A legtöbb ateista tisztában van azzal, hogy mire mond nemet?
Sokszor előfordult már - akár itt az oldalon is - , hogy azt tapasztaltam, hogy Istennel, az Egyházzal szemben olyan dolgokat hoznak fel, amiket az Egyház sem ismer el.
Pl. 6000 éves a világegyetem vagy mindent elhiszünk és úgy teszünk, ahogy a Bibliában le van írva.
Nem tudom eldönteni, hogy ez most a többség vagy inkább a hangos kisebbség.
cerinek!
„Tudod az nem megy, hogy nagy hangon hirdetem a demokráciát, toleranciát aztán ha valaki olyat szól ami nem tetszik mindjárt nem vagyok toleráns. Tipikus liberális gyakorlat.”
Akkor ezek szerint te is liberális vagy, NÁCIKÁM(!!!), hiszen olyan embereket majmozol le, akik nem szóltak hozzád egy szót sem, ráadásul nem is ismered őket! Vedd már le a napellenzőt, mert nagyon gáz ez az elborult hozzáállás a részedről!
„Persze, hogy sok a negatívum, bűnözés, amikor a társadalom nagy része kalandorok utódja, egy másik nagy része rabszolgák unokája, a többi meg most vándorolt be a közelmúltban a szebb élet reményében.”
A magyarok nagy része is kalandorok meg bevándorlók utódja, sőt, az európai népek jelentős része is az. Mi köze van ennek a bűnözéshez? Az, hogy valakinek az elődei kalandorok, rabszolgák, bevándorlók voltak, nem jelenti azt, hogy ő genetikailag egy gazember. Te tényleg nem vagy százas, bakker!
„Azok a sejtek élnek, léteznek, és ráadásul nem állati, nem élettelenből gyártottak, hanem emberi eredetűek.”
Az állatok is hasonló sejtekből épülnek fel, mint az ember, te szerencsétlen! Fogadd el a tényeket, ne hazudtold meg az igazságot!
„Na ilyen a materialista ember, mert miért is ne lenne ilyen? Csak cselekszik az érdekei szerint a leghelyesebben.”
Miért, te nem az érdekeid szerint cselekszel? Úgy nyomulsz itt a gyakorikérdések.hu-n, mint egy vaddisznó (bocsánat az igazi vaddisznóktól), s közben észre sem veszed, hogy mennyire bugris vagy a más véleményen levőkkel szemben. Farizeus!
„A materialista viszont nem követ el bűnt, legfeljebb megszegi az ott és akkor éppen érvényes jogszabályokat. A materialista tehát teljesen jogosan lehet rablógyilkos vagy akármi, a lényeg, hogy ne lehessen elítélni.”
Persze, hogyne, a materialista kommunista rendszerekben azért ítélték el kőkeményen a „jogszabályok megszegőit”, mert nem lehetett őket elítélni. A rablógyilkosok tudtommal a legsúlyosabb büntetést kapták a bíróságoktól, tehát teljesen jogosan lehettek halálra ítéltek vagy akármik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!