztam soha az agyát hónapokig vagy évekig.
A te párod is ilyen volt, mint én?
5. Ugyanez volt nálam is. Viszonylag sokszor történt (évente néhányszor biztos), hogy iskolában, buszon, ismerősi körben, stb. láttam nagy szemekkel néz vagy bámul egy lány. Logikus józan ép ésszel láthatóan mert tetszem neki nagyon. De egyszerűen még sem bírtam elhinni, hogy én tetszhetek egy csajnak (főleg egy olyan csajnak, aki nekem is viszont tetszik), annyira önbizalomiányos voltam. Ezért aztán oda sem mentem soha kezdeményezni.
6. Köszönöm! Szeretnék időt hagyni a dolgoknak, csak most a legelején ezek kb. az első benyomásaim, hogy akiket kívül-belül vonzónak találtam lányok, azok legtöbbször foglaltak.
Teritett asztalnal halsz ehen? Az zsir.....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!