Miért akarják egyes hívők mindenáron tagadni az evolúciót? Egyáltalán mi a tétje annak, hogy igaz-e vagy sem?
Na és abba bele se gondolnak hogy a 6 napos teremtés is lehet csak példabeszéd?
Az elég erősen erre utal hogy szó szerint erősen összeegyeztethetetlen a valósággal és az alapvető logikával is a dolog.
Alapvetően azért, mert a vallásnak van egy prekoncepciója, amivel az evolúció összeegyeztethetetlen, és a jó vallásos a vallásának a prekoncepcióját védi tűzön vízen.
Másrészt...
Alapvetően szerintem ott a hiba, hogy a biológiaoktatás eléggé maradi módon folyik.
Ezért fordulhat elő az, hogy valaki azt várja, hogy a tücsökből zsiráf legyen, amikor a valóságban ez két teljesen eltérő fejlődési útvonal.
A kreósok úgy képzelik el, hogy a ma elő fajok szépen végigmentek minden törzsön (és néhányan meg leragadtak valahol) és ezt nevezik evolúciónak. Szóval igazából, amit tagadnak...vagyis a kép, ami a fejükben él az evolúcióról, tényleg hülyeség és nem csoda, hogy nem tudják elhinni.
Sajnos a valóságot pedig meg sem próbálják érteni.
Tudom mi az evolúció, sok évig tanultam, de még egyetlen egy apró, iciripiciri tudományos bizonyítékot sem találtak rá.
Istent pedig ismerem és én neki hiszek.
8
Ismered Istent. Akkor te fassza csávó vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!