Mikor lesz végre béke?
Én nem értem ezt. Miért csináljuk ezt? Kifejtem, hogy mire gondolok:
Az emberi elme egy csodálatos dolog. Képesek vagyunk olyan dolgokat alkotni, amivel gyorsabban mehetünk a hangnál, magasabban mint bármilyen madár, sőt még a bolygónkról is képesek vagyunk elmenni.
Képesek vagyunk különböző országokban lévő embereket összekötni egy pár centis kis géppel, úgy, hogy azok tudnak beszélni egymással, sőt még láthatják is a másikat ezen folyamat során. Készítettünk magunknak egy virtuális világot, amiben a lehetőségek sora végtelen.
Megoldást találtunk az élet rejtélyeinek egy részére, láttunk a világegyetem építőköveit és a hatalmas építményeit is.
Képesek voltunk lemásolni pontosan állatokat, képesek vagyunk olyan betegségeket gyógyítani, amiben 100 éve meghaltak. Lassan eljutunk oda, hogy saját magunkat úgy formáljuk, ahogyan akarjuk.
A csillagok energiáját, a fúziót is kezdjük megszelidíteni.
Felszereléseinkkel képesek vagyunk megélni hihetetlen hidegben, és nagyon melegben is.
Gépeket építünk, amik azokat a feladatokat végzik el, amit mi nem tudnánk.
Mi istenek vagyunk.
Nem veszitek ezt észre? Tényleg nem?
Ezek után pedig mit csinálunk? Elpusztítjuk saját magunkat, de még ez sem elég, mert minden mást is elpusztítunk, amit csak tudunk.
Miért? Mert a nézeteink meggátolnak a szabad gondolkozásban. Fogja már fel az emberiség, hogy mi mindenre lennénk képesek, ha mindenki a saját agyára és nem máséra hagyatkozna!
Elutazhatnánk más csillagokhoz, más galaxisokba, más univerzumokba! Láthatnánk nagyon kicsi és nagyon nagy dolgokat, de úgy, hogy fejlesztjük a világot és nem elpusztítjuk!
Azért írtam ezt ide, mivel főleg a vallások azok, amik agyatlan zombikat csinálnak az emberekből. A vallásokból származnak az olyan dolgok mint a rasszizmus, gyűlölet (valami olyan dolog iránt, amiről nem az ember tehet, vagy tényleg nem rossz), stb.
De ha ezeket a nézeteket eldobnánk és összefogna az emberiség, akkor hatalmas dolgokra lennénk képesek.
Kedves válaszoló.
Nekünk embereknek kellett adni érzéseket értelmet, amit a DNS-be programozott bele. Neki nem kellett , Én magunkról emberekről beszélek, Nem Istenről.
Katy Weaver
Katy
"Fel hívom a figyelmedet, hogy a számítások szerint 50x ennyien elférünk a földön mint amennyien vagyunk úgy, hogy mindenki kap 4.hektár földet művelésre.
s nem kell egymás hegyén hátán panel házakba össze zsúfoltan élni."
csak léteznek hegyek,szurdokok,sivatagok és hőmezők amik lakhatatlanok.
Persze jön Jézus, mindent likvidékké alakítja,árkokat betömi, éghajlatot módosítja és közben megszegi az összes természeti törvényt h kivitelezze.
Külön vicc számomra.Emberek elVÁRJÁK egy istentől, hogy tegyen ezt az, tegye kényelmessé az életüket, mert "kinyalták" x évig a seggét?
Elvárják tőle büntesse meg a sztük rossz embereket, osszon rengeteg jutalmat,cserében meg hű talpnyalók lesznek vagy mi.
Összes ilyen messiásváró gyülekezetet nevetségeknek tartom ezek miatt.
Erről, amit te ideírsz nekem az Ori jut eszembe, amely egy négyhatalmú lény volt a csillagkapu sci-fibe.
Szinte biztos, ezt a fajt,szektákból mintázták a filmkészitők.
