Hányan veszik be ezt hogy van isten vagy istenek?
igazság szerint aki beveszi az Isten dolgot, az már ott hibádzik...Isten létét nem elhiszed vagy sem, hanem megtapasztalod, kizárásos alapon megtudod, hogy van, belátod, hogy anélkül nem létezne az univerzum sem...:)
egyébként Istenről, amikor Szellemként említik, nem kísértetre gondolnak, hanem az értelemre, elmére(szellemi próba, szellemi tevékenység, hogy értsd)...és ugyebár te sem láthatod nemhogy a saját elmédet, de másét sem...persze mondhatjuk, hogy az ember agya az esze, értelme...de akkor halál előtti pillanatokban nem igazán tudna gondolkodni az egyén, hiszen az agya satnyul, működése romlik iszonyatosan, és másra koncentrál...de mégis megteszi...itt egy régebbi kérdés, csekkold az utolsó választ. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
üdv
26/F
LastOne.Left
Hé, mi ismerjük egymást! Ezt a besétálós beköszönős érvet már hallottam! Én azt mondom, a világ legnagyobb barma vagy amúgy, de hiába, mert úgy sem hiszed el. Sőt, nem is hiszek benned, mert téged sem látott még soha senki. Pont, mint egy troll :D azt se látta még soha senki :D pedig hányan mondják!
beeeeeeee beeeeeeeee beeeeeee :DDDDDDDDDDDDDD
huhh ha gondolnátok milyen fontos és ismert ember vagyok én :DDDDD
még jó h nem tudjátok :DDDDD
Na császtok aztán "isten" veletek szépségeim!
Mekkora buta ember vagy te kérdező xD Nem akarod győzködni az embereket? hát ne tedd, igazából ezzel mi is jobban járnánk, hát még akkor ha nem léteznél (vagy lehet nem is létezel, emg igazából még nem is láttalak)... de így elég gáz ezt hallani, hogy te raktad fel a kérdést xD
Legalább okoztál nekünk pár vidám eprcet...ezen példáulmég mindig szakadok: " Csak mert isten szellemi lény, ezt a biblia is írja, és mint tudjuk szellemek nem léteznek! stb stb stb..." Te tényleg azt hitted, hogy olyan szellemről van szó, amit tegnap láthattál a szellemírtókban vagy mi?:D:D hát ez gáz
nem baj, majd kinövök ezt, ha nem, akkor emg sebaj, h.lyének is tudni kell lenni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!