Kertes házban élők, ti tisztában vagytok azzal, milyen csodálatos életek van?
Szívem egyetlen vágya az volt, hogy egyszer családommal együtt kertes házba költözöm.
De most, ötvenen túl is csak panelproli maradtam. Ráadásul most munkanélküli is lettem, így esélyem sincs rá, hogy valaha is tudok változtatni. Ülök itt a 34 fokban, és arra gondolok, milyen jó lehet most annak, aki a kertjében az árnyas fák alatt üldögél, vagy lubickol a saját medencéjében:)
társasházban élek, nem érzem magam prolinak, se utolsó csóringernek. fiatalok vagyunk a párommal, gyerekünk még nincs. egyszerűen nem tudnék mit kezdeni magammal egy kertes házban. a medence csak macera lenne, és többe kerülne az egész cakkpakk, mint lemenni hétvégente Gárdonyba. a kerthez nem értek, nálam egy vacak fikusz is alig marad meg, egy rakás paradicsompalántát pedig nem szeretnék halálba küldeni :)
inkább utazgatunk, világot látunk, étterembe járunk, mintsem álljon a pénzünk egy hatalmas házban, és az utca végéig ne jussunk el a sok kerti munka miatt.
kollégám áradozik, h mennyire jó kertes házban élni. szabadsága előtt kérdeztem, h mit csinál majd a két hét alatt, megy-e valahova nyaralni. erre csak legyintett, és közölte, h sok a kerti meló, most azzal kell foglalkoznia. biztos baromi jól érezte magát otthon, míg én a matracon ringatóztam a tóban :D
nem beszélve arról, h ő a fele fizuját benzinre költi, h az agglomerációból bejárjon dolgozni, nekem meg gyalog is max negyed óra a munkahelyem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!