Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek az ateizmus hit...

Szerintetek az ateizmus hit és vallás?

Figyelt kérdés

2017. márc. 11. 21:58
 171/173 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Mojjo!

Hihetetlen,hogy mennyire nem ismered az embereket!

Sajnállak!

2017. márc. 22. 02:08
 172/173 Mojjo ***** válasza:
97%

@171: felesleges ilyen köröket róni. Mindenki látja, ki vagy te. Mindenki látja az igyekezetet, hogy a lehető leglenézőbb és legbántóbb módon beszélj azon embertársaidról, akik egy bizonyos kérdést máshogy látnak, mint te. Mindenki látja, hogy ezt összemosod olyan, extrém negatív dolgokkal, amikkel amúgy épp eszű ember nem mossa össze, mert köze nincs hozzá. Mindenki látja, hogy ezt az összemosást milyen lelkesedéssel és gyakorisággal végzed.

Szóval kár erőlködnöd, gyönyörűen látszik, mennyire a valóságtól elrugaszkodott, és beszűkült a világod, mint ahogyan az is, hogy mennyi rosszindulat és gyűlölet van benned - általad abszolút nem ismert, vadidegen emberek felé. Az, hogy te Jézus erkölcseinek követőjeként tekintesz magadra, és ezt hangoztatod is, pedig a legnagyobb sértés minden keresztény emberre nézve, amit valaha itt a gyk-n olvastam.

Sajnálhatsz nyugodtan, én is kissé sajnálom, hogy egy ilyen vitába belementem, de sajnos ilyen szintű, masszív ostobasággal megtámogatott tömény rosszindulatot, ami belőled árad, tényleg nehéz elviselni. Ettől függetlenül _tényleg_ érdekelt, hogyan alakult ez ki benned, de ezzel aligha néztél még szembe és sajnos nem hiszem, hogy tévedek, ha azt gondolom, aligha fogsz bármikor is. Ez van.

2017. márc. 22. 10:07
 173/173 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én például ateista vagyok, és nem kell hozzá semmiféle hit.
2017. máj. 15. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!