Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Evolucionisták! Mit gondoltok...

Evolucionisták! Mit gondoltok erről a szövegről?

Figyelt kérdés

A kérdést nem provokálásként tettem fel, nem várom hogy ezután megtérjetek vagy valami, csak érdekel mit gondoltok. Én egyébként keresztény vagyok.

a szöveg:

"Az egyik oka annak, amiért evolúcióellenes vagy más szóval nem-evolucionista álláspontra kezdtem helyezkedni az, hogy a múlt évben hirtelen rádöbbentem valamire. Már több mint húsz éve azt gondoltam, hogy valamilyen formában az evolúción dolgozom.

Egy reggel felébredtem, és mintha történt volna valami az éjszaka, belém nyilallt a felismerés, hogy habár már húsz éve foglalkozom ezzel, mégsem tudok róla semmit. Elég nagy megrázkódtatás, amikor az ember rájön, hogy ilyen sokáig félre lehet őt vezetni...

Az utóbbi hetekben egy egyszerű kérdést próbáltam feltenni különböző egyéneknek és csoportoknak. A kérdés a következő volt: Tudnál - e nekem olyat mondani az evolúcióról, amit biztosan tudsz, egyetlenegy olyan dolgot, ami szerinted igaz? Feltettem ezt a kérdést a Területi Természettörténeti Múzeum geológus csapatának, de csak mély csend volt a válasz. Nekiszegeztem a kérdést a Chicago-i Egyetem Evolúciós Alaktani Szemináriuma tagjainak is - egy köztiszteletben álló csapatról van szó -, de a válasz ez esetben is hosszan tartó csend volt, majd az egyikük a végén megszólalt: "Egyet biztosan tudok: nem szabadna az evolúciót a középiskolában tanítani."

Az evolúcióról való ismereteink tehát meglehetősen sekélyesek. Tudjuk, hogy nem kellene a középiskolákban tanítani, és ez minden, amit tudunk róla."

Colin Patterson, Ph.D., a múltban vezető paleontológus a londoni British Múzeum Természettörténeti osztályán, valamint a múzeum folyóiratának szerkesztője. A fenti idézet Nem York-ban, az Amerikai Természetrajzi Múzeumban megtartott beszédében hangzott el 1981. november 5.-én.

2013. dec. 3. 00:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
0%

Kár ezen vitatkozni és főleg egymást sértegetni. különösen akkor amikor a világ tudósai az élet keletkezésének meghatározásában, s ezzel kapcsolatos állításaikkal vagy inkább feltételezett elméleteikkel, már három részre szakadt.

***az egyik egy univerzumot, és életet is teremtő Istenben hisz.

*** a másik Szkeptikusok a legújabb teóriával álltak elő; egy másik univerzumnak nálunk sokkal intelligensebb tervezőinek a "tenyészetei" vagyunk

*** a harmadik a biológusok csoportja akik az evolúció hívei.

Már bíróságra is mentek és csoportonként, vagy versenyzőkként 10-10 ezer dollárt ajánlanak fel és az viszi el az összes dollárt, aki nyer a bíróságon!

íme a bizonyíték;

[link]

Magam részéről elfogadhatónak tartom Darwin fejlődés elméletét. Egy dolgot hiányoltam belőle amit ez eddig nem tudtak megindokolni- hogy miképp keletkezhetett az élet csak úgy egy pocsolyából, amikor még ma se tudnak előállítani laborban egy legyet se?!

S bár van aki kinevet és pimasz az írásaim miatt, de jól jegyezzétek meg! Egyetlen vagyok a világon talán több száz esztendő óta aki képes volt elhagyni a testét energiaként és szembesültem a földünk Teremtő Energiáival.

Azoknak LÉTEZÉSÉT, erejét megtapasztalva jöttem rá arra miképp keletkezhetett az élet EZEKNEK az ERŐK-nek köszönhetően. Véletlen, spontán, játékosan, s végül tudatosan, de mindig az adott és érzékelt életet módosítva keletkeztek a fejlettebb, szebb, tökéletesebb fajok. Aztán eltávolodott az egyik a felszíntől, mivel egyre nagyobbá lett, a Föld pedig egyre érettebbé" vált.

Korunkra sajnos, már az utolsó élet-idejét éli a Földünk, aztán kiég, összeesik és olyanná lesz, mint a Vénusz. A Földünk sokkal kisebb bolygócska volt eredetileg az eltelt évmilliárdok óta nőtt meg a tömege kb. 3000 km szélességű sugárral, -ebből kb. ezer km sugarú a MAG és

2000 km sugarú üres-Tér található, mennyivel nőtt a Földünk tömege, és mai napig is szép apránként, mind addig amíg forró nem lesz talaj a a jövő nemzedékeinek talpa alatt.

