Miért nehéz elfogadni a vallásosak számára azt a rendkívül valószínű tényt, hogy Isten nem létezik?
Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 17:26
181/194 anonim válasza:
Azért mert vallásosak, tehát hívők.
182/194 anonim válasza:
nem is szabadna ilyen kérdéseket feltenni, ezek csak gyűlöletet szítanak az emberek között. értelmesebb elfoglaltság is van, mint hogy másokat próbáljunk meggyőzni a magunk "igazáról"
183/194 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló, ha nem hírdetjük nekik Jézust, akkor nem tudnak róla ! És ez a mi - hívők - hibája. Ha viszont hírdetjük nekik és úgy döntenek, hogy nem akarják elfogadni, az az ő szabad akaraton alapuló döntésük lesz. Ezért nem hiábavalóság válaszolni nekik, talán éppen ezek által fognak elgondolkodni és megtérni.
184/194 anonim válasza:
a 15:01-es vok
ha "mi"-be én is beleszámítok, akkor ezt válaszolom: nem vagyok hívő :)
ha a "mi"-be nem számítok bele akkor felejtsd el ezt a hozzászólásomat
...ez a "mi" szó eléggé félreérthető...
185/194 anonim válasza:
Szerintem csak neked félreérthető :D
186/194 anonim válasza:
meglehet, de nagyon nem mindegy, hogy mi: te és én, vagy mi: én és a haverjaim
de ez inkább a nyelvi kategóriába tartozik
egyébként nem vagyok hívő, sem ateista, pártatlan vagyok :)
187/194 anonim válasza:
Ennyit a szolidaritásról és egymás megtiszteléséről. Mindenki abban hisz, amiben szeretne és nincs jogunk az ellenkezőjét ilyen formában a képébe vágni. Van, akit ez tart életben. Ha tetszik ha nem, ha létezik, ha nem, akkor is el kell fogadnunk, hogy nem vagyunk egyformák.
188/194 Srapnel válasza:
"Több évig dolgoztam nagytudású orvosok között. Három tipusukat különböztetem meg."
Kihagytad az egyik legfontosabb, negyedik típust: a közkórház infrastruktúráját magán célokra használó, zsebbe dolgozó, a paraszolvenciát előre tarifázva kérő, a fontos pillanatokban elsomfordáló "vállalkozó" lelkületű orvosok.
189/194 anonim válasza:
Azokat nem tartom nagytudású orvosoknak.
190/194 anonim válasza:
kérdező,te egy szemétláda hitetlen majom vagy!görény gennyláda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!