Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha be van bizonyítva az...

Ha be van bizonyítva az evolúció akkor miért erőszakolják rá az embereket a Bibliára?

Figyelt kérdés

Az egyetemen is kötelezővé akarják tenni a hittant, nem értem miért kell erőltetni a vallást az emberekre.

Bizonyíték az evolúcióra személyesen is megnézhetőek kiállításokon:

http://www.youtube.com/watch?v=Ot1QQJs_uTs

http://www.youtube.com/watch?v=dx_fsPIuI8g

2013. jan. 5. 16:35
 121/164 anonim ***** válasza:
0%

ok, akkor mi szerinted az információ?

amúgy mindegy is, mert sem a "muta" sem a "szele" nem hoz létre semmi újat, úgyhogy TE akármit is értesz alatta lényegtelen.

2013. dec. 1. 14:35
 122/164 anonim ***** válasza:
0%
de hogy még az okság elvét sem érted, az sajnálatos.
2013. dec. 1. 14:35
 123/164 anonim ***** válasza:
100%

"ok, akkor mi szerinted az információ?"

Mi van? Te azt állítottad, hogy mutáció nem hoz létre "új információt", mert nem épít be új géneket, csak a meglévőket variálja. Én három szakmai publikációt hoztam róla, nem utaltam rá, linkeltem, ami azt bizonyítja, tévedsz. Aztán elvárod tőlem, hogy én definiáljam azt a fogalmat, amit te hoztál fel, használsz és amire te építed az érvelésed? Ne nevettesd már ki magad!

"amúgy mindegy is, mert sem a "muta" sem a "szele" nem hoz létre semmi újat, úgyhogy TE akármit is értesz alatta lényegtelen."

Szerinted. Még mindig csak önkényes kijelentéseket teszel fittyet hányva a tényekre.

2013. dec. 1. 15:11
 124/164 anonim ***** válasza:
17%

figyelj ember !

1 - írtam h bőven van mit csiszolnom az angolomon! - nem adtál magyar tanulmányt azóta sem

2 - kérdeztem, h SZERINTED mi az infó, és baxxxtál válaszolni.

lehet fogalmad sincs?

és az alapkérdést sem voltál képes megválaszolni. de felteszem más szavakkal: h jön létre valami új ami eddig nem volt?

ja és én válaszoltam, h szerintem mi az infó....

úgyhogy nálad a labda !!

2013. dec. 1. 15:15
 125/164 anonim ***** válasza:
100%

"írtam h bőven van mit csiszolnom az angolomon! - nem adtál magyar tanulmányt azóta sem"

Az angol a tudomány nyelve, azon jelennek meg a publikációk. Még a magyar kutatók is angolul publikálnak, esetleg kiadnak egy összefoglalót, hivatkozva az eredeti angol nyelvű publikációra. Nem az én hibám, hogy eljöttél fäsz nélkül bäszni.

"kérdeztem, h SZERINTED mi az infó, és baxxxtál válaszolni."

Szerintem ebben a témában leginkább egy értelmezhetetlen gumifogalom.

"és az alapkérdést sem voltál képes megválaszolni. de felteszem más szavakkal: h jön létre valami új ami eddig nem volt?"

Megválaszoltam, csak te nem tudod elolvasni. Mivel pontosan azt a nyelvet nem ismered, ami elengedhetetlen, hogy elmélyedj a témában, már eleve megkérdőjelezhető a vitához szükséges ismereteid megléte. Látod a két oldallal ezelőtti kompetenciateszten is elhasaltál.

"ja és én válaszoltam, h szerintem mi az infó..."

Most tekintsünk el attól, mit is kaptam definíció címén. Aztán hoztál egy állítást, miszerint ilyen nem jöhet létre, és kaptál bizonyítékot, hogy mégis.

"úgyhogy nálad a labda !!"

Keresd meg a te térfeleden a gólvonal mögött, ahová rúgtad.

2013. dec. 1. 15:49
 126/164 anonim ***** válasza:
30%

Kedves (b)Aqer!

Kifejtetted a véleményed és tisztáztad az értelmi színvonaladat, helyes, megértettük.

Mit akarsz még?

Nem elég ennyi égés a számodra?

2013. dec. 1. 15:57
 127/164 anonim ***** válasza:
12%

"egy értelmezhetetlen gumifogalom"

inkább szellemi sötétség ami "megvéd" téged az igazságtól.

és ezzel el is árultad, h fogalmd nincs mi az információ.

nem tartod röhejesnek, azon "érved" az evolúció-kitaláció "védelmében" h aki cáfolja, az azt sem tudja, h mi az, és azt, h a relativizmus mögé bújsz? elrejtőzöl a fogalmak értelmezése mögé, h ki-mit ért alatta, s hogy hogynem a másik pont nem azt érti az alatt amit te? v te érted - ha érted egyáltalán - h mi az? (mert definíciót tőled még nem olvastam)

leírtam mi az információ. - téged ez nem érdekel

tény, h magától (semmilyen folyamat által nem jön létre) - téged nem érdekel

az evolúció-kitaláció nem bizonyított. nem megfigyelhető, nem bejósolható, laboratóriumban nem reprodukálható. s mivel a TUDOMÁNY egyetlen kritériumát sem képes kielégíteni ezért nem tudomány.

az evolúció áltudomány.

2013. dec. 1. 16:18
 128/164 anonim ***** válasza:
100%

Kedves, aqer

Ha információ szó alatt ugyanazt érted, amit a normális embereke, akkor bizony jöhet létre új információ.

- Jöhet horizontális génátvitellel új információ egy másik szervezetből

- Új DNS szakaszok jöhetnek ugráló genetikei elemekből is

- Létrejöhet egy már meglévő gén duplikációjával, majd mutációjával.

Ezek nem feltételezések, vagy találgatások, hanem a természetben megfigyelt példák.

2013. dec. 1. 17:11
 129/164 anonim ***** válasza:
0%

Vidiripi

aqer!

A stílusoddal nem értek egyet. A mondanivalód az egy másik kérdés.

De ezen talán elgondolkodhatnál.

Róma 1:19 hiszen ami Istenből megismerhető, nyilvánvaló előttük, mert Isten nyilvánvalóvá tette számukra. 20 Mert ami benne láthatatlan, tudniillik az ő örökkévaló hatalma és istensége, a világ teremtésétől fogva alkotásaiból megérthető és meglátható. Nincs tehát mentség számukra,

2013. dec. 1. 17:16
 130/164 anonim ***** válasza:
12%

"A stílusoddal nem értek egyet."

igazad van, szarul beszélem az igazságot. hibám. elismerem.

2013. dec. 1. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!