Szerintetek az ateizmus hit és vallás?
159.Hsz!
Az "ateista"magyarul istentelen,ami tökéletesen ugyanazt jelent,mint az "Isten nélküli",csak magyarosabb.
A "sótlan"ugyanaz,mint a só nélküli,s a gondtalan,mint a gond nélüli,az úttalan,mint az út nélküli.
159.Hsz!
Talán,egy istentelen erkölcshöz mérten nevezhetnek engem erkölcstelennek,de számomra semmit nem jelen az az erkölcs.
Én, Krisztus erkölcsét tartom normámnak.
"Nem az én dolgom megítélni,hogy ki a jó ember. "
Ez elég durva hazugság azok után hogy erkölcstelen majmozod aki nem abban hisz amiben te...
Szóval ne beszélj mellé hanem válaszolj a kérdésre!
"nem a büntetéstől való félelemtől"
Nem hiszem.
Ezen kívül elég agresszív vagy, és sokszor nem mondasz igazat.
A sótlan az azt jelenti, hogy KELLENE bele só - míg a só nélküli az lehet pl. édes, amihez nem is illik a só.
Ugyanígy a gondtalan más, mint az, akit éppen nem gyötör a gond, de bármikor előveheti.
Az isten nélküli és az istentelen ugyanígy MÁST jelent.
Persze egy vakhívőt nem érdekel ez a különbség, sőt: megpróbálja összemosni. Hiszen, ha az ateisták is hívők, az neki hazai terep, ahol az ő csavart szabályai érvényesek és a túlsúlyával biztos győzni fog.
164.Hsz!
Nem tudsz magyarul,vagy értelmedet lebénította az istentelen fanatizmusod.
163.Hsz!
Ne torzíts!Én ezt állítottam:
"Egy gondolkozás,és erkölcsi mérték nélküli ember,aki majom szinten áll,hisz elhisz minden baromságot,amiket emberek találtak ki."
Vagyis ítélkezel, ami már eleve nem egyeztethető össze a keresztény erkölccsel...
Mojjo Hsz!
Érdekes projekció!
Mesélj!Milyen sérüléseid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!