Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy 29 éves,introvertált,ritkán kimozduló,home office-ból dolgozó (de amúgy jó adottságú) férfinek, hogy valaha komoly kapcsolata legyen,ha még nem volt?
Figyelt kérdés
Ez volnék én, a hétköznapjaim elég szürkék, egy nagy cégnél dolgozom, de otthonról, a kollégáimat alig ismerem személyesen, eszem,iszom,edzem, youtube videókat nézek társadalmi, gazdasági, politikai témákban, vagy sorozatozom, stratégiai játékokkal játszom, egyik nap olyan mint a másik. Jól keresek, meg jól élek, de nincs nagyon társaságom, néhány barátom van, akikkel évente 1-2x elutazunk valahova külföldre, családtagjaimmal is ugyanez, hogy néha összefutunk és elutazunk valahova. Évközben általában Budapestről, nyáron meg a Balatonról szoktam dolgozni. Nincs nagyon társaság, ahova rendszeresen eljárnék. Komoly kapcsolatom nem volt még, eddig akikkel összejöttem hamar kiderült, hogy nem illünk össze és vége lett. Tinderezni néha szoktam, mert máshol nem tudok ismerkedni, ebből viszont érdemi kapcsolatok nem igen alakulnak ki. Látszólag önző, egoista tipikus Y generációs alaknak látszom, sokan azt hiszik ,hogy csak magamra gondolok és csak a pénz motivál. A valóságban azonban az ellenkezője az igaz, egyáltalán nem érdekel már a pénz, ha vágyom is valamire munkahelyen az max az elismerés. Ezen kívül a valódi vágyam, hogy legyen egy társam akivel szeretjük egymást és gyerekeim,saját családom. Ez a valódi vágyam, viszont ez senki nem nézi ki belőlem, vagy ha el is mondom őszintén általában kiröhögnek vagy hülye naivnak néznek, hogy minek akarok én családot meg őszinte kapcsolatot egy ilyen világban.2021. aug. 5. 21:53
21/21 anonim válasza:
Most olvastam az egyik hozzászólásban a női pszichológust.
Ember! Ez egy komplett ökörség! Női pszichológus SOHA nem fogja megoldani ezt a problémát!
Az egyetlen, igazi megoldást az jelentheti egy fiatal srácnak, ha találkozik egy igazi "cool arc"-al, ahogy mondani szokás. Aki ismeri a nők valódi arcát, minden rejtett kis titkukat és bevezeti a fiút egy új világba. Az odavezető út sokszor göröngyös, de a végén olyan dolgokat élhet át, amiket elképzelni sem tudott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!