Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy 29 éves,introvertált,ritkán kimozduló,home office-ból dolgozó (de amúgy jó adottságú) férfinek, hogy valaha komoly kapcsolata legyen,ha még nem volt?
“Ha még nem volt “????????
Akkor nulla!
Van allasos, egzistenciad, tobb erdeklodesi teruleted van, megis a 0-25% legetoseget nyomtam meg. Ha a nullat kulon tetted volna (0%, es 1-25%), akkor a nullat nyomtam volna meg.
A hozzaallasod miatt.
A legnagyobb baromság kategorizálni, hogy te most introvertalt vagy. Megmondom neked senki sem ez vagy az. Alapvetően introvertalt lennék a te szemszogedbol, mégis 6000 alkalmam lett volna kapcsolatot létesíteni, de maradtam 1-nel és az már 11 éve tart...
Szóval ez a hozzáállás sokat hozzáad ahhoz, hogy nincs senkid.
Férfiatlan és felelősségkerülő?!
Ember, néztél már szét, milyen emberek vannak tele nőkkel és milyenek vannak egyedül? Nem hiszem!
Link, drogos, simlis vagy akár agresszív, erőszakos alakok az egyik oldalon, a másikon pedig gyakran teljesen normális emberek. Akiknek egyetlen "bűnük", hogy túl normálisak, azaz unalmasak a mai elkényeztetett hercegnőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!