Szerintetek létezik Isten?
16:54-vagyok.
Akik hisznek a menyországban, meg hogy egy fantasztikus boldog paradicsomban élnek majd, azok IDIÓTÁK. Ha ilyesmiben hiszünk, akkor értelmét veszti a földi létezés, ergó már az első megbetegedésnél feladja, mert biztos isten hívja a nagy képzeletbeli barát. Csak a tettek számítanak, amit ITT teszel, nem lesz más lehetőség CSAK EZ VAN AMI VAN. Bosszantó, hogy az emberiség 5/4.-e képtelen elfogadni, MIND IDIÓTA.
20:42
Te a szellemekben is hiszel meg a Jézus-Isten párosban is? Hogy?
A szellemvilág létezése számomra pont olyan természetes, mint a látható anyagi világ. Rengeteg olyan dolog van, ami a szellem világ létezése nélkűl nem igen magyarázható.
Akik hisznek a menyországban, meg hogy egy fantasztikus boldog paradicsomban élnek majd, azok IDIÓTÁK. Ha ilyesmiben hiszünk, akkor értelmét veszti a földi létezés, ergó már az első megbetegedésnél feladja, mert biztos isten hívja a nagy képzeletbeli barát. Csak a tettek számítanak, amit ITT teszel, nem lesz más lehetőség CSAK EZ VAN AMI VAN. Bosszantó, hogy az emberiség 5/4.-e képtelen elfogadni, MIND IDIÓTA.
Ezzel a résszel majdnem szó szerint egyet értek, a többivel nem: Csak a tettek számítanak, amit ITT teszel, nem lesz más lehetőség CSAK EZ VAN AMI VAN.
Ha ebben az életben elmulasztod a megtérést, több lehetőséged nem lesz.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
"Rengeteg olyan dolog van, ami a szellem világ létezése nélkűl nem igen magyarázható. "
Sorolj már fel párat a rengeteg közül, bár kétlem, hogy egyetlenegyet is tudnál mondani, ami a "szellem világ" létezésével magyarázható.
21:16-os vagyok
Az ember képes jót cselekedni, de az ösztönei közel sem jók, vagy isten nem létezik, vagy elképzelhetetlenül gonosz.
Ami a szellem világ nélkűl nem működne:
Agykontroll, reiki, természetgyógyászat, jóslás, horoszkóp, számmisztika, paranormális jelenségek, szellemidézés.
Ha valaki elmélyedt az agykontrollban komolyan, az tudja, működik. Aki komolyan foglalkozott már számmisztikával, az tudja, működik. Aki a horoszkópot igazán komolyan veszi, az tudja, működik. Aki vett már rész komoly szellemidézésen, az tudja, működik. De az ezen részvevők közül senki nem tudja mitől. Amikor Hajdúszoboszlón végeztem a masszőr tanfolyamot, elvégezte velem együtt egy ember, aki azzal párhuzamosan végezte a természetgyógyász iskolát is. Mikor megkérdeztem tőle, hogy a bioenergia, amivel ő gyógyít az micsoda? A válasz egy vállrándítás volt, és hogy nem tudja, de működik. Én azt is tudom a Bibliából, miért.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!