Hogyan legyek még jobb háziasszony?
Napi rutint vezetek amiket egy program (flyhelper) segitsegevel felosztok de/du/esti rutinfeladatokra. Ezen kivul hetvegi es havi rutin feladatok is vannak. Heti menut irok, heti egyszer jarunk vasarolni ill meg egyszer a coopba aprosagokert (kenyer,tej). Hetfotol szombatig fozok valtozatosan, minden napra jut vagy zoldseges vagy tesztas vagy fozelekes vagy rakottas vagy tepsis etelek. Leves heti 2x van, nem igenyeljuk. Az udvart ketten tartjuk rendben parommal, ill tavasszal a kertet. Tehat fozok, takaritok ami alap. De a regi jo haziasszonyok mit csinaltak? Milyen trukkjeik voltak, milyen praktikaik? Elrakas, hazi praktikak, befozes stb.. szeretnek meg jobb haziasszony lenni vagy kivancsi vagyok ti hogy csinaljatok?
22L
Akik itt pocskondiázzák kérdezőt, fogadjunk, hogy még az éves takarítást se csinálták meg karácsonykor.. A legnagyobb koszban az ilyenek élnek. Még főzni se tudnak. No comment.
Én személy szerint örülök, hogy még vannak ilyen dolgos emberek, akik nem a semmittevésben és az okostelefon simogatásában merítik ki a napi teendőiket.
A cukkinit le lehet reszelni, majd a levét kinyomva lefagyasztani.
Ugyanúgy lehet főzeléket főzni belőle, mint a tökből.
(egyik évben az összes tököt kinyirta a szomszéd véletlenül, egy évig cukkinit ettünk)
A legtöbb dolog fagyasztható, én abban vagyok nagy spiler.
Általában fagyaszok lecsót, sóskát, spenótot, tökféléket, hüvelyeseket.
Szoktam előre főzni húsleves alaplevet (többfélét), pörköltet.
Szinte minden maradékot fagyasztok.
Pl a megmaradt rizs később egy rakottkáposztába tökéletes.
Persze, hogy kamu a kérdés. Ez egy troll. Dédszüleink sem éltek ennyire mereven.
Nemsokára iskola, aztán eltűnnek az ilyen elmebeteget végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!