Ha be van bizonyítva az evolúció akkor miért erőszakolják rá az embereket a Bibliára?
Az egyetemen is kötelezővé akarják tenni a hittant, nem értem miért kell erőltetni a vallást az emberekre.
Bizonyíték az evolúcióra személyesen is megnézhetőek kiállításokon:
http://www.youtube.com/watch?v=Ot1QQJs_uTs
http://www.youtube.com/watch?v=dx_fsPIuI8g
Fú bäzmeg! Banánkoktélt?!
Most már én is sajnállak. :D
Korbáccsal kell kiverni a sok diktátort, akik a legelemibb jogokat tiporva kötelezővé tesznek és tiltanak dolgokat.
Rühes kutyák ezek, akik a szabadságot semmibe veszik és dönteni akarnak sorsunkról.
Esztelen gőgjében a nemdohányzó megítéli a cigarettázót, a vallásos az ateistát és parancsolgatni akarnak a nyomorultak, a rózsadombi villájuk ablakán kitekintve a pórnépnek, amelyek mi vagyunk.
Minden újabb rendelet a szabadságjogok sárba tiprása.
Sarkos vélemény, de van benne igazság.
Nem kedvelem az állandó sarcolást, a hihetetlen magas adókat, azt, ha meg akarsz állni, rögtön parkolást fizetsz és tényleg, mindenki csak parancsolgat, dirigál, mert jobban tudja, mit akarok, mi jó nekem.
Mi az, hogy kötelező, esetleg betiltott?!
Tiltsunk be talán valamely felekezetet, esetleg többet is?
Tegyük kötelezővé valamelyiket?
Azt már nem!
Azt a rendőr meg kirúgnám, aki az ostoba törvény alapján titkos cigarettázóra vadászik az aluljáróban, ahelyett, hogy a dolgát végezné és bűnözők után kajtatna.
Aki ilyen törvényeket hoz, az nem méltó a bizalomra és a bársonyszékre.
kutatokozpont.hu
Itt nézelődj, ha úgy érzed, talán mégsem egy majomból, sőt egy zöldszemes ostorosból lettél.
"Korbáccsal kell kiverni a sok diktátort, akik a legelemibb jogokat tiporva kötelezővé tesznek és tiltanak dolgokat. "
Pl. tanköltelezettség... már a nevében is benne van: "KÖTELEZETTSÉG" Undorító, hogy merészelik megmondani, hogy a büdös kölke mit csináljon délelőttönként. pfejj.
Vidiripi
Kérdező!
Ha már úgy is be van bizonyítva az evolúció. Akkor mondd el nekem hogy melyik volt előbb: - A fehérje vagy a DNS?
Nem igazán erőszakolnak rá senkire semmit, legfeljebb a szülei. A valláskárosutak általában nem az iskolába/hittanórán/templomban váltak vallásossá, általában a szülők nevelték már egészen kicsi koruktól erre a gyerekeiket, nyilván utána a szülei valamilyen fokú elárulásának vagy rosszaságnak fogja érezni ha elhajlana attól, amit belé neveltek. Két nagyon tanulságos írást ajánlanék:
Ha elolvasod, rá fogsz jönni, hogy a kreacionizmusnak alapvetően semmi köze a bizonyítékokhoz, adatokhoz, logikához, stb. Ez egy lelki vívódás, ahol a szerencsétlen a neki megfellebbezhetetlen igazságként tanított évezredes marhaságokat akarja összeegyeztetni a valósággal.
Tökéletes példa a ficere, aki valamilyen általam felfoghatatlan okból a még beszélni sem tudó, babakocsis gyerekét tömi evolúciócáfolattal, hogy " mire megtanul beszélni, élből fogja cáfolni a játszótéren a Darwinista beállítottságú hasonszőrűeket".
# 27/27 Időpont ma 18:55
Ja mert fordítva aztán elképzelhetetlen, hogy valaki 20 év nem-vallásos, csak iskolai lét után jön rá, hogy ennek így semmi értelme?
"Ha már úgy is be van bizonyítva az evolúció. Akkor mondd el nekem hogy melyik volt előbb: - A fehérje vagy a DNS?"
DNS, amit RNS ribozimek másoltak. :-D
Vidiripi
Kösz már döncike! :)))
Bár a kérdés nem neked szólt.
Kíváncsi lettem volna hogy mennyire van benne a kérdező a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!