Miért akarják egyes hívők mindenáron tagadni az evolúciót? Egyáltalán mi a tétje annak, hogy igaz-e vagy sem?
80.Hsz!
Ezt írtad:
"Úgy kavarsz gőzerővel, hogy a sugallat egyértelmű legyen: aki vallásos az egyben tuti pont olyan mint te, és pont olyan a hite, mint a tiéd.."
A megállapítás igaz,RÁD.Tehát projekció.
Rám semmiképpen nem igaz,hisz sosem voltam katolikus,és általában nem értek egyet a katolikus elvekkel,kivéve néhányat.
"Rám semmiképpen nem igaz,hisz sosem voltam katolikus,és általában nem értek egyet a katolikus elvekkel,kivéve néhányat."
Ugyan ugyan... ne hazudj ilyen szemérmetlenül.
Az "istentelen" volt itt a lényeg, és az, hogy automatikusan társítottad az evolúció fogalmát az "istentelenség"-hez.
@93:
"Az ateisták hogy szeretnek árulkodni...:D "
Azért az keményen a statisztikai módszertan olimposzi csúcsa, hogy n=1 darab adatból álló "adatsokaságból" sikerült általános következtetéseket levonni. Csak így tovább!
Nem árulkodás.
Csupán ha sorozatosan figyelmen kívül hagyod sokak udvarias kérését, hogy ne sértő jelzőt használj a magyarban is elfogadott ateista szó ( vagy a magyar megfelelőként felajánlott "Istenben nem hívő") helyett, akkor magadra vess, ha jön a dádá.
Immár sokadszorra próbálkozol a sértegetéssel. Ne csodálkozz hát a következményeken, ha nem vagy képes az normális hangnemre.
Nézd, ennek az ateismus/istentelenség kérdésnek:
1) Semmi köze a kérdéshez
2) Nem teremt kellemes légkörű beszélgetést
3) Már letárgyaltuk: [link]
Pá-pá!
"Főleg, hogy nem is én mondtam...amúgy meg demokrácia van, szólás és véleményszabadság."
Persze, szólásszabadság van, de ettől még miért jó lejáratni saját magad a minősíthetetlen stílusoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!