A párommal boldogan élünk és van egy csodálatos kislányunk. Sajnos pár hónapja, amikor egyedül vagyok mindig az exei járnak a fejemben. Betegesen féltékeny vagyok?
Igen, betegesen féltékeny vagy.
Én nő vagyok, de nekem a pasim nem hagy békén a múltammal, pedig egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot, semmilyen formában sem.
A barátnőmnek szintén nevetségesen féltékeny a párja, neki a minap azt említette föl, hogy ( mivel barátnőm elvált )nem tud és nem is akar tudomást venni róla, hogy barátnőm egyszer már elvált.
Nem csípem, mikor valaki a múltamra is féltékeny.
Én bizony leoltom az enyémet ilyenkor, de ha Te is így folytatod, ne sok jóra számíts a férjedtől.
Mindennek van egy határa, így az alaptalan vádaskodásnak is.
Előtted író vagyok.
Akkor viszont a párodban nem bízol úgy alapból.
Ha kimutatod neki, már csak dacból is előbb meg fogja tenni, vagy tudatalatt úgy gondolkozva: "Ha már ennyire féltékeny, legyen is rá oka!"
Egyébiránt pedig ott a baj, mint írtam, hogy nem véletlenül lehetsz rá féltékeny...
Nagyon bizonytalan vagy önmagadban. Azt próbáld valahogy sulykolni magadba, hogy ha azok a nők jobbak/szebbek/párod szívének kedvesebbek lettek volna/lennének, akkor most nem te lennél a feleség/élettárs pozícióban. :)
Én dettó ugyanez voltam. Egy kapcsolatom szét is ment ezen. Mert mindent tudni akartam a múltról, és kéjesen fetrengtem a fájdalomban amit ez okozott. Még a hálószoba titkokat is kiszedtem a volt páromból. A régi barátnők képe, mint démon képei lebegtek előttem. Minden félét belemagyaráztam, minden féle tulajdonságokat aggattam rájuk. És gyűlöltem őket.
Most már tudom hogy igaziból magamban nem voltam biztos, plusz, valamiért jól esett szenvedni. De hülyeség hidd el! Egyre jobban belemész, nem lesz visszaút! Rázd meg magad, szerezz új élményeket, szerezz önbizalmat, mérettesd meg magad, és a jelenre koncentrálj, mert miközben a múlton merengsz az kicsúszik a kezeidből.
Ja, amúgy a férjemnek (akivel semmi ilyen feszkó nincsen), ha a múltjáról beszél, már csak annyit szoktam válaszolni : Legalább volt pár nyugodt éved vazzeg :P :DD
Kedves utolsó, nagyon tetszett a válaszod! :) Javasolni fogom a páromnak, hogy ő is valami ilyesmit reagáljon- szintén haragszik a múltamra...
Na igen, én a férfi vagyok, de ez ebből rövidesen új kérdés lesz, épp ezért jöttem erre az oldalra...
Kedves Kérdező!
Bízz magadban! A kulcsmondat ez: nem lennél vele, ha nem Téged szeretne, hozzád ragaszkodna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!