Hiszel az evolúcióban?
"Nem volt evolúció és nem is lesz"
:S
Ugye nem baj, ha ezt nem küldöm el a citatum szerkesztőinek, Ó hatalmas Bölcs Úr... 8D
De hülye hozzászólásra az igazság:
Evolúció volt, van és lesz is!
Épp így igaz. Az evolúcióban is csak hinni tud az ember, mert nem kell hozzá kisebb hit, mint a teremtéshez.
Én viszont Istenben hiszek, és a teremtést hiszem, bár azt nem tudom, hogyan ment végbe, de őszintén nem is érdekel, mert az én életemre nézve egyáltalán nem fontos.
Az evolúciót elméletek támasztják alá, semmi más.De amit szerintem sokan nem tudnak, hogy Darwin akkor találta ezt ki, amikor meghalt a kiskorú gyermeke és akkor annyira megharagudott Istenre, hogy elméleteket kezdett el gyártani.Ennek eredménye az lett, hogy emberek kezdtek el hinni, ebben az éktelen nagy hülyeségben. Ez is Isten elleni lázadásnak egyik formája. Emellett a halálos ágyán már tagadta és vissza akart vonni dolgokat,de már késő volt, mert sokan elkezdtek ebben hinni.
Istent a Biblia támasztja alá, sőt az, hogy egyáltalán létezünk.A láthatatlanból jöttünk létre. Lehet, hogy nem "trendi" ma Bibliát olvasni, de ajánlom figyelmébe annak, aki nem szeretne elveszni. Mert bármennyire is tagadj ez a világ mindenféle tanokkal, elfog jönni az idő amikor felelni kell azoknak az emberekenek, akik Istennel nem voltak. És Biblia szerint, Isten szemében az a kedves, aki követi őt. Erre való a Biblia, hogy tudjuk mégis, hogy keressük Istent. De ennek ellenére, mindenki abban hisz amiben akar.Mivel nem robotoknak lettünk teremtve. De el kell majd számolnia vele, ahogy éltünk. És a békesség miatt, azt írom, ettől az általam leírtaktól eltérve, nem nézek én sem senkit hülyének, max. csak a tanokra írom azt, amik eltérnek a Bibliától.Ugyanis lehet emberek kezei írták, de ahogy meg van írva: II. Timóteus levél 3, 16 „A teljes írás Istentől ihletett és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre”
II. Péter levél 1, 20-21
20.„Tudván először azt, hogy az írásban egy prófétai szó sem támad saját magyarázatból.”
Az meg, hogy Isten nem avatkozik bele, amikor ilyen tanok jönnek létre, azért van mert szabad akaratot kaptunk, amit használhatunk, igaz sajnos nem mindig jóra. Hosszútűrő és kegyelmes, ezért aki úgy dönt megtér,hazatér hozzá, megismeri, hogy Ő nagyon is létező, szellemi valóságban létező és rájön, hogy Isten nem egy néma szobor, amihez imádkozunk,de nem szól és nem történik semmi. Ő áldást hoz annak az életébe, aki keresi őt. és meg van írva, hogy hat bajból kiment és a hetedikből és megszabadít.
:)
Pár megjegyzés:
Manapság sok a fiatalkorú bünöző.
Statisztika: a fiatakorú bünözük 84,6% vallásos és bevallása szerint hisz istenben.
Sok a bűnöző?
A vallás fénykorában bezzeg ne lehetett ilyesmi a ragyogó világos középkor ugye, amikor békés jámbor inkvizítorok ügyeltek arra hogy nehogy baj lehessen senki lelkében.
akkor nem volt bűnözés (hogy is lehetett volna nem loptak raboltak fosztogattak erőszakoltak kinoztak senkit ugye), és aki felvetett volna ilyen témát az vagy máglya vizbefolytás stb jogos buntetéssel sulytatott isten kegyelméből.
Képmutatás, és ürügy, a vallások lételeme.
Létrehoztátok istent mert nem volt válasz sok kérdésre, és lám mert ő igy rendelte megszületett minden titok nyitja.
Maga a bölcsek köve....
Az evolüció létezik tapasztalható, látható, érezhető, olyan kis lényekbe is mint a vírusok, it a legujabb a sertésinfulensia...
De az is lehet hogy ember alkotta.
Akkor az ember az isten...
Tudom tudom isten mindenkor és minden időben egyszerre jelen van......
akkor meg hülye mert látja a jövöt is és mégis hülyeségeket beszél, sugal, cselekszik.
egy szép nagy paradox
Soha sehol semilyen hatalom vagy szervezet nem okozott akkora fájdalmat, kínt,szenvedést, elnyomást és nem szedett annyi áldozatot mint a keresztény egyház.
Ez tény nem tagadható
de az evolúció jelen van és az elme visszafordult ettől a tébolytól...
az evolúció a túlélésről szól
" Isten nevében- TŰZ!!!"
Einstein véleménye a keresztény egyházról
Úgy hiszem, hogy a legmagasabb erkölcsi normákkal az egyházi gyülekezetek (Society of Friends the religious community) bírnak. Amennyire én látom, soha nem kötöttek gonosz kompromisszumokat, és lelkiismeretük vezérelte tetteiket. A nemzetközi életet láthatóan jótékonyan és hatékonyan tudják befolyásolni. - Levél A. Chapple-nek Ausztráliába (1954. február 23.); Einstein Archívum 59-405; Nathan és Norden: Einstein on Peace, 510. o
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!