Katy
"Nekünk embereknek kellett adni érzéseket értelmet,"
továbbra is aknamező
ha neki nem kellett ezt beleprogramozni, miénkbe miért kellett??? ha magától csak úgy létrejöhetett, létezhetett egy elképesztően magas szintű értelem és érzelem, akkor nyugodtan megtörténhetett ez többször csak úgy magától kisebb skálán is.
ha nincs szükség tervezőre isten esetén, akkor nekünk sincs szükség istenre hogy létrejöjjenek a képességeink.
Újabb aknára léptél. Szépen cáfolod istent,úgy hogy észre se veszed.
Nos sajnos nem szeretnék tovább beszélgetni veled, mert nagyon csúnyán beszélsz, és így már nem tartalak jó beszélgető partnernek.
A Teremtő mint leírtam, kezdet nélküli,
De ezt egy olyan élőlénynek mint amilyenek mi vagyunk, úgy sem lehetne megmagyarázni, s ezt Te sem fogod megérteni.
a végtelen fogalmát soha nem fogod megérteni, mivel neked van kezdeted, így semmiképen sem értheted azt hogy van akinek nincs kezdete.
Többek között ezért is lezárom a beszélgetést, és a fent említett okok miatt is,
Sajnálom.
Katy Weaver
Bizony, már most szörnyű a túlzsúfoltság.
Nem is a hatalmas tumultusról beszélek a tíz, húszmilliós nagyvárosokban, hanem olyan egyszerű dolgokról, hogy igazi fabútor ma már elérhetetlen vágyálom, lassan pozdorja sem jut minden embernek. Kifogynak a bányák, fogy az energiahordozó, nagy gond a termelődő szemét.
Nagyon sok melót rónál ki a Teremtődre, aki eddig is azon az állásponton volt, hogy segíts magadon, akkor talán majd Ő is segít. Bár akkor már minek?
A végítélettel kapcsolatban, nézzük, a békesség kedvéért, legyen, az ateisták velem együtt megérdemlik, rendicsek, állok elébe, hiszen ha csak egyetlen zsidót, muzulmánt elpusztítana, akkor én nem is akarnék a közelébe élni. A brazil őserdei indiánok pechesek, mivel hírét sem hallották a Te hitednek, de miért ilyen kegyetlen a többi kereszténnyel, a katolikussal, a reformátussal, a görögkeletivel?
Hiszen azoknál már csak irinyó, pirinyó az eltérés, mondhatod, alig tévednek és mégis, egy kalap alá kerülnek a pszichopata tömeggyilkossal, aki a leggaládabb módon meggyaláz minden szentséget.
Hát semmi különbség nincs?
Aztán ebben a mennyei világban nem lesznek bányászok, esztergályosok, kovácsok, parasztok, szemetesek, WC pucolók, szövőgyári munkásasszonyok, vágóhídi mészárosok, gyári szalagmunkások, vagy hasonló nehéz, vagy akár kevésbé vonzó, utálatos munkák?
Mi van a pénzzel? Az sem szükséges?
Kell e mérnök, kereskedő?
Hogyan képzeled ezt az idilli életet?
Nos Kedves Tzolko, nagyon érdekes felvetés, :)
Nem most találkoztam ezzel először.
Látom gondolkodol.
Vegyük Ádám esetét.
Képzeljük el ha nem vétkezik.
Engedjük szabadon a fantáziánkat kérlek.
Pénz?
Ugyan minek?
Szerinted Ádámnak mennyi pénze volt?
Vagy Jézusnak?
Menjünk vissza felé.
Nos mivel a biblia a mérv adó ezért vegyük azt is bele,
(Mikeás 4:3, 4) . . .. 4 Mindenki saját szőlője és fügefája alatt ül majd, és senki sem lesz, aki megrettenti őket; mert a seregek Jehovájának szája szólt.
(Ézsaiás 65:17) 17 Mert íme, új egeket és új földet teremtek, és a korábbi dolgok észbe sem jutnak, és fel sem ötlenek senkinek a szívében.
