A Korán hitelesebb, mint a Biblia?
A preemptív önvédelem
alkalmazásának feltételei
1) egy államot egy másik állam ténylegesen fenyeget
2) e fenyegetés küszöbönálló, azonnali
3) más eszközökkel nem elhárítható
4) az önvédelemként alkalmazott erőszak arányos a
fenyegetéssel
1, A muszlimok és a politeisták is rendelkeztek állammal.
2, A politeisták gyilkolták a muszlimokat majd hadsereggel támadtak Medina városára.
3, A politeisták a békeszerződést is megszegték.
4, Mohamed próféta megbocsátott a mekkai politeistáknak és általános amnesztiát kaptak.
Szóval mindegyik pont stimmel.
Írtam is a preemptív önvédelmet. Ezek szerint nemhogy a linked, de a kommentem sem sikerült értelmezned.
Hogy Mohamed egyik hadjárata esetén sem felelt meg mind a négy feltételnek, az szimpla tény, ha utánaolvasol a korábban linkelt történelmi tényeknek.
Nem mellesleg Mohamed konkrétan már ezen elbukott minden esetben: "nem lehet büntető jellegű, nem alkalmazható fegyveres
represszáliaként" Amit ráadásul szintén megmondtam már jó pár kommenttel ezelőtt. Vagyis a forrásod is engem igazolt vissza még ebben is.
Na most ennél jobban el se nagyon lehet bukni egy vitát, hogy nemhogy én forrásokkal cáfolom minden szavad, de még amikor saját forrást hozol, az is olyasmiket igazol vissza, amiket én már rég leírtam korábban. Úgyhogy ennyit erről az egészről. Kár volt ennyi felesleges kört lefutni, hogy te is bebizonyítsd ugyanazt, amivel én eleve indítottam ezt az egészet.
Ezek szerint egyiket sem sikerült értelmezned. Azon kívül, hogy eleve túlzó, ennélfogva hamis állításokkal operálsz, a legtöbb esetben még csak nincs is logikai kapcsolat a két pont között.
Ez pl mi? te jóságos ég, ember...
3) más eszközökkel nem elhárítható
3, A politeisták a békeszerződést is megszegték.
Ez meg pláne???
1) egy államot egy másik állam ténylegesen fenyeget
Legalább próbálnál olyasmiket kitalálni, amik közt létezik valamiféle kauzális link, de ez így...
"3) más eszközökkel nem elhárítható
3, A politeisták a békeszerződést is megszegték."
Például békeszerződéssel, te fogyatékos. A muszlimok békét kötöttek a politeistákkal de ők at is megszegték.
"1) egy államot egy másik állam ténylegesen fenyeget
Legalább próbálnál olyasmiket kitalálni, amik közt létezik valamiféle kauzális link, de ez így..."
A politeisták hadsereg Medina városára támadt. Ez mi ha nem tényleges fenyegetés te funkcionális analfabéta? :)
Mondjuk nem csoda hogy nem érted. Néhány perce még a legtöbb amit ki tudtál magadból préselni az egy netes egyszerű primitív fogalom volt az önvédelemre amiből arra a nevetséges, téves ,következtetésre jutottál hogy Ukrajna nem önvédelmet követ el. Mig én megmutattam az ENSZ álláspontját és alapokmányát illetve egy egyetemi tanár munkáját. Ez is mutatja a kettőm közötti különbséget.
"Mig én megmutattam az ENSZ álláspontját és alapokmányát illetve egy egyetemi tanár munkáját. Ez is mutatja a kettőm közötti különbséget."
Amik, mint mutattam, szintén engem igazoltak. Úgyhogy ennyit rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!