Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Csak én látom úgy, hogy a...

Csak én látom úgy, hogy a keresztények csak prédikálni tudnak a szeretetről, mások megsegítéséről, de ténylegesen senkinek sem segítenek?

Figyelt kérdés
Többször előfordult már, az is,hogy kiírtam ide valami szomorú kérdést,aztán rámírtak hogy “az Isten így szeret meg úgy szeret” de amikor visszaírtam,arra már csesztek válaszolni

2018. dec. 1. 18:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 Nefri ***** válasza:
77%

#48%-os

Az írásaidban az egyedüli, amit értékelni lehet az a mennyiségük. Bámulatos, hogy mennyit tudsz írni, viszont jóindulattal is csak folyamatosan féligazságoknak lehet tekinteni az érveidet, miközben nem próbálod megérteni mások mondanivalóját, egyszerűen úgy fogod fel, ahogy neked tetszik. Nem csodálom, hogy Sheralnak is elege lett, pedig kifejezetten reálisan próbálta elmagyarázni a félreértéseid. Egy vitát csak kölcsönös tisztelettel és a saját tévedhetetlenségünk elvetésével lehet bármiféle eredmény reményében lefolytatni.

2018. dec. 14. 13:38
 92/95 anonim ***** válasza:
26%
Nefri ezt biztos hogy nekem címezted? Csak mert amit írtál egye egyben az eddig hozzászóló keresztényekre igaz. Úgy látom nálatok keresztényeknél az igazmondás nem erősség. Sheral volt reális? :) Csupa hazugság, csúsztatás akár a keresztény, akár az iszlám vallás tekintetében.
2018. dec. 14. 13:51
 93/95 anonim ***** válasza:
5%

Sheralnak és az igazságnak semmi köze egymáshoz.

Még csak az se biztos, hogy keresztény. Lehet, hogy csak a keresztényeket lejáratni jött ide, annyira ordítóan valótlan dolgokat ír.

2018. dec. 14. 22:13
 94/95 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Hány keresztény cseszett válaszolni a nekik feltett kérdésedre. Gondolom jó pár millió, ha már így tetted fel a kérdésed, minden keresztényt gyalázva. Ennyi erővel mondhatnám, hogy a gyakori összes kérdése ugyanilyen színvonalú, mint a tiéd, bár ezt sokan cáfolnák.
2018. dec. 15. 18:48
 95/95 anonim ***** válasza:
43%
Igen kérdező, csak prédikálni tudnak a szeretetről, de szerintem már azt sem tudják mi az, annyi gyűlölet van a keresztényekben. Tisztelet a kivételnek, de katolikusok esetében ezt tapasztaltam, és tizenévesen ott is hagytam őket. Láthatod milyen primitív a vitakultúrájuk. Sértegetik a vitapartnert, hazudnak, mellébeszélnek.
2018. dec. 17. 20:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!