Hogy van ehhez mersze?
Figyelt kérdés
A Duna TV-n látható/hallható Római katolikus szentmisén prédikáló szemüveges (nem tudom a nevét sem a beosztását) ember zöld ruhában fehér zsidó fejfedővel Pejoratív jelzővel illette az Ateistákat! Mindezt élő adásban! Hogy tehetik meg...2015. jún. 21. 11:33
2/29 anonim válasza:
Csak a Tulajdonneveket írjuk Nagybetűvel.
3/29 anonim válasza:
A sötét, ostoba ateistákat nem lehet eléggé erős pejoratív jelzőkkel elítélni. Remélem segítettem a gondjaidban. Név, beosztás, ruhaszín, fejfedő, mersz -borítékolva, ha kell, elküldöm.
4/29 anonim válasza:
felháborító! alkotmányba kéne foglalni végre a nyilvánvalót, kritikát vagy pejoratív kifejezéseket csak ateisták használhatnak másokra büntetlenül!
Milyen jó, hogy vannak még ilye nemberek mint a kérdező, akik őrködnek a vallásos műsorok felett!
Nem hagyhatjuk, hogy a vallás ilyesztő és diktatórikus módszereivel tiporja el a szólásszabadságot, ezért javaslo ,hogy minden templomba küldjünk egy teistát, aki jegyzetel ,hogy később az ilyen papokat meg lehessen büntetni!
5/29 anonim válasza:
"egy Szent Ateistát, aki jegyzetel" (kicsit javítottam) volt ilyen... déjà vu élményem van, éljen Rákosi elvtárs!
6/29 anonim válasza:
ha valaki hasonló szinten egy ateista ember kijelentésén háborodna fel, az első komment rögtön az lenne, hogy szóltak moderátornak :D mert az ateizmussal szemben nem lehet kritikát megfogalmazni
7/29 anonim válasza:
ők korunk nagy Szent Halhatatlanjai, az Ateisták, (nagybetűvel)
8/29 anonim válasza:
na végig mászott rajtunk a szokásos ateista aki csak leszavaz mindenkit :D :D :D nembaj túl vagyunk rajta
9/29 Attila_the_hun válasza:
Bosszantja őket, hogy egyre csak fogyatkozik a nyáj. Félnek attól, hogy elvesztik a munkájuk ha végül senki nem jár templomba. Munkájukat?! -miket beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!