Ha be van bizonyítva az evolúció akkor miért erőszakolják rá az embereket a Bibliára?
Az egyetemen is kötelezővé akarják tenni a hittant, nem értem miért kell erőltetni a vallást az emberekre.
Bizonyíték az evolúcióra személyesen is megnézhetőek kiállításokon:
http://www.youtube.com/watch?v=Ot1QQJs_uTs
http://www.youtube.com/watch?v=dx_fsPIuI8g
ok, akkor mi szerinted az információ?
amúgy mindegy is, mert sem a "muta" sem a "szele" nem hoz létre semmi újat, úgyhogy TE akármit is értesz alatta lényegtelen.
"ok, akkor mi szerinted az információ?"
Mi van? Te azt állítottad, hogy mutáció nem hoz létre "új információt", mert nem épít be új géneket, csak a meglévőket variálja. Én három szakmai publikációt hoztam róla, nem utaltam rá, linkeltem, ami azt bizonyítja, tévedsz. Aztán elvárod tőlem, hogy én definiáljam azt a fogalmat, amit te hoztál fel, használsz és amire te építed az érvelésed? Ne nevettesd már ki magad!
"amúgy mindegy is, mert sem a "muta" sem a "szele" nem hoz létre semmi újat, úgyhogy TE akármit is értesz alatta lényegtelen."
Szerinted. Még mindig csak önkényes kijelentéseket teszel fittyet hányva a tényekre.
figyelj ember !
1 - írtam h bőven van mit csiszolnom az angolomon! - nem adtál magyar tanulmányt azóta sem
2 - kérdeztem, h SZERINTED mi az infó, és baxxxtál válaszolni.
lehet fogalmad sincs?
és az alapkérdést sem voltál képes megválaszolni. de felteszem más szavakkal: h jön létre valami új ami eddig nem volt?
ja és én válaszoltam, h szerintem mi az infó....
úgyhogy nálad a labda !!
"írtam h bőven van mit csiszolnom az angolomon! - nem adtál magyar tanulmányt azóta sem"
Az angol a tudomány nyelve, azon jelennek meg a publikációk. Még a magyar kutatók is angolul publikálnak, esetleg kiadnak egy összefoglalót, hivatkozva az eredeti angol nyelvű publikációra. Nem az én hibám, hogy eljöttél fäsz nélkül bäszni.
"kérdeztem, h SZERINTED mi az infó, és baxxxtál válaszolni."
Szerintem ebben a témában leginkább egy értelmezhetetlen gumifogalom.
"és az alapkérdést sem voltál képes megválaszolni. de felteszem más szavakkal: h jön létre valami új ami eddig nem volt?"
Megválaszoltam, csak te nem tudod elolvasni. Mivel pontosan azt a nyelvet nem ismered, ami elengedhetetlen, hogy elmélyedj a témában, már eleve megkérdőjelezhető a vitához szükséges ismereteid megléte. Látod a két oldallal ezelőtti kompetenciateszten is elhasaltál.
"ja és én válaszoltam, h szerintem mi az infó..."
Most tekintsünk el attól, mit is kaptam definíció címén. Aztán hoztál egy állítást, miszerint ilyen nem jöhet létre, és kaptál bizonyítékot, hogy mégis.
"úgyhogy nálad a labda !!"
Keresd meg a te térfeleden a gólvonal mögött, ahová rúgtad.
Kedves (b)Aqer!
Kifejtetted a véleményed és tisztáztad az értelmi színvonaladat, helyes, megértettük.
Mit akarsz még?
Nem elég ennyi égés a számodra?
"egy értelmezhetetlen gumifogalom"
inkább szellemi sötétség ami "megvéd" téged az igazságtól.
és ezzel el is árultad, h fogalmd nincs mi az információ.
nem tartod röhejesnek, azon "érved" az evolúció-kitaláció "védelmében" h aki cáfolja, az azt sem tudja, h mi az, és azt, h a relativizmus mögé bújsz? elrejtőzöl a fogalmak értelmezése mögé, h ki-mit ért alatta, s hogy hogynem a másik pont nem azt érti az alatt amit te? v te érted - ha érted egyáltalán - h mi az? (mert definíciót tőled még nem olvastam)
leírtam mi az információ. - téged ez nem érdekel
tény, h magától (semmilyen folyamat által nem jön létre) - téged nem érdekel
az evolúció-kitaláció nem bizonyított. nem megfigyelhető, nem bejósolható, laboratóriumban nem reprodukálható. s mivel a TUDOMÁNY egyetlen kritériumát sem képes kielégíteni ezért nem tudomány.
az evolúció áltudomány.
Kedves, aqer
Ha információ szó alatt ugyanazt érted, amit a normális embereke, akkor bizony jöhet létre új információ.
- Jöhet horizontális génátvitellel új információ egy másik szervezetből
- Új DNS szakaszok jöhetnek ugráló genetikei elemekből is
- Létrejöhet egy már meglévő gén duplikációjával, majd mutációjával.
Ezek nem feltételezések, vagy találgatások, hanem a természetben megfigyelt példák.
Vidiripi
aqer!
A stílusoddal nem értek egyet. A mondanivalód az egy másik kérdés.
De ezen talán elgondolkodhatnál.
Róma 1:19 hiszen ami Istenből megismerhető, nyilvánvaló előttük, mert Isten nyilvánvalóvá tette számukra. 20 Mert ami benne láthatatlan, tudniillik az ő örökkévaló hatalma és istensége, a világ teremtésétől fogva alkotásaiból megérthető és meglátható. Nincs tehát mentség számukra,
"A stílusoddal nem értek egyet."
igazad van, szarul beszélem az igazságot. hibám. elismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!