(Ézsaiás 65:21-25) 21 Házakat építenek majd, és bennük laknak, szőlőskerteket ültetnek, és eszik azok gyümölcsét. 22 Nem úgy építenek, hogy más lakjon ott, nem úgy ültetnek, hogy más egye azt. Mert mint a fának napjai, olyanok lesznek népem napjai, és kezük munkáját teljesen javukra fordítják választottaim. 23 Nem fáradnak hiába, nem veszedelemre szülnek, mert Jehovától megáldott utódok ők, leszármazottaikkal együtt. 24 És úgy lesz, hogy még mielőtt kiáltanának, én már válaszolok, még beszélnek, és én már meghallgattam. 25 A farkas és a bárány együtt fog legelni, az oroszlán szalmát eszik, mint a bika, a kígyónak pedig por lesz az eledele. Nem ártanak és nem pusztítanak sehol szent hegyemen” — így szól Jehova.
Bizonyára megfigyelted, hogy a házakat hogyan fogják Építeni.
Nem másnak, hanem mindenki saját magának.
S szőlőt sem úgy ültetik hogy másnak, hanem saját maguknak.
Nem tudom ez mit mond neked?
Kereskedő?
Minek?Mit akarsz eladni, amikor mindenkinek mindene meglesz, nem kell máshonnan "beszerezni."
A vallásokról pedig annyit:
Jehova mit gondolsz mindig úgy pusztította el az embereket, hogy egy szót sem szólt?
Vallási eltérés....
Nos Jézus ezt is kihangsúlyozta:
(Máté 7:21-23) 21 Nem mindenki fog bemenni az egek királyságába, aki azt mondja nekem: »Uram, Uram«, hanem az, aki cselekszi égi Atyám akaratát. 22 Sokan mondják majd nekem azon a napon: »Uram, Uram, nemde prófétáltunk a te nevedben, démonokat űztünk ki a te nevedben, és sok hatalmas cselekedetet vittünk véghez a te nevedben?« 23 De én akkor megvallom nekik: Soha nem ismertelek titeket! Távozzatok tőlem, ti, akik törvénytelenséget műveltek!
Jézus itt elismeri, hogy sokan fognak avval érvelni, hogy az Ő nevében tettek dolgokat.
De Ő nem fogadja el ezeket.
Miért?
az első vers adja meg a választ:
(Máté 7:21) 21 Nem mindenki fog bemenni az egek királyságába, aki azt mondja nekem: »Uram, Uram«, hanem az, aki cselekszi égi Atyám akaratát.
Cselekedni az atya akaratát.
De mi az Atya akarata?
Többek között:
(1Timóteusz 2:3, 4) 3 Ez jó és elfogadható a mi Megmentőnk, Isten szemében, 4 akinek az az akarata, hogy mindenfajta ember megmentésben részesüljön, és az igazság pontos ismeretére jusson.
Mi az igazság és annak PONTOS ismerete?
Jézus szerint a biblia, Isten szava az igazság, az abszolút igazság
(János 17:17) 17 Szenteld meg őket az igazság által; a te szavad igazság.
Ezek szerint más könyvet vagy iratot nem tart Jézus igazságnak, csak azt ami az atyjától származik, és ez a biblia.
Kicsit eltérni az igazságtól?
Nos csak a történelmet vesszük alapul Jehova az egykori saját népét is megbüntette, ha eltértek attól amit Ő tanított nekik, és más "Istenek" után mentek más népekhez és át vettek hamis "vallási szokásokat"
ez most sincs másként.
A biblia pontos ismerete és annak életbe való át ültetése mindentől fontosabb, nem embereknek kell tetszeni,
Nem vallásosnak kell lenni,
Jézus nem vallást hozott létre, hanem bemutatta hogyan kell Istennek imádatot bemutatni az életével.
ez egy élet forma, és nem egy vallás.
Azt pedig, hogy ki fog megmenekülni, azt a Teremtőnek van joga eldönteni.
Mindig embereket használt fel hogy figyelmeztessen más embereket az ítéletek eljövetelére.
Noét kinevették kicsúfolták, mikor bejelentette az özön vizet, még meg is akarták verni,: aztán meghaltak.
A próféták figyelmeztették a népet az embereket, a Fáraót, Isten szavára.
akik erre nem hallgattak, "érdekes", de meghaltak
Jézus megmondta a keresztényeknek, hogy ha látják a rómaikat Jeruzsálem körül menjenek a hegyekbe
Aki jobban féltették a házukat, üzletüket,stb maradtak, akik figyeltek hátra hagytak mindent és elmenekültek, mielőtt a Zelóták vissza jöttek volna.
