Ha be van bizonyítva az evolúció akkor miért erőszakolják rá az embereket a Bibliára?
Az egyetemen is kötelezővé akarják tenni a hittant, nem értem miért kell erőltetni a vallást az emberekre.
Bizonyíték az evolúcióra személyesen is megnézhetőek kiállításokon:
http://www.youtube.com/watch?v=Ot1QQJs_uTs
http://www.youtube.com/watch?v=dx_fsPIuI8g
Vidiripi
S ez neked miért gond?
Vidiripi
Nyugi! Ne idegeskedj mert még infarktust kapsz.
Egyébként meg:
Prédikátor 3:1 Mindennek megszabott ideje van, megvan az ideje minden dolognak az ég alatt.
Beavathatnál! Mi is az én elméletem?
Vidiripi
66. válaszoló!
Tévedésben vagy! A teremtés az nem elmélet. Az HIT kérdése.
Az evolúció ,az elmélet. De az átlag embernek hit is kell az evolúcióhoz ,mert nincs annyi ismerete hogy tudja is ,ezért inkább csak elhiszi.
Kedves Vidripi!
Miért gondolod, hogy az emberek nem járnak iskolába?
Különböző szinteken tanítják ezt, lépten, nyomon szerepel a médiákban, rengeteg az anyag az interneten, könyveket lehet erről olvasni, teljesen bizonyított, itt nincs szerepe hitnek.
Vidiripi
tzolko!
Végez közvélemény kutatást az átlag emberek között. (akik nem járnak vagy jártak egyetemre)
Mit gondolsz ők mennyit fognak tudni az evolúcióról? Neked biztosan van hited. Mert elhiszed azt hogy mindenki olyan szinten tisztában van az evoval mint az a személy akivel itt hosszan írogatunk egymásnak.
"Különböző szinteken tanítják ezt, lépten, nyomon szerepel a médiákban, rengeteg az anyag az interneten, könyveket lehet erről olvasni, teljesen bizonyított, itt nincs szerepe hitnek."
Persze hogy tanítják nem is erről van szó. De nem egyetemi szinten tudja az átlag ember. Mert én erről beszélek. Na persze. Az evoról szóló könyvek biztosan ott vannak a 10 legkeresettebb könyv kategóriájában. (ami a példányszámot illeti) Erős hited van.
De ne aggódj ugyan így van ez egy átlag kereszténynél is.
Maga a szó hogy: média Ez egy gyűjtőnév ,nem kell többes számba írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!