Miért tűnik valószínűbbnek az ateisták számára, hogy a világ "véletlenül" keletkezett, mint hogy Isten teremtette?
"Mivel magyarázzátok a sok keresztény tudóst?"
Mit kell ezen magyarázni? Rengeteg emberbe gyerekkorában beleerőszakolják a kereszténységet, semmi választása nincs.
Egyrészt azért, mert már annyira fiatalon és annyira erőszakosan nyomják belé, hogy nem tud nem hinni benne, másrészt azért, mert a családtagjai barátai kitagadnák, ha felvállalná, hogy ateista...
Tudod a keresztények csak a B betűs könyvben elfogadóak és szeretőek, a valóságnak a leggyűlölködőbb és kirekesztőbb társaság.
Régen meg mindenki keresztény volt, főleg nem volt választása senkinek, csoda és hatalmas szerencse, hogy ennek ellenére valaki a kutatást és gondolkodást választotta...
"Mert ha hiszitek,ha nem a keresztények már rég nem azok,akik a középkorban voltak."
Ő ez így elég sok mindent takarhat, szóval valójában nem mondtál az égvilágon semmit sem.
Ki beszél itt Jehova Tanúiról meg Pünkösdistákról?(utóbbiakról életemben nem hallottam)
És vannak olyan keresztény tudósok is,akik gyakorolják is hitüket,vagy megtérnek.
Én már a kérdést se értem.
Ki mondta hogy a világ véletlenül keletkezett?
És mért pont a keresztény isten teremtette volna, mikor annyi isten van mindenfelé, hogy meg se lehet számolni őket?
"Régen, meg mindenki hívő volt"
Azok a régi szép idők..de most komolyan,arra az időre esett Magyarország "aranykora"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!