A Korán hitelesebb, mint a Biblia?
Figyelt kérdés
nov. 3. 13:47
71/145 anonim válasza:
Minden arra utal, hogy csak felületes változások keletkeztek benne itt ott az évezredek során, az alapvető egysége, üzenete, tanításai a törtenelmi bizonyítékok alapján ugyanazok maradtak mindig is.
72/145 anonim válasza:
Ugyanazt ismétlgeted ami szánalmas. Válaszolj a kérdésre.
Azt állítod a mai Biblia könyvei tartalmilag ugyanazok mint a feltételezett keletkezésük idején? Tehát ugyanazt olvassuk ma mint 3500 éve például?
73/145 anonim válasza:
Semmit sem ismételgettem, hanem te tettél fel egy kérdést, én konkrétan arra válaszoltam.
74/145 anonim válasza:
Ne beszélj mellé. Igen vagy nem a válaszod?
75/145 anonim válasza:
"Tehát azt mondod a mai Biblia könyvei tartalmilag ugyanazok mint a feltételezett keletkezésük idején? Tehát ugyanazt olvassuk ma mint 3500 éve például?"
Minden arra utal, hogy csak felületes változások keletkeztek benne itt ott az évezredek során, az alapvető egysége, üzenete, tanításai a törtenelmi bizonyítékok alapján ugyanazok maradtak mindig is.
76/145 anonim válasza:
Tehát mellébeszélsz és nincs benned annyi gerinc sem hogy egyenes választ adj. Mondjuk ez eddig is világos volt.
77/145 anonim válasza:
Egyenes és konkrét választ adtam. Ha még nem mennek neked az összetett mondatok, abban sajnos nem vagyok kompetens hogy ezen segítsek.
78/145 anonim válasza:
Igen vagy nem? Képes vagy egyenes választ adni?
79/145 anonim válasza:
Egyenes és konkrét választ adtam. Ha még nem mennek neked az összetett mondatok, abban sajnos nem vagyok kompetens hogy ezen segítsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!