Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek létezik Isten?

Szerintetek létezik Isten?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 16:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/110 anonim ***** válasza:
62%
Kicsit sokszor használtam a szóvalt, bocsi:)
2010. febr. 23. 20:51
 12/110 anonim ***** válasza:
63%

16:54-vagyok.

Akik hisznek a menyországban, meg hogy egy fantasztikus boldog paradicsomban élnek majd, azok IDIÓTÁK. Ha ilyesmiben hiszünk, akkor értelmét veszti a földi létezés, ergó már az első megbetegedésnél feladja, mert biztos isten hívja a nagy képzeletbeli barát. Csak a tettek számítanak, amit ITT teszel, nem lesz más lehetőség CSAK EZ VAN AMI VAN. Bosszantó, hogy az emberiség 5/4.-e képtelen elfogadni, MIND IDIÓTA.

2010. febr. 23. 21:16
 13/110 anonim ***** válasza:
65%
Az emberiség 5/4-e??? Hűha... LOL
2010. febr. 23. 21:51
 14/110 anonim ***** válasza:
80%
Tévedtem, 4/5.-öt akartam írni, ez is bizonyíték arra, hogy Isten nem létezik, mivel ha kicsit is értelmes lenne tökéletesnek tervezett volna mindenkit.
2010. febr. 23. 22:14
 15/110 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem minden ember önmagában egy Isten, mert lényegében (ha belegondolunk) szinte csak Mi (emberek) teremtünk dolgokat (a Föld keletkezését most nem veszem figyelembe). Ha régen voltak "csodás" dolgok, akkor ma is kellene lennie, de nincs. Miért? Ezeket - szerintem - csak túlmagyarázták annak idején, azért lett "csodás" 1-1 jelenség.
2010. febr. 24. 10:58
 16/110 anonim ***** válasza:
38%

20:42

Te a szellemekben is hiszel meg a Jézus-Isten párosban is? Hogy?

A szellemvilág létezése számomra pont olyan természetes, mint a látható anyagi világ. Rengeteg olyan dolog van, ami a szellem világ létezése nélkűl nem igen magyarázható.

Akik hisznek a menyországban, meg hogy egy fantasztikus boldog paradicsomban élnek majd, azok IDIÓTÁK. Ha ilyesmiben hiszünk, akkor értelmét veszti a földi létezés, ergó már az első megbetegedésnél feladja, mert biztos isten hívja a nagy képzeletbeli barát. Csak a tettek számítanak, amit ITT teszel, nem lesz más lehetőség CSAK EZ VAN AMI VAN. Bosszantó, hogy az emberiség 5/4.-e képtelen elfogadni, MIND IDIÓTA.

Ezzel a résszel majdnem szó szerint egyet értek, a többivel nem: Csak a tettek számítanak, amit ITT teszel, nem lesz más lehetőség CSAK EZ VAN AMI VAN.

Ha ebben az életben elmulasztod a megtérést, több lehetőséged nem lesz.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2010. febr. 24. 12:32
 17/110 anonim ***** válasza:

"Rengeteg olyan dolog van, ami a szellem világ létezése nélkűl nem igen magyarázható. "

Sorolj már fel párat a rengeteg közül, bár kétlem, hogy egyetlenegyet is tudnál mondani, ami a "szellem világ" létezésével magyarázható.

2010. febr. 24. 13:43
 18/110 anonim ***** válasza:
10%
"nincsen Isten" mondja szívében az ostoba. zsoltárok 14:1
2010. febr. 24. 13:51
 19/110 anonim ***** válasza:
80%

21:16-os vagyok

Az ember képes jót cselekedni, de az ösztönei közel sem jók, vagy isten nem létezik, vagy elképzelhetetlenül gonosz.

2010. febr. 24. 18:05
 20/110 anonim ***** válasza:
23%

Ami a szellem világ nélkűl nem működne:

Agykontroll, reiki, természetgyógyászat, jóslás, horoszkóp, számmisztika, paranormális jelenségek, szellemidézés.

Ha valaki elmélyedt az agykontrollban komolyan, az tudja, működik. Aki komolyan foglalkozott már számmisztikával, az tudja, működik. Aki a horoszkópot igazán komolyan veszi, az tudja, működik. Aki vett már rész komoly szellemidézésen, az tudja, működik. De az ezen részvevők közül senki nem tudja mitől. Amikor Hajdúszoboszlón végeztem a masszőr tanfolyamot, elvégezte velem együtt egy ember, aki azzal párhuzamosan végezte a természetgyógyász iskolát is. Mikor megkérdeztem tőle, hogy a bioenergia, amivel ő gyógyít az micsoda? A válasz egy vállrándítás volt, és hogy nem tudja, de működik. Én azt is tudom a Bibliából, miért.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2010. febr. 24. 19:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!