Gyerek mellett kupis ház? Ti is sok rendetlen anyát láttok?
Nálunk ma paradicsomleves van betűtésztával.
Másodiknak rizs, grill csirkemell egy kis gombás szósszal, sulival.
Az egész volt vagy 25-30 perc, addig a 2 gyerek játszott és megnézése egy mesét.
132! Csirkemell! Kontaktgrill kb 10-12 perc.
Egy egész csirke sem nagy cucc amúgy. Sütőben szépen megsüti magát csak hosszabb idő de sokat nem kell vele foglalkozni.
#130 Igen, mindenkinek van ilyen, de akkor is megcsinálom,mert muszáj :D
Vannak dolgok, amiket nem szeret az ember, de muszáj.
Na látod én takarítani n3m vagyok hajlandó mert utálom,vajon barinőd kibeszél amiért nem főzöl három fogást?🤔
Mielőtt leírnád hogy ő főzni sem főz,ezt ironikusan írom le csak hogy érzékeltessem milyen tapló dolog valakit a háta mögött kibeszélni úgy hogy te sem vagy tökéletes🙄
Igen, nekem is szóltak már be többször, volt olyan, hogy munkahelyen is ha rendeltem sokat, megkérdezte férfi kollegám, hogy nem szoktam főzni? Mert van hogy magamnak rendelek, mert én kb semmit se eszek, vega vagyok stb, szóval sokszor van, hogy a férjemnek gyereknek csinálok valamit magamnak meg már nincs kedvem, inkább rendelek. 2 különböző ember is tette már szóvá az elmúlt évben. De különösebben nem lettem emiatt traumatizált, nem izgat.
Amúgy halkan jegyzem meg, nem, nem főz a barátnőm, napi menü jár nekik 2 adag a helyi étteremből vagy vesznek kész kajákat. Szóval ebbe is beletrafáltál, mert ezzel sem telik az ideje, nincs rá ideje. De ezt jobban meg is értem, rendeljenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!