Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párommal boldogan élünk és...

A párommal boldogan élünk és van egy csodálatos kislányunk. Sajnos pár hónapja, amikor egyedül vagyok mindig az exei járnak a fejemben. Betegesen féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés
A férjem előző kapcsolatából is van egy gyerek,aki miatt az anyjával muszáj találkozniuk.Nagyon féltékeny vagyok rá,pedig 1000000% hogy nincs rá okom.Hogyan lépjek túl?nem akarom elszúrni a házasságunkat.Sajnos a régebbi bnői is a gondolataimban vannak.Mit tegyek?
2009. márc. 11. 20:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mit számit h mi volt előtte?Neked nem voltak exeid?Azt pedig megérthetnéd az előzővel nem a személye hanem a gyerek miatt találkozik.Így csak elvaditod nincs rosszabb mint a beteges féltékenység.Nem értem miért nem bízol benne mikor nincs okod rosszat feltételezni.Gondold át a fordítottja neked hogy esne...
2009. márc. 11. 21:07
 2/16 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van,én is tudom h ez nem vezet jóra.A párom nagyon megértő és segit h ne gondoljak ilyenekre, de nem nagyon megy.Talán szülés utáni depi?
2009. márc. 11. 21:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló vagyok.Nem tudom h szülés utáni depi-e én férfi vagyok,de volt 1 párom nagyon szerettem és pont ettől romlott meg a kapcsolatunk Vége is lett,mert elhidegültem tőle lassan a viselkedése miatt.Sajnos nem értette meg h nincs oka féltékenykedni rám,engem teljesen kikészitett a féltékenységgel,és azzal h nem adtam rá okot mégsem bízik bennem.Hidd el ez hosszabb távon megöli az érzéseket.Ha szereted és fontos neked bízz benne.
2009. márc. 11. 21:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, betegesen féltékeny vagy.

Én nő vagyok, de nekem a pasim nem hagy békén a múltammal, pedig egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot, semmilyen formában sem.

A barátnőmnek szintén nevetségesen féltékeny a párja, neki a minap azt említette föl, hogy ( mivel barátnőm elvált )nem tud és nem is akar tudomást venni róla, hogy barátnőm egyszer már elvált.

Nem csípem, mikor valaki a múltamra is féltékeny.

Én bizony leoltom az enyémet ilyenkor, de ha Te is így folytatod, ne sok jóra számíts a férjedtől.

Mindennek van egy határa, így az alaptalan vádaskodásnak is.

2009. márc. 11. 21:38
 5/16 A kérdező kommentje:
Neki nem nagyon mutatom ki,sokszor csak magamt örlöm ezzel a hülyeséggel.Próbálok uralkodni magamon,nem akarom elvesziteni,Csodálatos ember,imád , a tenyerén hordozz.Bizom benne,csak félek h bepróbálkoznak nála.
2009. márc. 11. 21:38
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

Előtted író vagyok.

Akkor viszont a párodban nem bízol úgy alapból.

Ha kimutatod neki, már csak dacból is előbb meg fogja tenni, vagy tudatalatt úgy gondolkozva: "Ha már ennyire féltékeny, legyen is rá oka!"

Egyébiránt pedig ott a baj, mint írtam, hogy nem véletlenül lehetsz rá féltékeny...

2009. márc. 11. 21:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
ezzel csak magadnak ártasz, mert a féltékenység megoli az igazi érzéseket.ne pocsékold rá az erodet, ha valaki akar úgy is megcsal, ha állandóan a sarkában is leszel.ne old meg a szerelmeteket
2009. márc. 11. 23:32
 8/16 anonim válasza:
100%

Nagyon bizonytalan vagy önmagadban. Azt próbáld valahogy sulykolni magadba, hogy ha azok a nők jobbak/szebbek/párod szívének kedvesebbek lettek volna/lennének, akkor most nem te lennél a feleség/élettárs pozícióban. :)

Én dettó ugyanez voltam. Egy kapcsolatom szét is ment ezen. Mert mindent tudni akartam a múltról, és kéjesen fetrengtem a fájdalomban amit ez okozott. Még a hálószoba titkokat is kiszedtem a volt páromból. A régi barátnők képe, mint démon képei lebegtek előttem. Minden félét belemagyaráztam, minden féle tulajdonságokat aggattam rájuk. És gyűlöltem őket.

Most már tudom hogy igaziból magamban nem voltam biztos, plusz, valamiért jól esett szenvedni. De hülyeség hidd el! Egyre jobban belemész, nem lesz visszaút! Rázd meg magad, szerezz új élményeket, szerezz önbizalmat, mérettesd meg magad, és a jelenre koncentrálj, mert miközben a múlton merengsz az kicsúszik a kezeidből.

Ja, amúgy a férjemnek (akivel semmi ilyen feszkó nincsen), ha a múltjáról beszél, már csak annyit szoktam válaszolni : Legalább volt pár nyugodt éved vazzeg :P :DD

2009. márc. 12. 03:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, nagyon tetszett a válaszod! :) Javasolni fogom a páromnak, hogy ő is valami ilyesmit reagáljon- szintén haragszik a múltamra...

Na igen, én a férfi vagyok, de ez ebből rövidesen új kérdés lesz, épp ezért jöttem erre az oldalra...

Kedves Kérdező!

Bízz magadban! A kulcsmondat ez: nem lennél vele, ha nem Téged szeretne, hozzád ragaszkodna. :)

2009. márc. 12. 07:19
 10/16 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszadók,köszönöm,hogy méltattatok arra h válaszoltatok.Nagyon köszönöm a segitséget,megprobálok ezzel a mondattal a fejemben továbblépni és élvezni minden percet amit a családommal tölthetek,hiszen nagyon szerencsés ember vagyok,mert van egy csodálatos férjem és egy gyönyörű gyermekünk aki a szerelmünk gyümölcse!!!!
2009. márc. 12. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!