Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek az ateizmus hit...

Szerintetek az ateizmus hit és vallás?

Figyelt kérdés

2017. márc. 11. 21:58
 161/173 anonim ***** válasza:
23%

159.Hsz!

Az "ateista"magyarul istentelen,ami tökéletesen ugyanazt jelent,mint az "Isten nélküli",csak magyarosabb.

A "sótlan"ugyanaz,mint a só nélküli,s a gondtalan,mint a gond nélüli,az úttalan,mint az út nélküli.

2017. márc. 20. 06:08
 162/173 anonim ***** válasza:
0%

159.Hsz!

Talán,egy istentelen erkölcshöz mérten nevezhetnek engem erkölcstelennek,de számomra semmit nem jelen az az erkölcs.

Én, Krisztus erkölcsét tartom normámnak.

2017. márc. 20. 06:18
 163/173 anonim ***** válasza:
94%

"Nem az én dolgom megítélni,hogy ki a jó ember. "

Ez elég durva hazugság azok után hogy erkölcstelen majmozod aki nem abban hisz amiben te...

Szóval ne beszélj mellé hanem válaszolj a kérdésre!

2017. márc. 20. 08:27
 164/173 anonim ***** válasza:
96%

"nem a büntetéstől való félelemtől"

Nem hiszem.

Ezen kívül elég agresszív vagy, és sokszor nem mondasz igazat.

A sótlan az azt jelenti, hogy KELLENE bele só - míg a só nélküli az lehet pl. édes, amihez nem is illik a só.

Ugyanígy a gondtalan más, mint az, akit éppen nem gyötör a gond, de bármikor előveheti.

Az isten nélküli és az istentelen ugyanígy MÁST jelent.

Persze egy vakhívőt nem érdekel ez a különbség, sőt: megpróbálja összemosni. Hiszen, ha az ateisták is hívők, az neki hazai terep, ahol az ő csavart szabályai érvényesek és a túlsúlyával biztos győzni fog.

2017. márc. 20. 08:33
 165/173 anonim ***** válasza:
0%

164.Hsz!

Nem tudsz magyarul,vagy értelmedet lebénította az istentelen fanatizmusod.

2017. márc. 20. 16:58
 166/173 anonim ***** válasza:
0%

163.Hsz!

Ne torzíts!Én ezt állítottam:

"Egy gondolkozás,és erkölcsi mérték nélküli ember,aki majom szinten áll,hisz elhisz minden baromságot,amiket emberek találtak ki."

2017. márc. 20. 17:02
 167/173 anonim ***** válasza:
94%

Vagyis ítélkezel, ami már eleve nem egyeztethető össze a keresztény erkölccsel...

2017. márc. 20. 17:10
 168/173 Mojjo ***** válasza:
95%
@166: mintha az istenkédet nem emberek találták volna ki... Na mindegy. Ami viszont érdekelne, aztán vagy válaszolsz, vagy nem: mi történt veled? Mi az a nagy sérülés, amit cipelsz? Elvesztettél valakit a kommunista rendszer miatt, vagy mi történt? Szomorú, hogy minden józan eszed is elvesztetted, de van egy nagy különbség. Akármi sérülés ért, az szörnyű és nem tehetsz róla. De hogy egy 6 éves szellemi szintjén mozgó, vádaskodó, értetlen akárki lett belőled, arról tehetsz. Ha ez szeretnél lenni, akkor oké. Ha ennél kicsit több, akkor meg szálj magadba. Az pedig minden jóérzésű keresztény ember számára undorító kijelentés, hogy szerinted Jézus erkölcsei szerint élsz, miközben egy kiemelkedően ostoba, kirekesztő, vagdalózó senkiházi vagy. Ha szerinted ilyen volt Jézus, akkor gratulálok.
2017. márc. 20. 20:33
 169/173 anonim ***** válasza:
0%

Mojjo Hsz!

Érdekes projekció!

Mesélj!Milyen sérüléseid vannak?

2017. márc. 21. 16:46
 170/173 Mojjo ***** válasza:
94%
@169: sejtettem, hogy nem válaszolsz. Kár érte. Ami engem illet, itt csak annyi a releváns, hogy a magadféle elképesztően szűk látókörű, gyűlölettel teli embereket csak korlátozottan tudom elviselni. Azaz itt te vagy a sérülésem. Aggódni azért felesleges, kiheverem.
2017. márc. 22. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!