Szerettem volna ezt hihetővé tenni, de a Sors valahogy nem engedte. Ráadásul a Szkeptikusoknak akartam főleg bizonyítani-- mert ők fizettek volna annak idején érte.- amerikai, angol, ausztrál és egy indiai külön-külön.

De miután leleveleztem, sajnos rá kellett jönnöm, hogy elkéstem egy lezajlott betegségem miatt.

2014. febr. 27. 23:02
 62/75 anonim ***** válasza:
Aki eddig bolondok házában volt, azt ide hozták át?
2014. febr. 28. 09:35
 63/75 Tom Benko ***** válasza:
Mami mindenhol ott van…
2014. febr. 28. 21:52
 64/75 anonim ***** válasza:
0%

Akkor a tudósok három csoportját hova soroljátok melyik elmegyógyba? Mert a Ti okoskodásotok szerint a háromból kettő odavaló vagy onnan szabadult, mint én?

Sajnálom hogy Ti akiknek mocskos a gondolkodása nem élitek meg azt a kort... amikor az utódaitok fog itt pusztulni, mert a felső billiárdos réteg el fog húzni még időben, szükséges számú rabszolgának való emberrel akiknek az agyát addigra bedrótozzák.

De ha most fiatalok vagytok, jó ha tudjátok még nagyon nagy katasztrófát fogtok megélni a bolygónk ezen féltekén. Bár nem hiszek abban hogy azt megélem, de mindenesetre úgy láttam" hogy élni fogok akkor... tehát nem is olyan soká fog akkor megtörténni-- a szívem annyira rossz, hogy azzal aligha leszek képes élni 5-6- 10? évnél többet. Sajnos a férjemet addigra, vagy akkor elveszítem...arc nélkül állt mellettem a látomásban" pedig ő még makk egészséges-- lehet hogy az aszteroida becsapódástól veszti az életét? Nagyon nagy ormótlan kőtömeg repült a föld felé és pont szemből... de az időt nem tudtam megsaccolni sajnos..

Eddig figyeltem a látomást (amit sugároztak felém a teremtő energiák) majd abba hagytam, és kinyitottam a szemem, mert nem akartam látni azt a hatalmas pusztítást.

2014. márc. 1. 00:51
 65/75 anonim ***** válasza:

00:51,

Amennyi világvége látomás és pusztulás volt már, abba belefér még egy :D

Másfél éve (tudod, 2012) próféták hada ígérte a kegyetlen pusztulást, osztán mégis megvagyunk... :))

2014. márc. 1. 06:59
 66/75 anonim ***** válasza:
És mekkorra a legfelső réteg?
2014. márc. 1. 07:04
 67/75 anonim ***** válasza:
0%

Mekkora a felső réteg? Ahány dollár billiárdos és milliárdos van és az őket szolgáló tudósok, mérnökök mind azok akikre szükségük lehet egy új Föld meghódítására és persze átmosott agyú, robot-kulikra.

Előbb utóbb rájönnek hogy a mi földünk sajnos haldoklik ha csak nem tudják már is!!-- CSAK ELHALLGATJÁK a tömegek előtt!

2014. márc. 10. 02:40
 68/75 anonim ***** válasza:
0%

tudod Sir Butcher ha valamikor is élt hozzám hasonló és a teremtő erők sugároztak neki infot- látomást, azt számszerűleg nem lehet pontosan kiszámítani.

Mutattak nekem földrengést, de időben képtelenség volt meghatározni. Viszont megtörtént.

pl miután itthon megtörtént Jászfényszarun a földrengés-- házak fala repedt.. akkor tudtam, hogy nem sokára utána egy kettő is követi egy-két esztendő különbséggel -- a németeknél lesz hosszába, majd utána a törököknél, - majd egy tűzhányó fog kitörni valahol egészen fent.

Szóval ilyen egy látomás amit a Föld egyik teremtő energiája képes sugározni a becsukott szemre!Ez a látomás azt is kelezte hogy hatalmas ló fog a házunk ablaka előtt megállni és nyeríteni. Ez a ló fehér volt. A földrengések képi látomását pedig fekete lovak vágtája után mutatta. Minden lóvágta és iránya egy katasztrófát mutatott.

A másik Teremtő energia az nem igy mutatja jövőt nem igy figyelmeztet a veszélyre.

Már el is felejtettem a lehunyt szemhéjamra sugárzott látomásokat ez 1991 március.

Június utolsó napja volt amikor a férjem felébresztett hajnalban hogy furcsán dobog a házunk alatt a föld... földrengés lesz talán ki kellene mennünk a házból-mondta.

Ülte az ágyban és arra figyeltem fel, hogy ez olyan dobogás, mit amit márciusban hallottam, a látomásban lódobogás. Maradj itt.- mondtam a férjemnek és kimentem az udvarra.

