Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért tűnik valószínűbbnek az...

Miért tűnik valószínűbbnek az ateisták számára, hogy a világ "véletlenül" keletkezett, mint hogy Isten teremtette?

Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 12:29
 51/93 A kérdező kommentje:
Húha,az utolsó pár válasz tele volt tudományos érvekkel!
2013. szept. 3. 18:51
 52/93 Salx Narval ***** válasza:
100%
Én eltudom magyarázni miért van a szivárvány az égen, ha kell tudományosan is és te, kedves kérdező? Van ám némi alapja, az utolsó válaszok iróniájának is.
2013. szept. 4. 02:15
 53/93 anonim ***** válasza:
#48, azért mert a tudomány nem tévedhetetlen és kerültek be ökörségek, még nem kell lehùzni a wc-n.
2013. szept. 4. 06:42
 54/93 anonim ***** válasza:
100%

"#48, azért mert a tudomány nem tévedhetetlen és kerültek be ökörségek, még nem kell lehùzni a wc-n."

WTF-ről beszélsz?

Persze, hogy nem kell lehúzni a tudományt, a legfontosabb dolog a világon.

A WC-n azokat az embereket kell lehúzni, akik le vannak maradva pár ezer évvel és boszorkányt kiáltanak, ha valami olyat látnak, amit nem értenek.

2013. szept. 4. 06:55
 55/93 anonim ***** válasza:
100%
Mi a szivárvány? A Jehovák szerint,az Özönvíz után békülésként és egyfajta igéretként,hogy nem fingatja ki többé az emberkéket,Isten nekünk adta a szivárványt. Ami azt jelenti,hogy azelőtt hiába volt Nap,vízcseppek,ill. vízpára,fénytörés és megfelelő szögben álló megfigyelő,szivárványt nem lehetett látni. A Biblia szerint! Na itt van az,hogy minden fundinak a Karinty-féle űrgyűrűfüttyöt kívánok arcvonásai átrendezésére,hátha attól észhez térnek.
2013. szept. 4. 07:15
 56/93 anonim ***** válasza:
21%

"Azoktól a hívőktől, akik szerint a tudomány marhaság, meg nincs evolúció és ősrobbanás meg hasonlók, meg kell vonni mindenféle műszaki cikk, jármű vásárlási, használati jogát, valamint mindenféle orvosi ellátást.

Megmarad nekik az egyetlen dolog amiben hisznek, a kedvenc istenük, akihez imádkozhatnak szabadidejükben meg akkor is ha valamelyikük megbetegszik.

Szerintem így lenne igazságos, ha már ők a pokol tüzével fenyegetik az ateistákat"

Oké de előtte csengesd vissza nekem a kb 97 millkómat amit eddig elköltöttem, mert én mindenért keményen megdolgoztam amim van.

2013. szept. 4. 07:15
 57/93 Salx Narval ***** válasza:
100%
Miért gyűjtesz földi javakat? Ebből bünti lesz.:D
2013. szept. 4. 07:52
 58/93 anonim ***** válasza:

"Miért gyűjtesz földi javakat? Ebből bünti lesz.:D"

LoLz!!!! :D Milyen igaz... Szar lesz a pokolban, mi? :D

2013. szept. 4. 09:56
 59/93 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként, hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak:

Azért, mert a "véletlen" ősrobbanásra és evolúcióra számos bizonyíték van. Istenre pedig egy sem. Nulla.

Ennyi. Nem értem mi olyan nehezen érthető ezen.

2013. szept. 4. 09:59
 60/93 A kérdező kommentje:
Mivel magyarázzátok a sok keresztény tudóst? Mert ha hiszitek,ha nem a keresztények már rég nem azok,akik a középkorban voltak.
2013. szept. 4. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!