Ha te Istenhez beszélsz,imádkozol.Ha Isten szól hozzád,skizofrén vagy.:)
Szerintem...a magyarok többsége istenhívő.Mikor bajban van az ember és az utolsó lehetőség is elszáll.Akkor kihez fordul segítséghez,kihez fohászkodik.Istenhez.Minden emberben ő az utolsó akiben megkapaszkodhat...
2010. febr. 26. 11:57
32/110 anonim válasza:
Azt utálom ebben az országban, amit ebben az oldalban is. Mindenki mondja a magáét és le se sz@r senkit. Utálom ezt a helyet.
2010. febr. 26. 12:20
33/110 anonim válasza:
"a magyarok többsége istenhívő"
Rég röhögtem ilyen jót.
2010. febr. 26. 12:39
34/110 anonim válasza:
" Azt utálom ebben az országban, amit ebben az oldalban is. Mindenki mondja a magáét és le se sz@r senkit. Utálom ezt a helyet."
Welcome to Hungary.
2010. febr. 26. 15:02
35/110 A kérdező kommentje:
Szerintem Isten létezik de nem ugy hogy imádkozol és ha nem teljesíti akkor nincs is Isten!!! Én Hiszem hogy van
2010. febr. 26. 16:51
36/110 anonim válasza:
Szerintem igenis lètezik!
Sokszor vagyok olyan helyzetben amikor csak imàban tudom elmondani a gondjaimat Istennek ès miutàn kiadtam magmbòl ezeket a gondolatokat/gondokat tudom hogy meghallgatott mert utàna mindìg törtènik valami ami jobbà teszi a helyzetemet..mèg ha egy kicsit is...tudom,hogy Isten vigyòz ràm...de hàt sok-sok ember van a földön nehèz neki mindenkire mindìg oda figyelni :)
2010. febr. 27. 04:48
37/110 anonim válasza:
"vigyàz"
2010. febr. 27. 04:49
38/110 anonim válasza:
Háhá. Valószínűleg van Isten. De miért lenne belőle csak egy? Ez egy kétpólusú világ...
2010. febr. 27. 05:45
39/110 anonim válasza:
Én hiszek benne,hogy nincs.
2010. febr. 27. 12:29
40/110 anonim válasza:
Bizonyos mértékig szerencsés az ember,utána ráfogja valamire hogy miért lehet.Aztán szivat valakit és erre belerúg a szekrény sarkába.Aki hinni akar látni is fog,de attól még nem kell túlzásba vinni.Mi az a templom?Mi az a mise?Egy nagy f...t,,,merj hinni egy nagyobb jóért vagy utána,tegyél jót és gondolkodj el utána.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!