Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan legyek még jobb háziass...

Hogyan legyek még jobb háziasszony?

Figyelt kérdés

Napi rutint vezetek amiket egy program (flyhelper) segitsegevel felosztok de/du/esti rutinfeladatokra. Ezen kivul hetvegi es havi rutin feladatok is vannak. Heti menut irok, heti egyszer jarunk vasarolni ill meg egyszer a coopba aprosagokert (kenyer,tej). Hetfotol szombatig fozok valtozatosan, minden napra jut vagy zoldseges vagy tesztas vagy fozelekes vagy rakottas vagy tepsis etelek. Leves heti 2x van, nem igenyeljuk. Az udvart ketten tartjuk rendben parommal, ill tavasszal a kertet. Tehat fozok, takaritok ami alap. De a regi jo haziasszonyok mit csinaltak? Milyen trukkjeik voltak, milyen praktikaik? Elrakas, hazi praktikak, befozes stb.. szeretnek meg jobb haziasszony lenni vagy kivancsi vagyok ti hogy csinaljatok?

22L

2017. jan. 1. 20:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
19%
23/N az lemaradt
2017. jan. 1. 23:00
 32/83 anonim ***** válasza:
67%
A szex is be van iktatva a napi rutinba, vagy arra már nem jut idő a befőzés mellett?!....lazíts egy kicsit
2017. jan. 1. 23:05
 33/83 anonim ***** válasza:
83%
Mit készít fel a fagyott földön?:-) No mindegy, ez a ti dolgotok. Bevonni azért (is) érdemes, mert előfordulhat, hogy hetekig feküdnöd kell (mint pl. anyámnak az egyik tesómmal), vagy nyugtalanabb, hasfájós babád lesz (mint az én egyik gyerekem), aki mellett örülsz, hogy 3-4 órát alhatsz éjjel, és később sem fog a számítógépes progidhoz alkalmazkodni. A háztartásban (meg úgy általában sok mindenben) nem az odavezető út vagy módszer, hanem az eredmény a cél.:-) Azt pedig hidd el nekem, hogy mereven ragaszkodni egy táblázathoz, vagy egy kizárólagos módszerhez hosszútávon nem előnyös sem párkapcsolatban, sem gyereknevelésben.
2017. jan. 1. 23:08
 34/83 anonim ***** válasza:
1%

Akik itt pocskondiázzák kérdezőt, fogadjunk, hogy még az éves takarítást se csinálták meg karácsonykor.. A legnagyobb koszban az ilyenek élnek. Még főzni se tudnak. No comment.

Én személy szerint örülök, hogy még vannak ilyen dolgos emberek, akik nem a semmittevésben és az okostelefon simogatásában merítik ki a napi teendőiket.

2017. jan. 2. 00:01
 35/83 wiWell válasza:
En is csinaltam ezt a flyladys rendszert egy ideig es most megint szeretnek hozza visszaterni. Ezen az oldalon hallottam rola eloszor [link] Ha szereted a rendszerezest meg az ilyesmiket akkor nezd meg azt az oldalt, en napolat tudok ott eltolteni.
2017. jan. 2. 00:23
 36/83 anonim ***** válasza:
56%

A cukkinit le lehet reszelni, majd a levét kinyomva lefagyasztani.

Ugyanúgy lehet főzeléket főzni belőle, mint a tökből.

(egyik évben az összes tököt kinyirta a szomszéd véletlenül, egy évig cukkinit ettünk)

A legtöbb dolog fagyasztható, én abban vagyok nagy spiler.

Általában fagyaszok lecsót, sóskát, spenótot, tökféléket, hüvelyeseket.

Szoktam előre főzni húsleves alaplevet (többfélét), pörköltet.

Szinte minden maradékot fagyasztok.

Pl a megmaradt rizs később egy rakottkáposztába tökéletes.

2017. jan. 2. 06:29
 37/83 anonim ***** válasza:
14%

Persze, hogy kamu a kérdés. Ez egy troll. Dédszüleink sem éltek ennyire mereven.

Nemsokára iskola, aztán eltűnnek az ilyen elmebeteget végre.

2017. jan. 2. 08:08
 38/83 anonim ***** válasza:
51%
De aranyos vagy, en nem voltam ilyen gondos jo haziasszony ennyi idos koromban, ha igy haladsz par ev gyakorlat utan igazan profi leszel. mi nem otthon elunk es mar idosebbek vagyunk joval de a befozest otthon is csinaltuk, pl en sok paradicsomlevet hasznalok es betegseg miatt (sem) birom megenni meg a jo minosegu boltit sem. szoval a befozes, mi lekvart, paradicsomot a ferjem Neha savanyusagot is tesz el. ha van kerted es idod meg kitartasod nevelhetsz a konyadra fuszernovenyeket, ha kedved van csinalhatsz hazitesztat ahhoz viszont erdemes egy tesztagepet beszerezni es nem art ha van valami jo videki ismeros akitol megbizhato tojast tudsz szerezni. Nem tudom dolgozol -e de ezek azert eleg idoigenyes dolgok viszont izre es minosegre abszolute paratlanok. sok sikert neked a jovore ilyen lany aranyat er egy rendes ferfinek mint te. Boldog ujevet nektek!
2017. jan. 2. 08:26
 39/83 anonim ***** válasza:
29%
2 es ha valaki itt beteg akkor az nem a kerdezo. egy rendes ferfi ilyen asszonyt a tenyeren hordoz, raadasul kismama es ha most ilyen haziasszony akkor biztos az anyasagban is megallja a helyet. en 30 eve nem dolgozom es kepzeld nem hianyzik . tudod a haztartas mellett az ember olvas kepzi magat (akar iskolak nelkul is) tvt nez es MINOSEGI IDOT ELETET TUD ELNI a parjaval. jut ido hobbira szerelemre pihenesre es mindenre. Vagy neked savanyu a szolo? ha no vagy akkor azert mert nyomaba se lephetsz ha ferfi akkor meg azert mert a gatyadat is neked kell kimosni? szoval?
2017. jan. 2. 08:29
 40/83 anonim ***** válasza:
56%
kedves 10 es en meg a pohar vizet is elebe teszem nemhogy az etelt. es szivesen csinalom 40 evi hazassag utan is. Az is igaz hogy meg is becsul es ha eppen nem erzem magam jol (eleg beteges vagyok sajnos) szuper ellatast kapok szeretetet es torodest pedig volt hogy 6 honapig a szobambol is csak segitseggel tudtam kijonni. az ilyen kapcsolatokban ez oda vissza szokott mukodni. gondolom a kerdezonel is igy van.
2017. jan. 2. 08:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!