Hogyan legyek még jobb háziasszony?
Napi rutint vezetek amiket egy program (flyhelper) segitsegevel felosztok de/du/esti rutinfeladatokra. Ezen kivul hetvegi es havi rutin feladatok is vannak. Heti menut irok, heti egyszer jarunk vasarolni ill meg egyszer a coopba aprosagokert (kenyer,tej). Hetfotol szombatig fozok valtozatosan, minden napra jut vagy zoldseges vagy tesztas vagy fozelekes vagy rakottas vagy tepsis etelek. Leves heti 2x van, nem igenyeljuk. Az udvart ketten tartjuk rendben parommal, ill tavasszal a kertet. Tehat fozok, takaritok ami alap. De a regi jo haziasszonyok mit csinaltak? Milyen trukkjeik voltak, milyen praktikaik? Elrakas, hazi praktikak, befozes stb.. szeretnek meg jobb haziasszony lenni vagy kivancsi vagyok ti hogy csinaljatok?
22L
kicsit kamuszagú ez a kérdés.
enyhe provokációt érzek benne.
Ha meg nem csinálna semmit azzal jönnétek, hogy egy ingyenélő riherongy :)
Emberek, a kérdező szeretné rendben tartani a dolgait. Valószínűleg még nem gyakorlott háziasszony, így szeretne mindent a legtökéletesebben csinálni. Még mindig jobb, mint az amikor valaki a terhességre hivatkozva a pohár vizet is ágyba hozatja.
A 76%-osnak meg gratulálok eme különleges képességéhez, hogy pár sor alapján mindenféle előzetes ismertség nélkül levágja valakiről hogy mentális beteg e vagy sem. Nem tudom eldönteni, hogy vagy felhúzták az agyát, vagy pedig ő maga a mentális beteg (vagy azt mondták rá és magára vette) és ezzel kompenzálja hogy ne érezze magát egyedül, esetleg szimplán csak egy élettelen szerencsétlen akinek nincs jobb dolga. Szánalom.
Kérdező, nem kell ennél is jobb háziasszonynak lenned, mert ha megszületik a gyerek akkor még ez is teljesen felborul és rosszul fogod érezni magad ha nincs felmosva az egész ház.
Pedig az újrahasznosítás egy izgalmas dolog. :)
Mondok egy példát: ha marad hús nálunk, akkor pontosan tudom, hogy azt nem fogja a család már megenni, így fogom, aprítóba rakom, és vajjal keverem és kész az alap húsos krém. Ezt még lehet turbózni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!