Szerintetek is a Vatikán a szabadkőművesség egyik fellegvára ami végre omladozik? Pedofília, népbutítás és korrupció a tetőfokon. Más is ezt gondolja?
Nem!
A szabadkőművesség a katolicizmus ősellensége.
Mindenki szabadkőmüves, csak vannak akik tudják és vannak akik nem :D
Gondolkodtam sokat én is azon, hogy a katolikusoknak vagy a Jehova tanúknak van-e közük valamilyen szinten az említett társasághoz vagy eszméhez.
A legjobb ha megkérdezem, hogy kik azok a szabadkőmüvesek, mi a céljuk és miért rosszak vagy jók?
„A szabadkőművesség a katolicizmus ősellensége. „
-látszólag !!!
A nácik meg a cionisták ősellenségei...
...
….
Valójában a bolygó vezető papsága volt mindig az emberiség ellensége és az aberrációk titkos forrása.
Teljesen mindegy, hogy keresztény papról vagy zsidóról, indiairól stb. van szó, egy követ fúj mindegyik.
A „közép-kor” az érdekük, mindig azt erősítenék.
Értelem helyet pótszereket „prédikálnak”. (!!!)
Értelem helyett pótszerek: ez a papi uralom titka. Mindent szállítanak értelem helyett (azt megvonják és csökkentik) : „szeretetet”, „alázatot”, „szolgálatot” (=szolga-lelkűséget), hajlongást, „haszonállat-eszményeket” és példaképeket stb.
Mi a lényeg? Ha van sötét középkor, van pap, ha nincs sötét középkor, nincs pap. (nincs rá szükség)
Ennyi a bolygó legfőbb titka.
A papi lobbi még ma is nagyon erős a Földön. (!!!)
Igen, ez így van. A gonosz csúnya Vatikán el akarja pusztítani az embereket, ez dolgozik már 2000 éve! Mindenki pedofil, aki nem ezt mondja az hazudik! Az összes pénzünket csak a Vatikáni Bank nyúlja le (Az IMF ehhez képest kutyafüle). Ja, és természetesen szabadkőművesek is: az összes pápa 200 éve mind az, hiába tagadják, én tudom! Meg az egyházi vezetők is mind benne vannak a világ irányításának egy szűk elitjében.
(Csak hogy igaza legyen a kérdezőnek, mert az ilyenekkel úgysem érdemes vitatkozni..)
Így van, kedves előző! És Te kérdező, jobb, ha vigyázol, mert figyelnek.Nézz körül, mindenki azt akarja, hogy Te is ennek a csúnya szabadkőművesség tagja legyél.Elkapnak, mint mindenkit és a púzódat kitágítják, képeket készítenek róla és ha nem imádkozol hozzájuk minden nap, kirakják a "facsebukra". Persze ebben a Vatikán is benne van, mert mindenki csuhás, csak a szekrényben tartják.Én is! Tehát vigyázz, mert már képben vagy.
Sötét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!