Aztán meg a Rómaiak is és 1 millió zsidó halt meg
akik a hegyekbe mentek életbe maradtak.
Most is elhangzik a figyelmeztetés, mit kell tenni.
az emberek nem érnek rá erre, mint Noé idejében sem.
Nem is hiszik hogy lesz ilyen, Talán pont azért amiért Te sem, hogy Isten nem lehet ilyen.
De bizony, Ő nem fog a végtelenségig várni, és letérdelni sem fog elénk, hogy könyörögjön.
Leíratta mi lesz, és mi az életben maradás feltétele.
Elmondta, hogy mik lesznek a jelek, amiből ezt fel lehet ismerni, és azt is hogy ezt hirdetni fogják.
(Máté 24:14) 14 És a királyságnak ezt a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön tanúságul minden nemzetnek, és akkor jön el a vég.
A Döntés az életünkről, a saját kezünkben van.
Csak magunkat okolhatjuk ha kikapunk, Ő sosem büntet figyelmeztetés nélkül.Erről szól a Biblia
Katy Weaver
Hogyan figyelmeztet?
Ne haragudj, de Te ember vagy és nem vagy meggyőző.
- Ha nem hiszel bennem véged? -
Ez inkább zsarolás, mint figyelmeztetés.
Nekem ez jobban tetszik:
44. Én pedig azt mondom néktek: Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, a kik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, a kik titeket gyűlölnek, és imádkozzatok azokért, a kik háborgatnak és kergetnek titeket.
45. Hogy legyetek a ti mennyei Atyátoknak fiai, a ki felhozza az ő napját mind a gonoszokra, mind a jókra, és esőt ád mind az igazaknak, mind a hamisaknak.
46. Mert ha azokat szeretitek, a kik titeket szeretnek, micsoda jutalmát veszitek? Avagy a vámszedők is nem ugyanazt cselekeszik-é?
47. És ha csak a ti atyátokfiait köszöntitek, mit cselekesztek másoknál többet? Nemde a vámszedők is nem azonképen cselekesznek-é?
A kezdetleges gazdaság igen fáradságosnak tűnik, nem tudom végeztél e paraszti munkát.
Teljes önellátás, se fazekas, se tetőfedő, se hangszerkészítő, se szűcs, ács, computerszerelő, benzinkutas, gépszerelő, autószerelő, áramszolgáltató, vízvezeték szerelő, szobafestő, programozó?
Minden megterem, narancs, banán, kiwi, mangó, szőlő, krumpli, búza, kávé, bab, rozs, zöldség, kukorica, kelkáposzta, paradicsom, paprika, fokhagyma, dinnye, avokádó, ribizli, mák, hajdina, köles, földieper, málna, cukornád ?...
Hány oldalt írjak teli ezekkel?
Na és faekével?
Mindenki tart disznót, tyúkot, libát, kacsát, tehenet, lovat, birkát, kecskét, tevét, tulkot, kutyát, macskát, pulykát, stb...
Semmi szakosodás, sorozatgyártás?
Minden házilag készül, ruha, cipő, napolaj, rúzs, parfüm, papír, kés, villa, processzor, diszk, mozifilm, fényképezőgép, kasza, fazék, mikrosütő, fagyasztó, kád, ágy, asztal, alsógatya, vatta, tisztítószerek, bors, fahéj, kefir, sajt, szalámi, bor, patkó, dugattyú, olló, sütőpor, méz, tégla, radiátor, tapéta, kefe, olaj, só, pecabot, játék, könyv, orgona, burkolókő, parketta, fejsze, kapa, drót, szeg, kalapács, dekopírfűrész, lakk, fésű, hajfesték, koton, bölcső, Pampers, rézcsat, tű, fonal, gomb, daráló, borotva, üveg.
Acélöntőde is fog működni?
Tervezőiroda?
Iskola?
Kell adót fizetni a 144000 nek?
Lesz pap, író, költő, zenész, szobrász?
Sport?
Pingponglabda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!