Miért van az, hogy a 3 gyerekes testverem sokkal szebb, vekonyabb, jobb haziasszony mint en?
Minden csak hozzáállás kérdése.
A sporttól pl pont, hogy több energiád lesz, még ha el is fáradsz tőle.
Irigykedés helyett vegyél róla példát mondjuk.
Ha te is olyan szorgalmas lennél, nem csak otthon, hanem a munkádban is, mint ő, talán neked is jobban menne.
kérdezd meg tőle, hogy hogy csinálja. hogy van ennyi mindenre ideje.
a gyerekeket semmiképp se hasonlítsd össze, mert mindenki másképp fejlődik. nekem van két 6-7 év körüli unokatestvérem(egyik fiú a másik lány) és a kislány a korához képest sokkal komolyabb a fiúnál. idővel ez is fog majd változni.
Ami a főzést illeti én sem tudok valami sok kaját csinálni, de azok egész jók szoktak lenni. levesből csak gyümölcs levest csináltam eddig, másba nem nagyon fogtam bele, a húsokat tudom még többféleképp elkészíteni, de azt se tudom a végtelenségig variálni, sütni meg egyáltalán nem tudok(rossz a sütőnk, meg alapból nem akarnak úgy sikerülni mint a nagykönyvben). Azt tudod tenni, hogy elkéred a receptjeit és otthon megpróbálod elkészíteni azokat a kajákat. régen is így tanultak az emberek főzni. anyukától nagymamától vagy akitől éppen tudtak.
amúgy én se értem, hogy hogy van ennyi energiája. amúgy lehet az is a gond, hogy kicsit fásult vagy, hogy a tesónak "aranyélete" van, neked meg kisebbségi komplexusod.
"En meg ott alltam legozelekezett poloban, mackonadragban, lofarokba fogott kocos hajjal."
Hát akkor talán legyél egy kicsit igényesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!