Szerintetek létezik Isten?
04:48
Egyszer próbáld meg, hogy nem imádkozol, és ugyanúgy fog történni valami ami jobbá teszi majd a napodat.
Én megbizonyosodtam rola, h létezik.Csak gondolj bele: ha látsz egy hifit, kamerát, szgépet, minden havozás nélkül elismerjük, hogy értelmes tervező alkotása. Ésszerű lenne azt állítanunk, h az ezeknél sokkal bonyolultabb dolgoknak pl szemnek, fülnek, emberi agynak nem volt tervezője?Nézd...
a tudósok több mint 100 kémiai elemet fedeztek fel.Az elemek atomszerkezeti felépítése bonyolult matematikai kölcsön6ásról tanóskodik,A periódusos rendszer a nyilvánvalü tervezés bizonyítéka.Ilyen csodálatos alkotás nem lehet véletlen.
Akkor a következő ami ilyenkor felmerülhet bennünk: hogy lehet Isten valóságos személy, ha nem is létezik?"Ha van fizikai test, van szellemi is."--Igaz nem?--Manapság nagyon elterjdt az emberek között, hogy azért nemhisznek benne, mert nem látják.:Na és a szelet, vagy a levegőt, amit belélegzünk látjuk?Nem. mégis érezzük, ahogy fúj a szél a bőrünkön, vagy látjuk a fák leveleit, ah mozognak, ha beszívjuk a levegőt, akk meg érezzük, ah a tüdőnk megtelik vele.Nem látjuk, de mivel hatásait érezzük, jó okkal elhisszük, h létezik.A gravitációt sem látjuk,de ha leejtünk valamit, látjuk a gravitáció hatásának bizonyítékát, de még rengeteg ilyen dolog van.pl szaglás, hanghullámok..blabla.Tehát hiszünk olyan dolgokban, amelyeket nem láthatunk, feltéve, ha jü okunk van rá.Így Isten létezésére is vannak bizonyítékok, pl amiket az elején montam, de számos tudós is alátámasztja a létezését.A Francia Tudományos Akadémia egyik tagja így nyilatkozott: „ A természet rendje nem az emberi elme találmánya, s nem is bizonyos emberek felfogóképességének szüleménye . . . A rend létezése rendező értelem létét feltételezi. Ez az értelem nem lehet másé, csakis Istené” (Dieu existe? Oui [Párizs, 1979] Christian Chabanis idézte Pierre-Paul Grassét, 94. o.).
A tudósok több mint 100 kémiai elemet fedeztek fel. Az elemek atomszerkezeti felépítése bonyolult matematikai kölcsönhatásról tanúskodik. A periódusos rendszer a nyilvánvaló tervezés bizonyítéka. Ilyen csodálatos alkotás nem lehet a véletlen műve.
20:39-nek
Az élet a környezethez való alkalmazkodás és szerint jött létre. Csak az marad életben,amelyik jól tud alkalmazkodni. Ha minden tervezve lenne,nem kellett volna akkor több milliárd év,mert minden pontosan illik a kirakósba.
Előző vagyok.
És a kémiai elemeknek is úgy jöttek létre,hogy egy adott feltételhez alkalmazkodnak. A világon minden alkalmazkodás és dinamika kérdése.
Ők is elítélik.
Miért, a demokráciában élők hogy magyarázzák a demokrácia nevében elkövetett szörnyűségeket?
Minden eszmét ki lehet sajátítani önös és önző érdekeknek. Ezért nem az eszme a hibás, hanem akik kiforgatják.
Ha valaki a Te nevedben kezd el rossz dolgokat elkövetni úgy, hogy te erről semmit nem tudsz, vagy tiltakozol ellene, akkor is az elkövető a felelős, nem te.
Szerintem valójában, ez a valaki/valami nevében cselekedni, ez egy baromság, ilyen nem létezik. Tett van, és elkövető, aki ilyesmit mond, hogy "ennek nevében", az csak mentegetőzik.
hy! én nem írok regényeket mint mások csak annyit mondok hogy szerintem nem létezik.
ha pedig véletlen létezik is akkor nem 1 hanem töb mert 1 nem tud ennyi emberrel kib*szni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!