Ha be van bizonyítva az evolúció akkor miért erőszakolják rá az embereket a Bibliára?
Az egyetemen is kötelezővé akarják tenni a hittant, nem értem miért kell erőltetni a vallást az emberekre.
Bizonyíték az evolúcióra személyesen is megnézhetőek kiállításokon:
http://www.youtube.com/watch?v=Ot1QQJs_uTs
http://www.youtube.com/watch?v=dx_fsPIuI8g
"Ha egy energia láncot alkot és saját farkába harap" akkor egy tudatossá lett energiává lesz"
tévedés. semmi nem lehet az okozatban, ami ne lenne meg az okban. az energia nem tudatos, és nem élőlény. ennélfogva - mivel semmi nem adhat másnak olyat amivel maga nem rendelkezik - nem hozhat létre tudatot, magánál magasabb minőséget.
a saját farkába harapó kígyóról a kundalini jut eszembe, a Sátán "energiája". a nagy hazug, a megtévesztő. Olybá tűnik nekem, hogy az irományod a sátántól van.
aqer akkor a te lelked is a sátántól ered?
tudod egyáltalán mi a lelked? több és zárt energia szál.
Valamikor a kínaiak találták meg és azóta szurkáljak azokat az energia csatornákat amelyek a testhez fércelik.
Ugy emlékszem ajánlottam neked aquer a blogomat, hogy olvasd el de sorban fejezetekként-- abban pontosan leírtam mi a lélek és hogy a gondolataid a lélekszálon születnek az agy csupán memória és vezérlő egysége a szervezetnek.
tudod nem muszáj elhinned amit elmeséltem a blogban-- de ajánlatos lenne hidd el!
Fantasztikus és csodálatos a lélek amelynek köszönhetően élünk-- de de elképesztő ha valaki életében képes vele elhagyni a testét-- ezt vagy születési hiba vagy kis gyermekkori trauma okozza.
Amíg élünk aranysárga a fénye rajta sok-sok piros izzó testcsatorna fedele-- valószínűleg attól lesz aranysárga.
lát, hall, érez, gondolkodik és fénysebesség körüli sebességgel képes átzúgni szinte a földet és még nézelődik is vagy épp gyógyit a világ másik felébe esetleg és még is visszaérkezik a testébe 10 perc letelte előtt.
Ha egyszer valaki meghal, akkor megtapasztalhatja a végtelenség érzetét, meghallani fogja ha figyel a energia részecskék hárfahúr rezgéséhez hasonló fantasztikus hangokat-- de ennél még csodálatosabb a Földünk isteni teremtő energiájának hárfahúrhoz hasonló hangja.
Sajnos ez a csoda csak pár percig tarthat, mert a léleknek meg kell térnie ha tiszta az isteni nagy Energiához a Föld szívébe- és attól tartok ott megszűnik egy es ÉN lenni mert részévé fog válni!
egyébként akár a biblia akár más vallás épp olyan fikciók, megérzések mint maga az evolúciónak köszönhetően keletkezett csak az élet. Egy-egy mesélt élmény vagy egy-egy talált csont darab abból építkezett mind kettő---
De egyik se feltételezte azt sajnos, hogy maga a Földünk a Csodálatos fantasztikus bolygó, mert két isteni, teremtő energiája van.
Azt írtad egy energia nem válhat tudatossá? az energia részecskék kisugározni képesek és érzékelni az mint ismeret feszültséget megőrizni, illetve ha szükséges ismét kisugározni
Hisz ha önmagához visszafordulva zárt energia hálózatot alkot, akkor azon minden megmarad.
amikor kiléptem gondolkodtam, érzékeltem éreztem, láttam, hallottam és cselekedni voltam képes DE a gondolkodás másképp történt mint amikor a testemben voltam-- a csőlátáshoz" hasonlítható a gondolkodás és a hallás és látás is. Nincs tervezés, nincs múlt se jövő csak az van amit megpillant és akkor épp érzékel hall lát azzal kapcsolatban születnek a gondolatok is--
Tehát mivel hasonló az isteni teremtő energia is igy az élet megtervezéséről szó se lehetett-- ebben inkább a tudománynak van igaza hogy az élet fokozatosan alakult ki és fejlődött "lépésről-lépésre" a többit elvégezte az saját tudata, alkalmazkodása- mivel a lélek, minden élőben a földi isteni energiától eredt valamikor és azt örökíti át az élet mint ivarsejtekben jelenlevő élet-energiáját.
Annak nem vagyok hive hogy bevitték a vallást az iskolákba-- attól még nem lesz jobb a felnövő generáció. Viszont annak inkább látnám értelmét, ha a vallások filozófusai és a tudósok összeülnének végre és közös nevezőre jutnának, az élet keletkezését illetően, mint sem szétszakítják a jövő generációk tudatát misztikumra és logikai gondolkodásra a kettő sehogy nem fér össze!
A teremtő isteni Energiák a Fehér és Fekete igaz fantasztikusak és valami csodálatosak jóindulatúak, nem szeretnek, csak védelmezik az élővilágot de nem is ártanak, nem szentségek, de nem is sátániak csak fantasztikusak---- DE NEM MISZTIKUMOK!!! CSAK ENERGIÁK!!
Vidiripi
Mami!
Isten él és örök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!