Szerintetek létezik Isten?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 16:44
91/110 anonim válasza:
A galaxisokat bizonyították, az istent nem.
92/110 anonim válasza:
Hat Istent is bizonyitottak, és hidd el, h sokkal kézzelfoghatobb, mint a galaxisok, és minden nap megjelenik az emberi életben, csak eszre kell venni. Amugy a galaxisokat nekem még nem bizonyitotta senki, eddig csak kepeket lattam roluk, és olvastam roluk,s a legtob ember igy van vele. Mindenki elfogadja, mint Isten létet (regebb legalabbis...), mindenki beszél rola,és ugyanugy spekulaciok szuletnek rola. Nem arrol van szo, h nem hiszek a galaxisokban, de ennyi erovel kételkedhetnék is, holott egyszeruen hianyos nagyon az ismeretem a témában.
93/110 anonim válasza:
A galaxisokról legalább láttunk képet, Istenről mit láttunk? Egy büdös nagy semmit. Isten sokkal kézenfoghatóbb... Eszednél vagy te? Mit lehet kézbevenni bárminemű vallási dologgal kapcsolatban?
94/110 anonim válasza:
Na és a levegő? Itt van, nem látod mégis életfeltétel, akárcsak isten.
96/110 anonim válasza:
"életfeltétel, akárcsak isten."
Neked az LSD is életfeltétel, nem?
97/110 anonim válasza:
Hat tudod, vannak dolgok, amiket akkor ertesz majd meg, mikor kiveszik a segged alol. Szerintem ezt a kerdest sosem fogjuk lezarni, mert aki hisz Istenben, az tudja jol, h mért hisz (vagy esetleg nem...tevhit, vakhit...), akinek meg fingja nincs, h egyaltalan mit probal az ember az elhanyagolhato kis agyaval Istennek nevezni, az ugysem fogja megerteni... egyelore...
98/110 anonim válasza:
Létezik!! És én vallásos vagyok és hívő is...
99/110 anonim válasza:
"Na és a levegő? Itt van, nem látod mégis életfeltétel, akárcsak isten."
A Mikulást már láttam sokszor és valahogy nehezen tudnám elhinni, hogy létezik.
A levegő bizonyítottan létezik.
Persze ez nem azt jelenti, hogy csak az létezik amit bebizonyítottak a tudósok.
Tulajdonképpen miért bujkál Isten? Ha akkora a hatalma nincs félni valója tőlünk. Minden egyes ember gondolkodás nélkül hinne benne ha egyszer megjelenne.
100/110 anonim válasza:
isten már megjelent!Itt van az anyag fogságában..a fűben-fában,benned,bennem..életenergia!Ha nem lenne,mi sem léteznénk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!