Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párommal boldogan élünk és...

A párommal boldogan élünk és van egy csodálatos kislányunk. Sajnos pár hónapja, amikor egyedül vagyok mindig az exei járnak a fejemben. Betegesen féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés
A férjem előző kapcsolatából is van egy gyerek,aki miatt az anyjával muszáj találkozniuk.Nagyon féltékeny vagyok rá,pedig 1000000% hogy nincs rá okom.Hogyan lépjek túl?nem akarom elszúrni a házasságunkat.Sajnos a régebbi bnői is a gondolataimban vannak.Mit tegyek?
2009. márc. 11. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%
Megérdemled,sőt,ha egyszer már lelépett,gyereket hátrahagyva,most is lefog!Térjetek észre már ostoba libák,a férfiaknak nincs "élete szerelme"!Kefélni akarnak ,enni,meg nyugalmat!
2009. márc. 12. 09:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak: szerencsére van ellenpélda. Akiről te írsz, az hímnemű ugyan, de férfinek nem nevezném...

Miért kell általánosítani?

2009. márc. 12. 09:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez tipikus kismama gondolkozás. :) Ne gondolj a múltra, ne gondolkozz a jövőn, hanem éldd meg a jelent! Én is ha visszagondolok egy-egy exemre nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak? Az ember csinál hülyeségeket, ha férfi, ha nő. Nem szép egymás szemére vetni, hogy hogy szerethetted ezt vagy azt. Kezdj el barátnőzni, menj el nagyokat sétálni, olvasgass, kösd le a gondolataidat valami mással. Egy fél év múlva, ahogy a hormonok rendeződnek teljesen, nevetni fogsz magadon.

Én a férjemnek a gyerek 3 hónapos korában azt mondtam, hogy teljesen megértem, ha félrelép, mert ronda vagyok, dagadt vagyok, mindig fáradt vagyok. Rámnézett és azt mondta, Te hülye vagy? És igaza volt, hülye voltam. Most már eltelt 3 hónap, érzem a tavaszt, leadtam a túlsúly nagyját, több energiám van, alig várom az estéket!! :)

Én vagyok a legjobb nő a férjemnek!!! És te a tiédnek! És stb... Fel a fejjel és a mellel!

2009. márc. 12. 09:55
 14/16 A kérdező kommentje:
9:07-esnek!az előző kapcsolatának nem azért lett vége,mert neki állt, hanem az exnek viszkedett több ....-ra. imádja a másik gyerekét is és maximálisan támogatja.A többi válaszadótól elnézést hogy ilyen közönségesen reagáltam,de ilyen hozzászólásra nem tudok másképpen.
2009. márc. 12. 12:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

OFF:

9:07-es valóban sportot űz a nem túl kulturált hozzászólásaiból, az oldal ugyan anonim, de nagyon szépen rá lehet ismerni a stílus(talanság)ára.

ON:

Önbizalom!!!

Jól teszed, mantrázzad csak magadnak mindig, hogy veled él, és ez nem véletlen! :) Sok-sok nehézségen átsegít ez, olyanokon is, amelyek vissza-visszatérnek. Meg kell tanulni ezeket a féltékeny kisördögöket két vállra fektetni. Sok sikert hozzá!

2009. márc. 12. 12:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Te nagyon kedves vagy, köszönöm.Remélem hamar túl leszek ezen a hülyeségen.Esküszöm már most jobb hogy kiirhattam magamból.még1szer köszönöm, hogy megértő emberekre találtam
2009. márc. 12. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!