Szerintetek az ateizmus hit és vallás?
@50: onnan, hogy feltettem egy egyszerű kérdést, annak ellenőrzésére, hogy vajon van-e bármi lövésed a kvantumfizikáról - mert akinek van, annak ez alapinfó. Mintha megkérdeznék egy építésztől, hogy hány cm egy méter. Mivel MÉG MOST SEM válaszolsz, csak terelgetsz, a helyzet egyértelmű.
A kérdésem viszont tényleg áll: ha fogalmad nincs a kvantumfizikáról, honnan tudhatod, hogy vajon a kvantumfizika és vallások összzefüggését bizonygató írások igazat mondanak-e?
"kvantumfizika és vallások összzefüggését bizonygató írások igazat mondanak-e?"
Nem az összefüggést bizonygató írások, hanem maguk a több ezer éves írások.
Megint mondom. Olvass, hogy ne maradj buta. Élből elutasítasz valamit amiről azt sem tudod, hogy eszik-e vagy isszák.
Nem tudod, hogy miről szól de kritikát fogalmazol meg vele kapcsolatban. Így lehet szerinted érdemi vitát folytatni?
@53:
"Élből elutasítasz valamit amiről azt sem tudod, hogy eszik-e vagy isszák.
Nem tudod, hogy miről szól de kritikát fogalmazol meg vele kapcsolatban. Így lehet szerinted érdemi vitát folytatni?"
Ez mekkora kivetítés. TE vagy az, akinek fogalma sincs, hogy a kvantumfizikát eszik-e, vagy isszák, de azért komoly állításokat fogalmazol meg vele kapcsolatban. És te írsz nekem ilyet :D Ez már beteg dolog azért. Amúgy párszor már írtam: a kritikámat VELED kapcsolatban fogalmaztam meg elsősorban, nem a mondandóddal. Egyszerűen nem tudod, miről beszélsz, és attól tartok, még csak fel sem fogod ezt. De akkor mutasd meg, hogy tudod. Max 3 mondat, a kérdés a #16-ban. Alapinfók. Nos?
@53:
"Nem az összefüggést bizonygató írások, hanem maguk a több ezer éves írások."
Így amúgy még érdekesebb. Ha nem ismered a kvantumfizikát, hogyan találod meg az összefüggést aközött, és ezen írások között? Tudom, ott a szobor :D
Na jó.
Elég korlátolt vagy ahhoz, hogy én ezt most befejezzem.
Majd ha tanultál sokat arról ami ellen ágálsz, de amúgy nem tudsz róla semmit akkor...
@56: látom, nehéz a felfogásod. Kb ötödször is leírom: én az ellen ágálok hogy olyan emberek a kvantumfizikával dobálózzanak, akik nem tudnak róla semmit. Te azzal dobálóztál, miközben nem tudsz róla semmit, szóval jelen esetben ELLENED ágálok épp. Akkor rólad kéne tanulnom? :D
De látom, annyi továbbra sincs benned, hogyy bevalld, fogalmad sincs a kérdésemről, inkább úgy teszel, mintha felsőbbrendűen távoznál. És itt nem világnézetekről, vagy tudásról van szó. Ez a belépőddel összevetve emberileg nulla.
Mojjo
Válaszolj már te a kérdésedre a #16-ban mert nyilvánvaló hogy az itteniek közzül nem tudja senki
Kedves kérdező
1.Hiszed hogy ott van
2.Tudod hogy ott van
3.Hiszed hogy nincs ott
5.Tudod hogy ninvs ott
@58: oké, legyen, bár szívesen megtartottam volna a köveetkező önjelölt kvantumfizikusnak is, mert igen nehéz olyan kérdést kitalálni, ami gyakorlatilag kigooglezhatatlan, mégsem írtó nehéz összetett, specifikus. És becsapós is ráadásul. De akkor majd kitalálok újat :)
Ahogy írtam, 3 mondat a válasz:
Fock reprezentáció. Semmiféle elméleti úton nem vezettük le, nem tudjuk miért ezt kell használni, szimplán tapasztalati tény. (Ez volt a becsapós része.) A kvarkokat nem tudod elválasztani egymástól, kvarkokra ezért nem használható. (Hogy emiatt miért nem használható, az hosszabb mese, de itt ez most mindegy is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!