Hányan veszik be ezt hogy van isten vagy istenek?
Szerintem sem létezik, a százalékot már megkaptad.Kit érdekel hogy gyerek ha igy látja?
A biblia szerint a roszat, meg afrikai gyerekek életét a sátán műveli.
Ezt a vatikán találta ki, ott számítottak még lányok is.Most nem ellened megyek, csak bizonyitom h hüjeségeket beszélsz mert am én sem hiszek benne és sztem sem létezik de ha igy érvelsz csak egy taknyos hjegyereknek fognak nézni.De a Vatikánt inkáb hanyagoljuk mert eljönek és fejbelőnek engem.Tényleg sok mindent kitaláltak, de mi akik nem hiszünk, ne ne nézzük le azokat akik hisznek (kivéve akik tulzásba esnek (hyppyk, terroristák, oszama bin láden) most gyorsan irok bocs a hibákért
és ne mond azoknak akik hisznek h nem létezik.Tényleg nem létezik sztem, a papok igy csináltak pénzt maguknak (nem is keveset) decima meg minden, de ne törödj vele, mert ha ök nincsenek, nincsenek se könyvek se iskolák.
és a rossz sorsú hivőknek ez reményt ad az Isten meg stb
Az egyik kedvenc filmemben mondja Gabriel a főszereplőnek: "Te tudod, hogy létezik Isten, az nem ugyanaz."
Kedves válaszoló! Melyik ez a film? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!