Szerintetek egy Jehova Tanúja lány/nő hozzámenne-e egy ateista férfihoz? Vagy csak és kizárólag azzal a feltétellel, hogy utána férje a vallás tagjai között legyen, valamilyen módon ügyes trükkökkel rákényszerítené?
Kezdjük ott a kérdést, hogy egy ateista férfinak nem kéne jehovista nő.
A jehovisták maradjanak csak egymás között.
Ez szerintem inkább fordítva igaz szerintem. Egyetlen dolog csupán: attól, hogy valaki ateista még lehet ugyanolyan jó, sőt jobb ember mint a tanúk, csupán hite nincs.
Egy ateista férfi lehet nem jár el szórakozni sehová, nem szereti az éjszakai életet, nem fogyaszt semmilyen élvezeti szereket, ennélfogva hol kereshetne másutt társat, mikor a világi emberek nagy része iszik, dorbézol, partykra jár, aztán kiokád mindent magából. Gusztustalan, képmutató, hazug, morálisan megkérdőjelezhető, lop, csal, hazudik. Ez sajnos nem egy szegmens, hanem a világ, az emberi társadalom nagy része.
Kérdező, te odafigyeltél egyáltalán arra, amit írtam?
Épp azt magyaráztam, hogy felesleges a kérdésed, mert egy jehovista nőnek esélye sem lenne egy ateista férfinél.
Akkor miről beszélünk?
Egy ateista férfinak nem kell jehovista nő. Így már világosabb?
KZitus a te embered.
kérdezd kzitust. aki ismeri őt, és családját, tudja, hogy szívesen fog válaszolni erre a kérdésre...
kzitus tanú lányként nem az úrban házasodott, és hát a gyermeke sem lett tanú... ő tud erre neked a leghitelesebben válaszolni.
Egyetértek a 9-es válaszolóval.
Ezt leegyszerűsítve úgy fejezném ki, hogy a szerelem nem válogat.
Ha egyszer bele szeretsz valakibe az lehet akár hottentotta is, mert nem fog érdekelni.
Biztos van a Tanúk között is ilyen fele/fele házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!