A dobogás erősebb volt a föld remegett én leültem a földre koncentráltam és kiléptem" a testemből... jól meg is ütöttem a fejem, mert hanyatt eshetett a testem. De ezt másképp nem láthattam volna!

Hatalmas isteni Hir-vivő ló volt két lábra állt vakító fehér energia részecskék alkotta ló, magasabb volt mint egy 10 emeletes ház.- ő mutatta nekünk a mi oldalunknak szemből felénk száguldó hatalmas, ormótlan ködarabot. De egy bolygót is mutatott ami nagyobb lehetett mint a földünk, és olyan földszerűen alkalmas az életre. Furcsán mutatta, ma se értem pontosan... előttünk ment el jobbról bal felé. Mintha egy bolygó érkezne erre felé, elhaladna (minket számitva) előttünk, nagyon közel haladt el! ami esetleg alkalmas lenne az életre, csak tovább haladt rajtunk, de valahol biztos megállapodott...!!

Aztán hatalmasat nyerített és felemelkedve eltűnt a magasban. Olyan gyönyörű volt a ló hogy ha akkor ott pusztulok, azt se bántam volna.

2014. márc. 10. 03:14
 69/75 anonim ***** válasza:
0%

ti itt a többség fiatal- lehet hogy az amit leírok, mesélek nehezen hihető, ezt meg is értem, én se lennék másképp.

De azért mivel ti még élni fogtok jegyezzétek meg a jeleket hogy a családotokat védeni tudjátok!

Sokáig csak földrengések lesznek egyedül egy nagy robbanás alattunk lesz valahol délebbre, itthon még lesz egy borzasztó nagy árvíz is. az ami nagyon veszélyes a földrengés- különösen az atomreaktor miatt. Relativ az hogy a nagy robbanást mögöttem miképp értelmezzük- tőlünk délre, vagy tőlem délebbre vagy mögöttem ahhoz képest ahol akkor éltem az ország egy másik részén.

Aztán arra kell figyelnetek hogy először az a Földünknél nagyobb bolygó fog ide érkezni, majd elhaladni előttünk és majd csak utána egy " nyújtott hosszú szinte figyelmeztető nyerítés" után láttam meg a kintről nagy sebességgel felénk száguldó hatalmas kődarabot.

Tehát ha Ti éltek akkor amikor a bolygó érkezik a csillagászok mondani fogják akkor fel kell hívnotok a figyelmet arra, hogy az életre alkalmas bolygó lesz, meg kell keresni és nézni! mert utána már nagyobb veszély közeledik, az aszteroida!!

2014. márc. 10. 03:43
 70/75 fairi1 ***** válasza:
100%

30%

"miután itthon megtörtént Jászfényszarun a földrengés-- házak fala repedt"

facepalm,földrengés mindig volt, van és lesz. Ez igaz Magyarországra és mindenhol ahol van törésvonal. Bármely időpontot kiválasztanál megenne ezek a jelek. Csak az a baj irtó műveletlen vagy történelemben,ezért mindenféle megfélemlítő baromságot beveszel.

[link]

"Ez a látomás azt is kelezte hogy hatalmas ló fog a házunk ablaka előtt megállni és nyeríteni"

ideje lenne orvoshoz enni,mert fájdalmas olvasni a lázálmos hülyeségeket. Ilyen baromságokat már évszázadok óta mondnak az önjelölt prófétát,és eddig mind elbukott.

nem fog eljönni a világvége, Jézus Krisztus meg végképp nem fog leszállni. lehet álmodozni és tömni a szektavezérek zsebét, vagy téveszmék fogságába agónizálni.

Ritka egy szar sztorit rittyentettél ide, még egy zs kategóriás hulladéktörténetnek se menne el,gyenge és szánalmas.

ahelyett hogy ilyen lázalmás baromságokról fantáziálnál találj ki vmi hasznosabb elfoglaltságot. ha tényleg Jászfénysarun laksz akkor megértem,vhogy el kell tölteni az időt,és a hallucnációd elszórakoztatnak,mert gyógyszerre pénz az nincs.

"Aztán arra kell figyelnetek hogy először az a Földünknél nagyobb bolygó fog ide érkezni, majd elhaladni előttünk és majd csak utána egy " nyújtott hosszú szinte figyelmeztető nyerítés" után láttam meg a kintről nagy sebességgel felénk száguldó hatalmas kődarabot. "

öööööö,nem fog jönni, szólok,közel s távol nincs ilyen objektum, de ne zavarjon.

Téveszméket nem zavarja a valóság, tudom én és megértem.

Minket meg kímélj meg ettől,lassan már a fundamentalista keresztények többsége se fog ilyet komolyan venni

2014. márc. 11. 00:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!