Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Totál introvertált felnőttként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Totál introvertált felnőttként introvertált barátokat, társat hol találok?

Figyelt kérdés
Értem úgy, hogy tényleg nem járok sehová, mert jó így. Volt párom, (szerencsére rendkívül introvertált volt) csak szakítottunk. Az a baj, ha írom, hogy introvertált vagyok, azt képzelik ritkán járok el, közbe én nem ritkán, hanem szinte soha. És kivagyok készülve attól, hogy minden ismerkedés úgy kezdődik, hogy "üljünk be valahová". Én inkább kietlenebb helyen sétálnék, beszélgetnék. Ismertek hozzám hasonló embereket, vagy van köztetek hasonló?

2021. okt. 18. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
10%
és a 2 intro mit csinálna együtt? ülnének egymás mellett szótlanul?
2021. okt. 18. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A nők általában azért mondják, hogy üljünk be valahova, mert első találkozás alkalmával egy kis biztonságérzezet ad. Tudom nem támadnád le őket, de lehet ebből egy kicsit engedni kéne, mert így nagyon nehéz lesz randizni.
2021. okt. 18. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
introvertàlt vagyok , de ez a "kietlenebb helyen sétálnék" első alkalomnàl sok , a hátam közepére sem kívánom a tömeget , de hogy beüljek beszélgetni valakivel valahova , nem jelent egyàltalàn problèmàt
2021. okt. 18. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én abszolút hasonló vagyok. Igaz, nálam a beülés nem gond, de ne legyen sok ember, hangos zene, mert zavar és túl kell kiabálni. Szívesebben mászkálok parkban, sétálóutcán, akár múzeumban is elvagyok egy halk beszélgetéssel. Nekem beszélgetésre van igényem, de nem nagy társaságban.

Párt neten találtam, ő inkább extrovertált.

Barátokat felnőttként nem egyszerű szerintem.

2021. okt. 18. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Itt tuti rengetegen vagyunk. Általában írásban könnyebb kommunikálni és valamilyen szinten megnyílni, mint élőben.🙃 Nekünk találták ki az internetet kedves sorstársak. 😃
2021. okt. 18. 18:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként én ezért nem szeretek és szerettem bulikba járni. Én is a csendesebb beszélgetéseket kedvelem, ahol egymásra tudunk figyelni és egyrészt nem kell túlüvölteni a zenét, másrészt nincs az az érzésem, hogy az összes ismerősöm (és a nő ismerőse is) bennünket figyel. Én sem azt mondom, hogy éjjel kettőkor egy kihalt erdőben kell randizni, de egy kávézó vagy egy sétáló utca erre tökéletesen alkalmas.
2021. okt. 19. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!