Melyik a hitelesebb? Biblia vagy Spirits of Eridu (Kereszténység vs Sátánizmus)?
Melyiknek hisztek inkább ? Melyiket gondoljátok hitelesebbnek ? Egyiket se ? Mindenki írja le a véleményét aki megtalálja a kérdést.
Bibliát feltételezem többé kevésbé mindenki ismeri , ha spirits of eridu nem ismerős akkor: [link]
Ez az oldal a joy of satan magyarra fordított változata.
Én pártatlan vagyok.
Szia
Jézus válasza:
(János 17:17) . . .a te szavad igazság.
a Biblia mert az származik Istentől.
A pártatlanságról pedig minden bántás vagy sértegetés nélkül mondom ebben az esetben
Nem lehet tartózkodni, mert két Út van, Isten útja és Sátáné.
vagy az egyiket támogatod vagy a másikat és erre Jézus is felhivta a figyelmet
harmadik lehetőség nincs s ezt nagyon frappánsan jelezte is Jézus a mondatában
(Máté 12:30) 30 Aki nincs az én oldalamon, ellenem van,. . .
harmadik lehetőség nincs
Szájbarágós tanmese mindkettő, a tetejébe mindegyik azt hiszi, hogy a másik totális illegitim.
Ha annyira vonz a fantasy műfaj, akkor javaslom a Song of Ice and Fire könyvsorozatot.
ha a sátánizmus lenne igaz , akkor a sátánt ugyanazokkal lehetne vádolni mint amivel a keresztény Istent szokták...
Irracionális mindkettő...
tévedés, Sátán nem Isten, ezért nem lehet ugan azokkal vádolni.
Isten a tulajdonságait kordában tartja és egyikkel sem él vissza,
mivel Isten maga a szeretet ezért a hatalmát, az igazságosságát, és az irgalmát ehhez mérten irányitja.
igy nem büntet azonnal de nem is hun szemet minden felett.
Sátán ellenben nem rendelkezik ezzel és Ő más célból és módon irányit.
hiszen két dudás nem fér meg egy csárdában valakinek mennie kell...
Sátán nem tud teremteni, és olyat tenni ami mindenkinek a javát szolgálja az univerzumban, Ő is csak egy teremtmény
aki Isteni hatalomra vágyott mohóságában, és elégedettlenségében....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!