Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van egy 29 éves,introvertált,ritkán kimozduló,home office-ból dolgozó (de amúgy jó adottságú) férfinek, hogy valaha komoly kapcsolata legyen,ha még nem volt?

Figyelt kérdés
Ez volnék én, a hétköznapjaim elég szürkék, egy nagy cégnél dolgozom, de otthonról, a kollégáimat alig ismerem személyesen, eszem,iszom,edzem, youtube videókat nézek társadalmi, gazdasági, politikai témákban, vagy sorozatozom, stratégiai játékokkal játszom, egyik nap olyan mint a másik. Jól keresek, meg jól élek, de nincs nagyon társaságom, néhány barátom van, akikkel évente 1-2x elutazunk valahova külföldre, családtagjaimmal is ugyanez, hogy néha összefutunk és elutazunk valahova. Évközben általában Budapestről, nyáron meg a Balatonról szoktam dolgozni. Nincs nagyon társaság, ahova rendszeresen eljárnék. Komoly kapcsolatom nem volt még, eddig akikkel összejöttem hamar kiderült, hogy nem illünk össze és vége lett. Tinderezni néha szoktam, mert máshol nem tudok ismerkedni, ebből viszont érdemi kapcsolatok nem igen alakulnak ki. Látszólag önző, egoista tipikus Y generációs alaknak látszom, sokan azt hiszik ,hogy csak magamra gondolok és csak a pénz motivál. A valóságban azonban az ellenkezője az igaz, egyáltalán nem érdekel már a pénz, ha vágyom is valamire munkahelyen az max az elismerés. Ezen kívül a valódi vágyam, hogy legyen egy társam akivel szeretjük egymást és gyerekeim,saját családom. Ez a valódi vágyam, viszont ez senki nem nézi ki belőlem, vagy ha el is mondom őszintén általában kiröhögnek vagy hülye naivnak néznek, hogy minek akarok én családot meg őszinte kapcsolatot egy ilyen világban.
2021. aug. 5. 21:53
A kérdező szavazást indított:
0-25%
25-50%
50-75%
75-100%
26 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%
50-50%
2021. aug. 5. 21:57
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig azt mondtam, hogy a lehetőségeken múlik és nem azon, hogy te milyen vagy. Ha 100 nő és 10 férfi között éled a mindennapjaid, sokkal inkább rád talál a szerelem, mintha 100 férfi és 10 nő között, miközben te magad ugyanaz az ember vagy minden tekintetben. Valahogy a lehetőségeket kellene kimaxolni, erre nem jöttem rá én sem , hogy hogyan.
2021. aug. 5. 22:05
 3/21 A kérdező kommentje:

Én is ezt a kérdést teszem fel, hogy "hogyan?"

Sokan nem is értik ezt a helyzetet, mert annyi emberrel találkoznak nap mint nap, hogy a nagy számok törvénye alapján simán találnak olyat, akivel összeillenek.

Én viszont nagyon ritkán kerülök olyan helyzetbe, ahol ismerkedni lehet.

2021. aug. 5. 22:21
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
3: Ugyanígy vagyok, csak már közel 35 évesen. Megoldás lehetne ha olyan dolgokat erőltetnék magamra ami nem én vagyok (például társastánc tanfolyamra beiratkozni és hasonlók), viszont csak azért csinálni valamit amit a hátam közepére sem akarok, hogy hátha majd úgy lehet csajozni, hát ez sajnos nem az én műfajom.
2021. aug. 5. 22:24
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok ugyan, de hasonló mentalitású, és nem egy nagy multinál dolgozom, ahol sok ember vesz körül. Nekem is maradtak a társkereső appok.
2021. aug. 5. 22:33
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
Én elmentem az agyondicsért társastánc-tanfolyamra. De csak rosszul éreztem magamat. Elég merev a mozgásom, nagyon kellett koncentrálnom, hogy tudjam tartani a tempót. Másrészt pedig egy sokadik szürke ember voltam ott, egy csaj sem akart ott tőlem semmit. Elfogadták, hogy ott vagyok, néha táncolnak velem és kész, slusz-passz.
2021. aug. 5. 22:35
 7/21 anonim ***** válasza:
81%

3-4.

Pedig ezt kéne. A legjobb haverom 28 évesen is lejár nyaranta a Balatonra vízimentőnek dolgozni. Hagy ne mondjam, hogy tud ott csajozni. De ez most csak egy példa.

Komolyan csak annyi kellene, hogy kimozdultok konkrét programokra, többet jártok el, új ismeretségeket köttök és olyan környezetekbe helyezitek magatokat, ahol sok új nőt tudtok megismerni. Ennyire kőbe van már vésve a személyiségetek, ennyire nem tudtok változtatni egy picit sem a kialakult berögződéseiteken, szokásaitokon, komfortzónátokon?

2021. aug. 5. 22:36
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
7: Nem látom sajnos azt a közeget, ahol ezt véghezvinném. Ha soha életemben nem érdekeltek az elefántcsont faragott dolgok, akkor csak azért nem fogok ilyen kiállításokra járni, hogy "na majd hátha talán nők is lesznek ott". Vagy virágkötészet tanfolyam sem nagyon érdekel, biztos nagyon jó egy ilyen skill, de nem mozgat meg bennem semmit. Pedig tuti ott is lennének nők.
2021. aug. 5. 22:40
 9/21 anonim ***** válasza:
Itt neten vagy akár ezen az oldalon is tök jól lehet ismerkedni. Itt már két magányos férfi és egy magányos nő is felbukkant. Akkor mi a jó fenének nem írtok egymásnak például? Nekem van párom, mégis tök jókat el szoktam itt beszélgetni emberekkel. És ha nem lenne párom, tökre lett volna lehetőségem talizni is.
2021. aug. 5. 22:49
 10/21 A kérdező kommentje:
#7 Egy extrovertált embernek ez ilyen laza semmiség, de egy introvertált nem így működik, hogy elmegy bárhova ismeretlenül és ott azonnal egy rakás emberrel megismerkedik.
2021. aug. 5. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!