"Ja a mutáció a meglévő genetikai információs állományt rombolja"
Szóról-szóra ugyanazokat a bemagolt szövegeket hangoztatjátok, mint valami varázsigét... Újra és újra. Zseniális.
2017. aug. 23. 15:42
122/295 anonim válasza:
Azért van színvonal rendesen. Az idiótájának az érv, hogy hány témába vágó könyvet talál valami keresőben. A kreások mindig tudnak mélyebbre süllyedni.
2017. aug. 23. 15:45
123/295 anonim válasza:
Szerintem ezeket a kérdéseket a gyakorikérdések team rakja ki, hogy pörögjön a látogatottság. Nézd meg már 120+ hozzászólásnál járunk.
2017. aug. 23. 15:46
124/295 anonim válasza:
Ezt már felvetettem egyszer én is, kaptam is egyből a piros figyelmeztető üzenetet a moderátortól, hogy dehogyis.
2017. aug. 23. 17:16
125/295 anonim válasza:
Hát, csak a frissebb kommenteket olvasva...
Diótorta barátunk ismét remekel... Könyveket akárki írhat.
De hány neves (vagy csak szimplán elfogadott) természettudományos folyóirat cikk (Tehát szakértők által ellenőrzött) támasztja alá a kreacionisták bármely állítását? Ez már talán relevánsabb kérdés lenne, nemde? S ezek közül is hány nem kicsavart-facsart állítás?
A mutáció továbbra is csupán _változás_ a DNS-ben. Hogy az most előnyös, semleges, vagy előnytelen változást idéz elő, az minden esetben az adott rész vizsgálatával lehet megállapítani.
Bár sorolhatunk ilyen "varázsszavakat", az "én nyertem" színvonal alapján ezeket még nem vettétek a suliban, igaz-e, Diótorta felebarátom? :)
2017. aug. 23. 17:24
126/295 anonim válasza:
Hadjad, a kérdező már megmondta, hogy "én nyertem". Ezzel meg is nyerte a vitát! 😂
2017. aug. 23. 18:51
127/295 anonim válasza:
Szóval Diótorta a neve ennek a rendkívül éles elméjű fórumtársnak. Miért tüntetted el a neved? Jah, hogy akkor látná mindenki, hogy ugyanaz az ember írja ki ezeket a kérdéseket újra és újra.
2017. aug. 23. 18:56
128/295 anonim válasza:
"Szóval Diótorta a neve ennek a rendkívül éles elméjű fórumtársnak."
Nem egészen, Diótorta csak a Pencroft által generált "azonosító" a 43%-os trollunkra. :D
Egyébként mqmeszi néven fut, de ez az "eljátszom hogy keresztény vagyok de valójában csak vitákat generálok, gyalázkodok és trollkodok" stílusa név nélkül is elég jó védjegy!
2017. aug. 23. 19:01
129/295 anonim válasza:
Nem, az igazi neve továbbra is homályba veszik, de annyira feltűnősködik mindenütt a hozzá nem értésével, az építő jellegű kritikák és helyesbítések teljes semmibe vételével, alaptalan gúnyolódásokkal, és ezzel a dedós "én nyertem, szevasztok" stílusával, hogy valakinek már valahogyan el kellett neveznie...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!